ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην εκδήλωση της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Β Νοτίου Τομέα Αθηνών η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Στην εκδήλωση της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Β Νοτίου Τομέα Αθηνών η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

 


Η φωτογραφία "κλεμμένη" από το προφίλ στο facebook του συνδημότη μας κ. Νίκου Τηλεβερίδη είναι από την χθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση της ΒΕ ΔΕΕΠ ΝΔ και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Β Νοτίου Τομέα Αθηνών σε μαγαζί εστίασης  του κ. Βλάση Σταθοκωστόπουλο στον Άλιμο. 

Ο κος Νίκος Τηλεβερίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και στην φωτογραφία είναι με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Τάσο Ευσταθίου , τον δημοτικό σύμβουλο της ίδιας παράταξης κ. Ανδρέα Τσουκαλά και τον βουλευτή Νοτίου Τομέα του κυβερνώντος κόμματος κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη. 

Την εκδήλωση τίμησαν πολλοί βουλευτές της ΝΔ στον Νότιο Τομέα ανάμεσα τους και ο υπουργός Εξωτερικών κος Νίκος Δένδιας. 

Δεν ήμασταν στην εκδήλωση και έτσι θα περιοριστούμε σε αυτά και ευχαριστούμε και τον υποψήφιο δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κ. Χρήστο Πρεκετέ για την ωραία φωτογραφία του με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια που μας έστειλε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: