ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η καλή χρονιά του συνδημότη μας κ. Γιώργου Παπαμώκου στον κ. Άγγελο Κάνδηλα!

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Η καλή χρονιά του συνδημότη μας κ. Γιώργου Παπαμώκου στον κ. Άγγελο Κάνδηλα!

 


Αφού ευχηθούμε περαστικά στον συνδημότη μας για μια χειρουργική επέμβαση που έκανε πρόσφατα και να τονίσουμε πως εξακολουθεί και "σφυροκοπάει" με ενοχλητικές ερωτήσεις την νυν διοίκηση του δήμου μας αλλά και βγάζει ειδήσεις για τα κακώς κείμενα μιας πόλης που έχει καταντήσει ανοιχτός  σκουπιδότοπος με ελλιπή οδοφωτισμό. 

Εδώ ο κος Παπαμώκος στέλνει τις ευχές του στον συνδημότη μας κ. Άγγελο Κάνδηλα για την νέα χρονιά  θέτοντάς του και ένα ερώτημα που είναι εύκολο να απαντηθεί εάν δεν τα κάνουμε όλα για το θεαθήναι και όχι για το "καλό" της πόλης. 

Άλλωστε με τις επιλογές του κ. Κάνδηλα ( και εννοούμε βέβαια την Πόλη που θέλω με κεφαλαία για να δείχνουν και τι ακριβώς πρεσβεύουν) η πόλη σίγουρα θα γυρίσει δεκαετίες πίσω,  πριν την μεταπολίτευση σε εποχές που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε. 

Σε εποχές που τα ΜΜΕ ήταν σε "γύψο" και που η χώρα διοικούνταν από επίορκους στρατιωτικούς που μίκρυναν την χώρα μας με τις επιλογές τους. Αυτούς υπηρέτησε και ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας τον οποίο θέλει ο κος Αραμπατζής να τιμήσουμε λες και οι δημότες μας έχουν μνήμη χρυσόψαρου για να μην κατανοούν την ζημιά που προξενεί όποιος υπηρετεί ΧΟΥΝΤΕΣ. 

Για να δούμε τελικά θα απαντηθεί το ερώτημα του κ. Παπαμώκου ή θα μείνει αναπάντητο όπως τα τόσα δικά μας!

Καλή χρονιά από εμάς και στους δύο άλλωστε εμείς δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως η πόλη μας θα συνεχίσει να μην τιμά όσους υπηρέτησαν καραβανάδες! 


    

Από τα "πυρά" του κ. Γιώργου Παπαμώκου δεν ξέφυγαν οι κύριοι Πανταζόπουλος και Γεωργάκης αφού στηρίζουν την νυν διοίκηση και φέρουν ευθύνες για την κατάντια του δήμου μας! 



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: