ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια παιδεύονται με ένα οικόπεδο που αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των συνδημοτών μας !

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια παιδεύονται με ένα οικόπεδο που αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των συνδημοτών μας !

 


Το θέμα έχει αναδειχθεί πολλάκις φορές από ιδιοκτήτη site που μένει πλησίον. Το γνωρίζουν ή θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι δημοτικοί μας σύμβουλοι και βέβαια οι δύο τελευταίοι δήμαρχοι που το "χειρίστηκαν" και τηρούν την σχετική γραφειοκρατία. 

Το ακίνητο βρίσκεται επί των οδών Ερυμάνθου 7 & Φωταμάρα γωνία (περιοχή Αγίας Μαρίνας) και οι ιδιοκτήτες του είναι εν ζωή και μάλλον έχουν μπάρμπα στην Κορώνη ή στου Μαξίμου! 

Δεν εξηγείτε αλλιώς πως ενώ από την αυτοψία προέκυψε πως ο χώρος αποτελεί ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ δες έγγραφα παρακάτω έως σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! 



Άμα κάνουν 15 χρόνια να εντοπίσουν τα στοιχεία ιδιοκτήτη οικοπέδου και οικίας μην αναρωτιόμαστε γιατί δεν θα γίνουμε ποτέ δυτικό κράτος. Σφραγίδες , έγγραφα , υποσχέσεις στους περιοίκους που έχουν και το πρόβλημα , μεγάλα προεκλογικά λόγια και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ! 

Ο δήμος που ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ τόσες ιδιωτικές ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ και τις "κατέληξε" στην ΕΤΑΔ μας το παίζει νομοταγής και δεν ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ως οφείλει το οικόπεδο στο οποίο κάνουν πάρτι φίδια και ποντίκια! 

Οι "επαναστάτες" της πόλης και οι χιλιάδες εθελοντές δεν βλέπουν το ακίνητο αυτό ως μια ευκαιρία να επιδείξουν την "επαναστατικότητά" τους αφού αυτό το ακίνητο δεν είναι τσιφλικά και δεν θα τους φτιάξει πολιτικές καριέρες! 

Σε κάθε περίπτωση δεν γνωρίζουμε τους λόγους και το μπλέξιμο που υπάρχει γιατί το οικόπεδο αυτό θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά οφέλη στου ιδιοκτήτες τους αλλά οφείλουν σε κάθε περίπτωση να κρατήσουν τον χώρο καθαρό και να σεβαστούν τους γείτονές τους! 

Τα παραπάνω έγγραφα όπως διαβάζετε έχουν κοινοποιηθεί και στο τοπικό αστυνομικό μας τμήμα προς εντοπισμό των ιδιοκτητών αλλά μάλλον κοιτάνε στον χάρτη που πέφτει η Καλιφόρνια των ΗΠΑ για να εντοπίσουν εμάς αφού η Καλλιθέα για αυτούς πέφτει μακριά γιατί οι δικές μας πληροφορίες δείχνουν πως εκεί κατοικούν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου που έτσι και αλλιώς δηλώνεται κανονικά στις φορολογικές δηλώσεις των ιδιοκτητών του και δεν θέλει και καμία σπουδαία έρευνα για να εντοπιστούν! 



Ο δήμος Ηλιούπολης σέβεται τις περιουσίες των ΙΔΙΩΤΩΝ για τον λόγο αυτόν άλλωστε είχε περιφράξει αυθαίρετα για δεκαετίες πολλές από αυτές με αποτέλεσμα κάποιοι ιδιοκτήτες που έχουν αγοράσει από τους κληρονόμους Νάστου να έχουν ήδη δικαιωθεί ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ σε πρώτο βαθμό ενώ ως γνωστόν με μια πολιτική κυρίως απόφαση του ΣτΕ το Ελληνικό Δημόσιο πήρε ό,τι είχε απομείνει από τους κληρονόμους Νάστου και το έκανε ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που κάποιοι δανειστές μας τώρα έχουν υποθηκεύσει για 99 χρόνια και ανήκει στην ΕΤΑΔ αλλά με εποπτεία από αυτούς! 

Εμείς εάν ασκούσαμε διοίκηση θα καθαρίζαμε το οικόπεδο και θα στέλναμε τον λογαριασμό στους ιδιοκτήτες . Εάν και θεωρούμε πως εάν αυτοί καταλάβαιναν πως δεν είναι προς το συμφέρον τους η όλη κατάσταση θα έμπαιναν στα έξοδα  αφού όπως βλέπετε το ακίνητο πωλείται! Μα πως να πωληθεί εάν ο επισκέπτης του χώρου βλέπει αρουραίους και ποντίκια; 





Τώρα που είναι προεκλογική περίοδο ας συνεργαστεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ με τις δαιδαλώδεις υπηρεσίες της γιατί έτσι και αύριο μεθαύριο το οικόπεδο καθαριστεί θα αποτελεί επίτευγμα για όσους εδώ και 15 χρόνια δεν κάνουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! 

Όποιος ενδιαφέρεται πάλι να το αγοράσει είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως θα εντοπίσει πιο γρήγορα τους ιδιοκτήτες από τις αρμόδιες αρχές που εκτός από σφραγίδες και γραφειοκρατία έχουν αποδείξει πως τηρούν το γράμμα του Νόμου έως ΑΗΔΙΑΣ! 

Το οικόπεδο προφανέστατα και είναι ΕΝΤΟΣ σχεδίου πόλεως και τώρα που δειλά- δειλά ανοίγουν οι δουλειές και "τσουλάει" η οικοδομή ας ενδιαφερθούν και οι εργολάβοι από τους οποίους προσωπικά είμαστε ΚΑΜΕΝΟΙ αφού αναγκαστήκαμε μετά από χρεοκοπία να παίξουμε τον ρόλο τους για να ολοκληρώσουμε οικοδομή που παράτησαν στα μπετά λόγω ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

Δεν βαριέστε είναι να σε πάει σε αυτή την ζωή και να μην πληρώνει ΜΟΝΙΜΩΣ αμαρτίες άλλων! 


Στην κατοχή του ιστολογίου μας υπάρχει και νεότερο έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής το οποίο εάν χρειαστεί θα δημοσιεύσουμε αυτούσιο. 





Οι οδηγίες που δίνει είναι σαφείς και αφορούν και το πως θα πρέπει να δράσει η δημοτική μας αρχή



Ενώ ζητάει την συνδρομή του ΑΤ Ηλιούπολης για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών του παρατημένου ακινήτου που αποτελεί βόμβα για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ των κατοίκων της περιοχής! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: