ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας : Μένετε έξω και πυροβολείτε αντί να βοηθήσετε

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Παναγιώτης Κόκλας : Μένετε έξω και πυροβολείτε αντί να βοηθήσετε



"Κρίνετε εκ του ασφαλούς όποιος θέλει ας έρθει να βάλει πλάτη για να προχωρήσει ο δήμος μας" είπε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας τονίζοντας το αδιέξοδο όσων δεν βλέπουν οτιδήποτε θετικό πετροβολώντας από έξω ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν εάν πραγματικά ήθελαν να πάει η πόλη μπροστά. 

Απευθυνόμενος προς όλους τους είπε πως η δική του καρέκλα δίδεται σε οιονδήποτε θεωρεί τον εαυτό του πιο ικανό και αποτελεσματικό. 

Εμάς μας άρεσε η ομιλία του αφού παρακολουθώντας τα δημοτικά συμβούλια έχουμε διαπιστώσει πως όλοι έχουν την ίδια συνταγή και ουδείς επιθυμεί ΡΗΞΗ και πραγματικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη κατά εμάς ο δήμος. 

Δεν θα χαλάσουμε την ανάρτηση για τον Αντιδήμαρχο αναφέροντας τις δικές γνωστές σε όσους μας διαβάζουν θέσεις. Εμάς μας άρεσε και περιμένουμε από την αντιπολίτευση τους 8 επόμενους μήνες να φέρει άλλη πρόταση. 

Από την παρούσα διοίκηση δεν περιμένουμε να αλλάξει ρότα αλλά η δυστυχία είναι πως και καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις δεν λέει κάτι διαφορετικό. 

Σαν βλαμμένοι ακούνε την κα Τσατσούλη να τους λέει τις γνωστές ασυναρτησίες της για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που ούτε καν δική μας είναι μετά από 40 χρόνια "αγώνων". 

Καμία διαφοροποίηση από κανέναν για το ΚΥΤ Υμηττού και για το διαδημοτικό Κοιμητήριο που πρέπει να γίνει εκεί γιατί άλλη λύση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Καμία άλλη πρόταση για την καθαριότητα παρά ανόητες αναφορές για αγώνες και πιέσεις προς την κυβέρνηση να διορίσει άλλους τόσους υπαλλήλους για να βουλιάξουμε ως χώρα και να χρεοκοπήσουμε και πάλι. 

Καμία διαφορετική φωνή το κυκλοφοριακό όλες και όλοι περιμένουν την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης που θα δώσει ανάσα αλλά δεν θα λύσει το κυκλοφοριακό. 

Καμία διαφορετική προσέγγιση για την στήριξη των οικονομικά αδυνάτων καμία προσπάθεια ο δήμος να έχει έσοδα από τους χώρους που τουλάχιστον του ανήκουν και όχι να τους δίνει τζάμπα δήθεν για το κοινό καλό. 

Επειδή αναφέρθηκαν και στο ΧΑΛΙΚΑΚΙ ας σταματήσει επιτέλους το ΠΑΡΑΜΥΘΙ πως ο δήμος μπορεί να κάνει κάτι για αυτό αφού στερείτε όχι μόνο ιδιοκτησίας αλλά και εάν κάποιος αθλητής τραυματιστεί εκεί θα κάνουν όλοι τους ανήξερους όπως στα 5 Χ 5 όπου ουδείς τιμωρήθηκε λόγω ασάφειας που ευνοεί όσους θησαυρίζουν παρέχοντας υπηρεσίες εις βάρος του δήμου μας. 

Η πόλη δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς ΡΗΞΕΙΣ και να ζει με ΜΥΘΟΥΣ όταν σε δύο δεκαετίες από σήμερα θα είμαστε ο φτωχός συγγενής επειδή κάποιοι ακόμα αρέσκονται σε συνθήματα ξεπερασμένα από την ίδια την ζωή. 

Εάν θέλει να πυροβολήσει κάποιος και να πετύχει τον στόχο του θα πρέπει να έχει και διαφορετικούς στόχους. 

Είναι εμφανές πως λέγοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα το μόνο που πετυχαίνουν είναι να επιμηκύνουν την διοίκηση Χατζηδάκη που συνεχίζεται από το 2010 αφού καμία διαφορά δεν έχει με τον προκάτοχό του σε στόχους και θέλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: