ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολλοί οι υποψήφιοι "χαλίφης" όμως ΕΝΑΣ!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Πολλοί οι υποψήφιοι "χαλίφης" όμως ΕΝΑΣ!

 


Και τους βλέπουμε και τους ακούμε και τους φωνάζουμε μέσα από εδώ πως εάν δεν σοβαρευτούν να το πούμε πιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ εάν δεν ενωθούν ο "χαλίφης" της πόλης θα παραμείνει ο ίδιος! 

Γιατί εάν δεν είσαι απευθείας "απόγονος" και "υπηρέτης" του "Θεού" αυτής της πόλης δημαρχιακό θώκο δεν βλέπεις! 

Ποιος είναι ο "Θεός" ποιοι οι εκπρόσωποί  του σε αυτή την δύσμοιρη πόλη που κάποιοι την γράφουν και με κεφαλαίο Π για να μας το υπενθυμίζουν και ποιοι είναι "υπηρέτες του Θεού" και "διάδοχοι του Προφήτη" είναι μακριά ιστορία με "ρίζες" και δεν θέλουμε εδώ να επεκταθούμε όχι προφανώς γιατί χρωστάμε και σε κανέναν ΤΙΠΟΤΑ. 

Ωραίοι εκεί στο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  δεν χάνουν το χιούμορ τους και διακωμωδούν όλες και όλους μας αφού η σάτιρα έχει αποδειχθεί πως είναι το πιο ισχυρό αντίδοτο κατά των διάφορων "τυράννων". 

Μας παιδεύουν πολλοί και διάφοροι σε αυτή την πόλη και εμείς επίσης έχουμε στεναχωρήσει άπειρους τονίζοντας πως χωρίς ΡΗΞΕΙΣ με το ΧΘΕΣ η πόλη δεν θα πάει ΠΟΤΕ μπροστά όσο και εάν το κάνουμε σύνθημα ή ενίοτε σηκώνουμε διαφόρων χρωμάτων "παντιέρες". 

Τα πράγματα ήταν και παραμένουν απλά και εμείς τα κάναμε ακόμα πιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ με την δεκάχρονη παρουσία μας. 

Είτε είσαι με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ είτε απέναντι όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε και αιτία για εμάς να "δολοφονούμε" χαρακτήρες αφού η πόλη κατάντησε έτσι επειδή για δεκαετίες τα τοπικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν ιδεοληψίες και διέδιδαν ΜΥΘΟΥΣ που μας οδήγησαν έως εδώ. 

Επειδή για κάποιους μια χαρά είναι να ονειρεύονται την θέση του χαλίφη ζητώντας από βολεμένους να τους ψηφίσουν να τους τονίσουμε πως ουδείς είναι τόσο μ@λ@κας να πάει ενάντια στην τσέπη τους και αυτοί διαχρονικά γεμίζει από αυτούς που έχουν την ΕΞΟΥΣΙΑ στα χέρια τους και όχι από όσους παρακαλάνε να την πάρουν. 

Με αντιπολίτευση που δεν έχει ενναλακτική πρόταση και χρησιμοποιεί την ίδια συνταγή κρατισμού το μόνο που θα πετύχουν είναι μετά από 9 χρόνια Χατζηδάκη να μας έρθει και κάποιος άλλος μετανοημένος σοσιαλιστής να μας μιλήσει για τα οφέλη του καπιταλισμού , της Ε.Ε και των έργων με χρήματα εκ Βρυξελλών. 

Μέχρι τότε θα μετράμε εμείς τα κέρματά μας να πάρουμε καπνό και η Εύα Καϊλή θα έχει στο σπίτι της τσάντες γεμάτες πενηντάευρα! Και βέβαια και στα δεξιά θα θριαμβεύουν οι Πάτσηδες και οι "πατριώτες" για να επιβεβαιώνουν πως τελευταίο καταφύγιο κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ είναι  ο πατριωτισμός! 

Σε λίγο θα ντρεπόμαστε να λέμε πως είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ άλλωστε τι κοινό έχουμε εμείς με τους λαδέμπορες που μάζεψε η κυβέρνηση στην αυλή της; 

Απολύτως ΚΑΜΙΑ , εμείς δεν επιθυμούμε να γίνουμε μέρος του προβλήματος αλλά η ΛΥΣΗ και τα "καλάθια της νοικοκυράς" και τα επιδόματα ενόψει εκλογών καταδεικνύουν και σε τυφλούς πως ετούτοι είναι πιο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ και από τους Συριζαίους! 

Γιατί ανάμεσα σε Νίκο Παππά και Άδωνι Γεωργιάδη αυτός που λατρεύει πιο πολύ τις ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και δεν κάνει καμία μεταρρύθμιση για να ξεβολέψει τον οιοδήποτε είναι ο δεύτερος. 

Αυτός που από το ΛΑ.Ο.Σ βρέθηκε στη ΝΔ μαζί με τους κολλητούς του για να την ΔΙΑΛΥΣΕΙ. 

Όσο δεν κατανοούν το πρόβλημα εκεί στη ΝΔ κακό του κεφαλιού τους , οι "Κασιδιάρηδες" θα χοροπηδάνε στις πλατείες της "αγανάκτησης" και θα πετύχουν να αναστήσουν "πτώματα" όσο δίνουν θέσεις ευθύνης σε τηλεπωλητές. 

Οι πολίτες δεν έχουν καμία διάθεση ούτε πρόθεση να δώσουν ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ σε κανέναν και αυτό που τώρα φαντάζει ως τραγωδία θα είναι αύριο η πραγματικότητα. 

ΝΔ και Ελληνική Λύση θα προσπαθήσουν να σας πείσουν πως είναι καλύτεροι από μια ευρύτερη συμμαχία ΟΛΩΝ που θα έβγαζε την χώρα από τις περιπέτειες και εσείς θα το φάτε και αυτό και θα πιστέψετε και στις επιστολές του Ιησού! 

Καμία δημοσκοπική  εταιρία όσο πλησιάζουν οι εκλογές δεν θα δίνει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ σε κανέναν και η Βενεζουέλα πλέον δεν φοβίζει και πολλούς αφού η αγανάκτηση του κόσμου χτύπησε κόκκινο. 

Πάρτε δώρο και τον υπουργό ανάπτυξης να διαφημίζει γνωστή εταιρία δημιουργώντας υπόνοιες και αθέμιτο ανταγωνισμό! 

Γιατί ανάρτηση υπουργού με τοποθέτηση προϊόντος δεν περιμέναμε να δούμε! 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: