ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μεγάλο διπλό της Ηλιούπολης στην Καλαμάτα, έμειναν στο «μηδέν» Παναχαϊκή και Athens Kallithea

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλο διπλό της Ηλιούπολης στην Καλαμάτα, έμειναν στο «μηδέν» Παναχαϊκή και Athens Kallithea



Τη νίκη στην έδρα της Καλαμάτας πήρε η Ηλιούπολη, επικρατώντας με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του στο 87ο λεπτό, ενώ η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με την Athens Kallithea.Πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα της Καλαμάτας πανηγύρισε η Ηλιούπολη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Super League 2, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό χάρη σε τέρμα του Μπαστακού με κεφαλιά στο 87ο λεπτό, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από τα Χανιά (1-0) και την ισοπαλία με την Επισκοπή (0-0).

Έτσι, η Ηλιούπολη ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς, ενώ η «Μαύρη Θύελλα» του Νίκου Αναστόπουλου έπεσε στην 8η θέση με έναν βαθμό λιγότερο.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (75′ Καραγκούνης), Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Μπενίτεζ, Ματέους (69′ Μπόρχες), Παπατόλιος (46′ Αρναρέλλης), Τάτος, Ρόβας, Βασιλόγιαννης (69′ Μόζερ).



Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης (46′ λ.τ Πολίτης), Πολίμος, Μπουσάι, Κρητικός (46′ Ανδρέου), Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Κρέτσι (68′ Ντίαζ), Ματσούκας (64′ Δημητριάδης), Φελίπε, Τσαφταρίδης, Μπαστακός.

Την ίδια ώρα, Παναχαϊκή και Athens Kallithea ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στην Πάτρα, με την ομάδα της Καλλιθέας να μένει στην 7η θέση με 13 βαθμούς, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο ενώ ακόμη δεν έχει βγει και η απόφαση για το ματς με τον Ολυμπιακό Β, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν στο ημίχρονο.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης (78′ Αλεξόπουλος), Λαρέα (61′ Τοπάλ), Λιποράσε (61′ Μπουρλάκης), Ν. Καρακλάιτς (61′ Ρουγκάλας), Τσακμάκης, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Λινάρδος (46′ Χαντί), Μυτίδης, Κέρι.

Athens Kallithea (Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Τσιντώνης, Μπουλούλης, Νίλι, Ρέντζας (79′ Μανθάτης), Βασιλούδης, Λουκίνας (79′ Μουνιέ), Κυνηγόπουλος, Κολτσίδας, Ντεμέτριους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: