ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις δημοτικές εκλογές του 2023 συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και μέσα στις γιορτές από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας. Στα αυτιά μας φτάνουν υποψηφιότητες που δεν θα βοηθήσουν κάποιες από τις παρατάξεις και φυσικά εμείς εδώ δεν έχουμε κανένα λόγο να μην κατακρίνουμε δημόσια κάποιες από αυτές. Άλλωστε όπως λένε "διαφήμιση" τους κάνουμε ξεχνώντας προφανώς πως κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τους πολλούς εάν αναδειχθεί σίγουρα θα τους προβληματίσει. Σκοπός μας ήταν και παραμένει να μην γεμίσει και πάλι το δημοτικό μας συμβούλιο με ιδεοληπτικούς και να μην παρατηρηθούν και στο μέλλον να ψηφίζεις ΔΕΞΙΑ και να σου βγαίνει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ΑΝΤΑΡΣΥΑ.  Και μια και ο λόγος για επιλογές , καλή η επιλογή Τσίπρα με την Πόπη Τσαπανίδου, εάν και εμείς σίγουρα θα την προτιμούσαμε να λέει το δελτίο στο Open που άλλωστε ΠΟΤΕ δεν παρακολουθούμε! Ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα τα πάει καλύτερα όταν έχεις ιδίως να αντιμετωπίσεις απέναντι έναν  Γιάννη Οικονόμου που οσονούπω πλησιάζει και η γιορτή του. Η ΝΔ μάζεψε την κα Σπυράκη και οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι την κα Τσαπανίδου αργά βέβαια αλλά τουλάχιστον αυτοί παλεύουν να ανατρέψουν την διαμορφωθείσα κακή για αυτούς εικόνα των δημοσκοπήσεων ενώ στην Πειραιώς θεωρούν πως μας έχουν "δεμένους". Εμάς σίγουρα δεν μας έχουν, και δυστυχώς για το περιβάλλον Μητσοτάκη και χιλιάδες άλλους! 


  • Η ΝΔ έχει υποχρέωση να αναδείξει τον κίνδυνο να μπουν και πάλι φασίστες στη Βουλή αφού τα κόμματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν δείχνουν να ενοχλούνται από τους κάθε λογής "ψεκασμένους" που ανακάλυψαν με καθυστέρηση δεκαετιών την Νέα Τάξη Πραγμάτων όταν αυτή έχει ήδη καταρρεύσει! 


  • Ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr για κάθοδο και τρίτης κεντροδεξιάς παράταξης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η δική μας εκτίμηση βέβαια είναι πως τελικά όσο καθυστερεί και εάν αναμένουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μετά τις δημοτικές εκλογές δεν θα τους βγει.  Η ΝΔ μπορεί να μην θέλει να δυσαρεστήσει κάποιους αλλά θα πετύχει να μας δυσαρεστήσει όλους. Εμείς π.χ δεν είμαστε από αυτούς που θα αναμέναμε πέντε μήνες ακόμα έως ότου αποφασίσουν στην Πειραιώς τι θα γίνει με δεκάδες δήμους όπου υπάρχουν πολλοί κεντροδεξιοί υποψήφιοι και συνήθως αυτοί οι δήμοι χάνονται για το κόμμα. Όπως κοιτάνε αυτοί να εξασφαλίσουν την δική τους καρέκλα έτσι και εμείς που ενδιαφερόμαστε στο να αλλάξουν πράγματα στην πόλη μας δεν θα περιμένουμε για ακόμα 12 χρόνια για να δούμε κεντροδεξιό δήμαρχο επειδή το περιβάλλον Μητσοτάκη ασχολείται με το πως θα περιορίσει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ στελεχών του. Με δύο ή και τρεις υποψηφιότητες ο δήμος δεν θα κερδηθεί και βέβαια η ΝΔ οφείλει να επιλέξει και όποιος ακολουθήσει , ακολούθησε άλλωστε και στην κεντρική πολιτική σκηνή αυτό κάνει ουδείς ρώτησε ποτέ την βάση του κόμματος εάν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος ο κος Πάτσης. Από ό,τι μας ενημερώνουν μάλιστα υπήρχαν και εισηγήσεις προς το κόμμα να μην τον κατεβάσει επειδή ο καιροσκοπισμός του ήταν εμφανής για δεκαετίες στην τοπική κοινωνία που τελικά τον εξέλεξε αντί να δώσει ψήφο αλλού! 



  • Κόβει πρωτοχρονιάτικη πίτα η παράταξη του κ. Αραμπατζή "Η πόλη που θέλω" στις 8 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και όσοι πιστοί προσέλθετε. Εμείς για ακόμη μια φορά θα είμαστε ΑΠΟΝΤΕΣ από τέτοιες εκδηλώσεις και το κάνουμε συνειδητά αφού ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ δεν είμαστε,  και ο κος  Χρυσόγελος δεν ήταν ποτέ του γούστου μας ούτε φυσικά  το "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ". 

  • Δεν ξέρουμε εάν τελικά το μάθατε αλλά ακόμα ένας κεντροδεξιός της πόλης μας, θα κατέβει υποψήφιος με κεντροαριστερή δημοτική παράταξη στις δημοτικές κάλπες του 2023! Το επιχείρημά του είναι , πως αφού δεν τα βρίσκουν οι κεντροδεξιοί μεταξύ τους θέλει  να συνδράμει με τις γνώσεις του στο να λυθούν τα προβλήματα της πόλης μας και όχι να "πετροβολάει" από έξω,  ή από τα έδρανα της αντιπολίτευσης! Λογικά τα επιχειρήματά του αφού μάλλον είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ ακόμα και η δική μας ΥΠΑΡΞΗ,  σε μια πόλη που οι περισσότεροι ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης την αποκαλούν ΑΡΙΣΤΕΡΗ! Για αυτό μάλλον κάνουν πάρτι οι "Κασιδιάρηδες",  και εξακολουθεί ως πλειοψηφία  να πιστεύει σε ΜΥΘΟΥΣ και θεωρίες συνωμοσίας. Μια πόλη όπου έχουν σηκώσει κεφάλι αυτοί που πληρώνονται από την δική μας φορολογία και που οι πολλοί αδυνατούν να ξεχωρίσουν τις αγαθές ή μη προθέσεις του κάθε "Μεσσία". 

  • Δεν διαφημίστηκαν φαίνεται καλά οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου μας εάν κρίνουμε από την μικρή συμμετοχή που είχαν. Έτσι νέοι ψήφοι δεν βγήκαν και αναμένονται νέες δράσεις μέσα στο 2023 προς αναζήτηση ψηφοφόρων. Όταν έχεις την πόλη να βρωμάει και χωρίς νέο σύγχρονο οδοφωτισμό , με πολίτες να ταλαιπωρούνται ακόμα και για διασχίσουν την κεντρική πλατεία στο μόνο που ποντάρεις είναι στο να μην τα βρουν οι της αντιπολίτευσης να διαιρεθούν ακόμα και άλλο για να "καβατζώσεις" ακόμα μία πενταετία! Και οι παρατάξεις να μην τα βρουν θα τα βρουν οι ψηφοφόροι τους στο δεύτερο γύρο. Εκεί που το ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μέτωπο θα θριαμβεύσει! 


  • Μας παραπονείστε πως δεν παίζουμε συγκεκριμένες δημοτικές παρατάξεις. Και σας ερωτούμε πόσα αφιερώματα έχετε δει στον ΣΚΑΙ για τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Άμα κάνουν οτιδήποτε που θα μας εκπλήξει θετικά θα το παίξουμε , δεν είμαστε εδώ για να δημοσιεύουμε δελτία τύπου παρατάξεων ή συλλογικοτήτων που μοναδικό τους μέλημα είναι πως θα γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη χωρίς να έχουν καν πρόγραμμα. Βαριούνται και να γράψουν ένα αφού είναι σίγουροι πως και να εκλεγούν δεν θα το υλοποιήσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: