ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απάντηση Κώστα Σεφτελή στον συνοδοιπόρο του Γιώργο Μπενά που διαμαρτυρήθηκε για ελλιπή στολισμό στην οδό Αγίας Μαρίνης - Η εποχή του "τακτοποιήθηκε κατόπιν των ενεργειών μου" έχει παρέλθει ανεπιστεπτί

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Η απάντηση Κώστα Σεφτελή στον συνοδοιπόρο του Γιώργο Μπενά που διαμαρτυρήθηκε για ελλιπή στολισμό στην οδό Αγίας Μαρίνης - Η εποχή του "τακτοποιήθηκε κατόπιν των ενεργειών μου" έχει παρέλθει ανεπιστεπτί


Όταν είναι κάποιος συνοδοιπόρος της παράταξης που διοικεί το Δήμο, μέλος της παρούσας διοίκησης με θεσμικές αρμοδιότητες, με προσωπική - οικογενειακή σχέση με τον ίδιο το Δήμαρχο, από την οποία απορρέει έμπρακτη υποστήριξη σε διάφορα επίπεδα, το αυτονόητο που πρέπει να πράξει είναι να σηκώσει το τηλέφωνο και ρωτήσει ήρεμα (ή ακόμα και άγρια) το φίλο του Δήμαρχο,
"τι θα κάνεις Δήμαρχε με αυτή την έρμη την Αγίας Μαρίνης?)"
" θα ρίξεις και κανένα στολίδι και σε μας τους παραπεταμένους και αδικημένους?"
"στόλισες μια πόλη, καλύτερα από κάθε άλλη φορά, εμάς γιατί μας ξέχασες?"
Ο λόγος που τα γράφω αυτά δεν είναι αντιπαρατεθώ με το Γιώργο και ειδικά δημόσια.
Ο Γιώργος είναι ενεργός πολίτης αυτής της πόλης, με άποψη και προσφορά.
Σκοράρει σε όλα τα επίπεδα με γκολάρες, αλλά κάποιες φορές βάζει και αυτογκόλ, όπως κάνουμε όλοι μας που ασχολούμαστε με τα κοινά.

Ο μοναδικός λοιπόν λόγος που τα γράφω, είναι για πω να στους συμπολίτες μου πως ο στολισμός της πόλης δεν έχει ολοκληρωθεί.

Συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες όχι μόνο στην Αγία Μαρίνα (Διγενή, Παναγούλη, Αγίας Μαρίνας κ.λπ.) αλλά και σε άλλες περιοχές της Ηλιούπολης (Εργατών Τύπου, τμήμα της Ηρώς Κωνσταντοπούλου, Πλατεία Βεάκη, Πλατεία Σικελιανού κ.λπ.).

Επειδή ήταν προγραμματισμένος ήδη ο στολισμός και στο σημείο που αναφέρθηκε ο Γιώργος, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταγραφεί ως ακολούθημα μιας δημοσίευσης.

Η εποχή του "τακτοποιήθηκε κατόπιν των ενεργειών μου", έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Κώστας Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν πέσαμε στην παγίδα να δημοσιεύσουμε όπως και στην "ψευτοκόντρα" Τασούλα - Δριμυλή,  την διαδικτυακή γκρίνια μέσω ανάρτησης  του Γιώργου Μπενά γιατί προφανέστατα και οι σύντροφοι αργά αλλά σίγουρα δεν έχουν και κάτι να χωρίσουν.  Άλλωστε δρόμοι που στολίστηκαν πέρισυ είναι λογικό πως θα στολιστούν και φέτος. Η πόλη έχει ένα σωρό άλλα προβλήματα με φορείς και συλλόγους απλούς παρατηρητές ή ακόμα χειρότερα με κάποιους να θεωρούν τις ανέφικτες προτάσεις τους ως λύση. Ο γρήγορος στολισμός φέτος σε πολλά σημεία της πόλης έφερε σε αμηχανία όσους έτσι και αλλιώς παραπονούνται για τα μικρά και ΣΙΩΠΟΥΝ στα σοβαρά και μεγάλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: