ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει την παραπληροφόρηση η σελίδα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης στο facebook με την διαχρονική συνενοχή των διοικήσεων του δήμου μας

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Συνεχίζει την παραπληροφόρηση η σελίδα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης στο facebook με την διαχρονική συνενοχή των διοικήσεων του δήμου μας

 


Η σελίδα Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης εν έτει 2022 συνεχίζει την κομμουνιστική της προπαγάνδα παραποιώντας την Ελληνική Ιστορία. 

Ξεχνάει πως στην εποχή του google και της εύκολης πρόσβασης των νέων μας στην πληροφορία δεν μπορούν να βγαίνουν με "χωνιά" και να διαλαλούν τον φασισμό τους κόκκινο στην συγκεκριμένη περίπτωση πείθοντας αφελείς. 

Η καταδίκη του κομμουνισμού και όσων πολέμησαν να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ και στη χώρα μας είναι πλέον ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ για όλους τους δημοκρατικούς λαούς της Ευρώπης και έτσι ΣΒΑΣΤΙΚΑ και ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ είναι καταδικαστέα από την πλειοψηφία των νέων μας παγκοσμίως. 

Το να έρχεσαι εσύ και για να δικαιολογήσεις τον ανθελληνισμό σου κάνεις προσπάθεια να  παραποιήσεις  την ΙΣΤΟΡΙΑ παρουσιάζοντας ως ήρωες όσους μας ήθελαν Βόρεια Κορέα δεν έχει καμία απήχηση. 

Οι κάλπες που στήνονται σε μερικούς μήνες θα αποδείξουν περίτρανα πως οι πολλοί ΤΙΜΟΥΝ αυτούς που πολέμησαν για να φέρουν στον Τόπο μας Δημοκρατία και όχι αυτούς που ήθελαν να μας κάνουν πεινασμένους - δυστυχισμένους και ανελεύθερους να υπηρετούμε "πατερούληδες". 

Η παρουσία στελεχών της κεντροδεξιάς της πόλης σε εκδηλώσεις που ζέχνουν ΦΑΣΙΣΜΟ θα ήταν γελοία εάν δεν ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν μπορεί κανένας Φίλος του Μουσείου μας να ζει με χρήματα που θα δάνεισαν οι σύμμαχοί μας και παράλληλα να τους καθυβρίζει παρουσιάζοντάς τους ως κατακτητές της πατρίδας μας! 

Όσοι συνέργησαν στο να δημιουργηθεί αυτό το Μουσείο είναι υπεύθυνη για την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ προπαγάνδα του που δεν πιάνει όπως δεν πιάνει στις μέρες μας και η ρωσική. 

Ας κατανοήσουν πως διατηρώντας αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ εθνικού διχασμού δεν πετυχαίνουν παρά να γελοιοποιούνται αφού οι νέες και οι νέοι μας έχουν αποφασίσει σε ποια πλευρά της Ιστορίας θα σταθούν όσοι ανιστόρητοι καθηγητές και εάν βρεθούν όσοι "ήρωες" και αυτόπτες μάρτυρες εάν εξιστορήσουν τις φαντασίες τους. 

Την Ιστορία την γράφουν οι ΝΙΚΗΤΕΣ και είναι τουλάχιστον οξύμωρο πως στη χώρα μας επιχειρούν να την ξαναγράψουν οι ηττημένοι της περιόδου 1946-1949 για να δικαιολογήσουν την λάθος επιλογή τους. 

Ο "πατριωτισμός" είναι το καταφύγιο ΚΑΘΕ απατεώνα και καταφεύγει σε αυτόν μη έχοντας λογικά επιχειρήματα για να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ όλοι οι λαοί του κόσμου δεν επιλέγουν σε ελεύθερες εκλογές να ζήσουν σε "σοσιαλιστικούς παραδείσους". 

Μπορεί να τους φταίει ο Σιωνισμός, η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ακόμα και το γεγονός πως δεν πιστεύουν σε "δόγματα" όσοι απλώς γνωρίζουν ΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΓΝΩΣΗ και μπορούν να κατανοήσουν τα χονδροειδή ΨΕΥΔΗ των κάθε λογής "Κασιδιάρηδων". 

Το ό,τι τον χώρο του Μουσείου επισκέπτονται μαθητές σχολείων συνοδεία καθηγητών τους που δεν έχουν θέμα με όσα εκεί ακούνε εμάς δεν μας τρομάζει και παρά τον προβληματισμό μας για όσα συμβαίνουν είμαστε βέβαιοι πως τα παιδιά οι νέες και οι νέοι μας ζώντας σε καπιταλιστική κοινωνία δεν έχουν και πολλές επιλογές παρά να γίνουν μεγαλώνοντας καπιταλιστές για να επιβιώσουν! 

Μην κοιτάτε εμάς που βγήκαμε "ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ" οι πολλοί αδιαφορούν πλήρως για όσα τους γράφουμε για "ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ" θεωρώντας δεδομένα τα όσα απολαμβάνουν. 

Έτσι πίστευαν και όσοι ξύπνησαν το 1967 με ερπύστριες και έμεινα για 7 χρόνια στον γύψο! 

Μην ξεχάσετε πηγαίνοντας στο Μουσείο να δείτε και τα πειστήρια της αντιστασιακής δράσης του δοτού δημάρχου της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα στην ΕΠΟΝ Λευκάδας. 

Αυτά πήγαν να θαυμάσουν και όσοι δηλώνουν κεντροδεξιοί αλλά είναι τόσο μετριοπαθείς που δεν τους ενοχλεί να ακούνε τις ίδιες επαναλαμβανόμενες κομμουνιστικές ανοησίες από ιδεοληπτικούς που πιστεύουν ακόμα σε "πατερούληδες". 

Τέλος οι προϋπολογισμοί του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης αποδεικνύουν και σε τυφλούς πως δεν χορεύουν νηστικές οι κομμουνιστικές "αρκούδες" της πόλης και πως όλο αυτό είναι μια καλοστημένη επιχείρηση για κάποιους που αδαείς ή διεφθαρμένοι κεντροδεξιοί θεωρούν ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ. 

Μα πως να συμφιλιωθούμε με το ψέμα τους; Πως να αγνοήσουμε πως ζούμε όπως ζούμε επειδή οι πρόγονοί μας νίκησαν στον εμφύλιο και δεν μας άφησαν να γίνουμε μια "ωραία" Βόρεια Κορέα όπου εμείς δεν θα υπήρχαμε! 

Και βέβαια για όσους ενθουσιάζει το γεγονός πως εάν επικρατούσαν οι κομμουνιστικές Ιδέες εμείς και πολλοί άλλοι δεν θα υπήρχαμε μπορούν να συνεχίσουν τον "αγώνα" τους. 

Ένας αγώνας που δίνεται στο πεζοδρόμιο και έχει ως αποτέλεσμα την ανησυχητική αύξηση των δύο άκρων. Άμα είναι να ξαναζήσουμε εμφύλιο κανένα πρόβλημα εμείς θα ταχθούμε και πάλι στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας! 

Γιατί σε πείσμα όσων σας λένε πως δεν υπάρχει δεν αρκεί παρά ένα ταξίδι σε κομμουνιστικό κράτος για να δείτε από τι μας γλίτωσαν όσοι έδωσαν το αίμα τους σε Γράμμο και Βίτσι! 

Είναι "άγιοι" οι σύμμαχοί μας; Όχι αλλά είναι χίλιες φορές καλύτεροι από όσους σας προτρέπουν κάποιοι να τιμήσετε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: