ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Trafficking στην Ηλιούπολη: Απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων προτείνει ο εισαγγελέας

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Trafficking στην Ηλιούπολη: Απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων προτείνει ο εισαγγελέας


© EUROKINNISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ


Εξελίξεις υπήρξαν στην υπόθεση «trafficking της Ηλιούπολης», με βασικό εμπλεκόμενο έναν 40χρονο αστυνομικό.
Ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας πρότεινε την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων που το θύμα, μία νεαρή κοπέλα, κατήγγειλε για «αιχμαλωσία», κακοποίηση και μαστροπεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σκεπτικό του εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση, «η καταγγέλλουσα μπορούσε να πράξει διαφορετικά και να πάρει άλλο δρόμο στη ζωή της…», με τον ίδιο να τονίζει ότι οι κατηγορίες για μαστροπεία και βιασμό δεν αποδείχθηκαν, ούτε για τον αστυνομικό, ούτε για τον πατέρα της και πως το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων δεν θεμελιώνεται. «Χρειαζόμασταν πλήρεις αποδείξεις και δεν τις είχαμε. Οι άνθρωποι δεν καταδικάζονται με ιδεοληψίες», είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός.


Αναφορικά με τη σχέση της κοπέλας με τον κατηγορούμενο αστυνομικό, ο εισαγγελέας τόνισε ότι από τα video της κοινής του συνύπαρξης προκύπτει «μία σχέση που την απολάμβαναν μαζί. Υπήρξε και επικοινωνία με τη μητέρα της έτσι ώστε να ξεματιαστεί ο καταπιεστής της», τόνισε ο εισαγγελέας αναφερόμενος σε σχετικό μήνυμα που είχε αποστείλει η κοπέλα στη μητέρα της.


Υπογράμμισε ακόμα ότι η καταγγέλλουσα «ήταν σε θέση να διαπραγματεύεται μόνη της τα ποσά τα οποία εισέπραττε από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες έπαιρνε μέρος» βασιζόμενος σ' αυτό στην κατάθεση του γνωστού παραγωγού ερωτικών ταινιών Δημήτρη Σειρηνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: