ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παραιτήθηκε από την θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ο κος Νικόλαος Κυρίτσης για να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Παραιτήθηκε από την θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ο κος Νικόλαος Κυρίτσης για να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές


Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ηλιούπολης κος Νικόλαος Κυρίτσης, για να είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Όπως ορίζει ο νόμος υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας για όσους κατέχουν θέσεις προέδρων σε ΝΠΔΔ σε δήμους όπου επιθυμούν να είναι υποψήφιοι , και για τον λόγο αυτό πρέπει να παραιτηθούν εγκαίρως εάν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι. 

Ο κος Κυρίτσης επιθυμεί να είναι υποψήφιος , και να δηλώσει παρών σε μια πόλη όπου επιχειρεί και αγαπά με πράξεις και όχι στα λόγια,  αφού δεν είναι λίγες οι φορές που χορηγεί δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού συλλόγων της πόλης μας ενώ έχει αναπτύξει και έντονη κοινωνική δραστηριότητα χωρίς να την διατυμπανίζει αφού έτσι και αλλιώς πρόκειται για άνθρωπο χαμηλών τόνων που δεν του αρέσει η υπερπροβολή. 

Το πάθος του για την Ελληνική Ιστορία , και την διατήρηση των παραδόσεων και των εθίμων της φυλής μας , δεν περιορίζεται σε λόγια αλλά και σε εξαιρετικές δράσεις,  που έχουμε παρουσιάσει μέσα από εδώ επειδή θεωρούμε πως κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Μέσω του Φροντιστηρίου του εκτός από στείρες γνώσεις παλεύει να μεταλαμπαδεύσει στις νέες γενιές το ήθος που τον διακρίνει,  και ο ίδιος έχει απήχηση σε ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές  καταβολές. 



Άνθρωπος  με πατριωτισμό που δεν ενοχλεί γιατί δεν είναι ρηχός και ψευδεπίγραφος , ούτε δημιουργεί ρατσισμούς και μισαλλοδοξίες,  έχει όλα εκείνα τα εφόδια για να βοηθήσει την οιαδήποτε διοίκηση δήμου τον "εκμεταλλευτεί" για να φέρει εις πέρας δύσκολο έργο.


Γιατί για τα δύσκολα είναι ο Νίκος , και η δουλειά του φάνηκε  ακόμα και στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που του ανατέθηκε η θέση του Προέδρου στο ΝΠΔΔ του Δήμου μας "Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή". 

Συνεργάστηκε άψογα με όλους , ακούγοντας προσεκτικά τις προτάσεις όλων των φορέων που εμπλέκονται στον τομέα που του είχε ανατεθεί και έπραξε το καλύτερο που μπορούσε. 

Παραιτήθηκε σήμερα για να δώσει  μια νέα "μάχη" , και πιστεύοντας στις αρχές και τις αξίες της Αστικής μας Δημοκρατίας να διεκδικήσει σε μερικούς μήνες την ψήφο σας. 

Ήταν από τις επιλογές της νυν διοίκησης του δήμου μας  που μας ξάφνιασαν θετικά,  και εάν και ακόμα δεν το γνωρίζουμε θεωρούμε πιθανό πως και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: