ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στείλτε στη New Step Advertising να διαφημίσει τις εκδηλώσεις σας

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Στείλτε στη New Step Advertising να διαφημίσει τις εκδηλώσεις σας

 


Χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook για εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία η εταιρία New Step στο δήμο Πεντέλης. 

Μια εταιρία που επί εποχής δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου άρχισε να διοργανώνει με επιτυχία ή μη εσείς οι πολλοί θα το κρίνετε αυτό εκδηλώσεις πάσης φύσεως στο δήμο μας. 

Διαχειρίζεται από υπαίθριους χώρους διαφήμισης έως ό,τι φανταστείτε και αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της διοίκησης του δήμου μας τα τελευταία 12 χρόνια. 

Όπως μπορείτε να διαβάσετε το site της εταιρίας στόχος τους είναι η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ άρα τι το καλύτερο για τον δήμο μας και για κάθε δήμο να απευθυνθεί σε επαγγελματίες του είδους για την προβολή των εκδηλώσεων τουλάχιστον που αναλαμβάνει η ίδια! 

Η εταιρία με έδρα τον δήμο Αλίμου αναλαμβάνει με επιτυχία τις διανομές φυλλαδίων πάσης φύσεως και εκεί θα στείλουμε ή μάλλον θα προτείνουμε να διαφημιστούν και μια πλειάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που έτσι και αλλιώς σε εμάς δεν έχουν θέση λόγω των πολιτικών τους πιστεύω. 

Εμείς άλλωστε όπως όλες και όλοι γνωρίζουν έχουμε ως στόχο μας την εκλογή κεντροδεξιού δήμαρχου στην πόλη μας κάτι που δεν κρύψαμε ποτέ από όσους μας διαβάζουν τα τελευταία 10 χρόνια. 

Άρα σε απλά ελληνικά έχουμε διαφορετικούς στόχους από την εταιρία New Step που κάνοντας την δουλειά της είναι πάνω από κόμματα και χρώματα και αναλαμβάνει εκδηλώσεις και πάσης φύσεως εργασίες όπως με μια πρόχειρη ματιά μπορείτε να δείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου μας. 

Αυτά και φυσικά καλό θα ήταν η ίδια εταιρία να αναλάβει και την προεκλογική καμπάνια της παράταξης του κ. Βαλασόπουλου με νυν επικεφαλής της τον κ. Ψυρρόπουλο αφού από αυτούς την μάθαμε όπως μπορείτε να δείτε και πάλι στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Οκτώ μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές είναι φυσικό να έχει αρχίσει άτυπα η προεκλογική περίοδος και οι δημότες δεν περιμένουν φυσικά από εμάς να τους πούμε τι γίνεται στην πόλη έχουμε άλλον ρόλο από την απλή αναπαραγωγή δελτίων τύπου και για τον λόγο αυτό υπάρχουμε ακόμα έχοντας αναδείξει διαχρονικά την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας. 

Δεκτή η όποια κριτική άλλωστε και οι κρίνοντες κρίνονται τρέξτε να πάτε καμία σακούλα με ρούχα ή στείλτε καμία Χριστουγεννιάτικη επιταγή στην "Κιβωτό του Κόσμου" τώρα που τα χρήματα σας θα φτάσουν στα παιδιά και δεν θα γίνουν πολυτελή αμάξια για τον πατέρα Αντώνιο και αφήστε τους οπαδούς του να του πηγαίνουν τσιγάρα στις φυλακές όπου θα βρίσκεται οσονούπω γιατί η Πολιτεία μας μπορεί να είναι αφελής και να μην βλέπει τι κύκλωμα είχε στηθεί αλλά εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Έτσι φέτος που η νέα διοίκηση της "Κιβωτού του Κόσμου" αποτελεί εγγύηση πως τα χρήματα σας και τα ρούχα που θα στέλνατε θα έπιαναν τόπο κάποιοι για προφανείς λόγους επέλεξαν να κατευθύνουν την φιλανθρωπία σας εντός ή εκτός εισαγωγικών προς άλλη κατεύθυνση μάλλον για να έχουμε μελλοντική δουλειά εμείς και οι πονηρεμένοι πλέον συνάδελφοί μας και για να τελειώνει επιτέλους και το πάρτι με τις δωρεάν διαφημίσεις "φιλάνθρωπων" και ΜΚΟ με νόμο όπως μαθαίνουμε όλες αυτές οι μεταδόσεις θα φέρουν την ένδειξη χορηγούμενη για να μην ταυτίζεται ο έτσι και αλλιώς πολύπαθος χώρος των ΜΜΕ με καμία εγκληματική οργάνωση. 

Άλλωστε τώρα που ξεκίνησε με καθυστέρηση δεκαετιών το "ψάξιμο" στους "φιλάνθρωπους" να είσαστε σίγουροι πως η φιλανθρωπία τους θα κόψει αφού για αυτούς ήταν απλά ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ! 

Η επίσημη Ελλαδική Εκκλησία έχει δικές της ΜΚΟ που εποπτεύει αλλά βλέπετε κάποιοι είναι Ορθόδοξη αλλά παράλληλα και "αιρετικοί" όταν κατανοούν πως τα περιθώρια να κοροϊδέψεις έναν θεσμό είναι μικρά έτσι συνεργάζονται με οιοδήποτε και σας πουλάνε θεωρίες συνωμοσίας για Σιωνιστές, Νέα Τάξη Πραγμάτων και άλλα γραφικά. Αντί να σας πουν πως εμείς έχουμε τους δικούς μας "φιλάνθρωπους" και ασχολούμαστε γιατί βλέπουμε και σε αυτούς την "Αγιοσύνη" του πατέρα Αντωνίου! 

Άμα το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να εποπτεύσει με επιτυχία τις διάφορες ΜΚΟ ας ζητήσει την βοήθεια των Βελγικών δικαστικών αρχών άλλωστε κράτος - μέλος της Ε.Ε είμαστε και αυτοί εκεί μυρίζονται τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από χιλιόμετρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: