ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Μας ενημέρωσαν πως τελικά δεν τα βρήκαν τουλάχιστον ΔΗΜΟΣΙΑ και μέσω facebook οι συνοδοιπόροι κύριοι Σεφτελής και Μπενάς. Ο τελευταίος κάλεσε τον κ. Σεφτελή να ολοκληρωθεί ο ημιτελής Χριστουγεννιάτικος στολισμός και τόνισε πως "δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν. Όβερ" Το μήνυμα ελήφθη φανταζόμαστε από την διοίκηση του δήμου που σίγουρα μερικούς μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές δεν θα ήθελε να δημιουργεί αντιπάλους κυρίως όταν αυτοί έτρεξαν και ξεσήκωσαν κόσμο ώστε να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019. Σε αυτή πάντως την πόλη δεν χρωστάει ουδείς τίποτα και σε κανέναν αυτό είναι το ρεζουμέ και φυσικά έως τις δημοτικές εκλογές θα πάμε έτσι με αλληλοκατηγορίες και "χτυπήματα" σε μια προσπάθεια θεμιτή για εμάς και απολύτως αναγκαία να υπερασπιστεί ο κάθε συνδημότης μας την ακεραιότητά του. Άκρη για να βρεθεί σε αυτή την πόλη θα έπρεπε να ζούμε όλες και όλοι μέσα στο σπίτι του Big Brother και να καταγράφετε η κάθε μας δήλωση. 


  • Ιδιαίτερη αναγνωσιμότητα είχε η ανάρτηση μας με την είδηση της παραίτησης του κ. Νικόλαου Κυρίτση από την θέση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου μας για να πολιτευθεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αφού υπήρχε κώλυμα εκλογιμότητας λόγο της θέσης αυτής. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό και κυρίως για το γεγονός πως ικανά άτομα ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας ανάμεσα σε πολλούς άλλους που για εμάς τουλάχιστον καλά θα ήταν να κάτσουν στα αυγά τους! Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν στερούμε από κανέναν το δικαίωμα στο όνειρο αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να κλαίμε μετά και να οδυρόμαστε όταν θα βλέπουμε μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο άτομα που θα αμαυρώνουν έναν έτσι και αλλιώς απαξιωμένο θεσμό. Έτσι μην περιμένετε από εμάς πως θα σιγήσουμε σε συγκεκριμένες υποψηφιότητες δεν συνάδει άλλη με την εν γένει παρουσία μας 10 χρόνια τώρα που μέσα από εδώ απλώς προσπαθούμε να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Το θέμα είναι εάν υπάρχουν και εάν είναι κυρίως αρκετές για να αλλάξουν το κλίμα. Αυτό θα φανεί σε μερικούς μήνες δεν είμαστε ούτε αισιόδοξοι αλλά ούτε και τόσο απαισιόδοξοι όπως ήμασταν πριν τις κάλπες του 2019!


  • Δεν έχουν καλούς νομικούς στην ομάδα του κ. Αραμπατζή αφού τους ερμήνευσαν το ν.4849/2021 λάθος. Ελπίζουμε να μην απευθύνθηκαν στους γνωστούς και μη εξαιρετέους νομικούς της πόλης μας που θα τους έβγαζαν αντισυνταγματικά και τα μνημόνια και θα τους οδηγούσαν στο ασφαλές για αυτούς συμπέρασμα πως ζούμε σε ΧΟΥΝΤΑ με δημοκρατική επίφαση! Άδικο θα έχουν θα πουν οι χιλιάδες "ψεκασμένοι" που οσονούπω θα μας βγάλουν βουλευτή τον Ηλία! Ποιον Ηλία δεν θα ρωτήσει κανείς σε αυτή την πόλη άλλωστε είμαστε από τους ελάχιστους δήμους της Αττικής όπου οι "Έλληνες" του Ηλία Κασιδιάρη έχουν ενεργό πυρήνα μελών και ετοιμάζονται να κάνουν και προεκλογική εκδήλωση. Ελπίζουμε ο δήμος να μην τους παραχωρήσει κάποια δομή γιατί θα υπάρχει θέμα! 

  • Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τις κεντροδεξιές υποψηφιότητες δημάρχων της πόλης μας  διαβεβαιώνουν όσοι έχουν ενδιαφέρον στο να συμβεί αυτό. Όσοι ποντάρουν βέβαια στην αβεβαιότητα και στους πολλούς υποψηφίους ήδη διαβάζουν τον καζαμία των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και φαντάζονται τον Αραμπατζή ως τον μεγάλο ΝΙΚΗΤΗ των κεντροδεξιών υποψηφιοτήτων! Δηλαδή θα υπάρξει νικητής και θα ψηφιστεί από όσους "έφτυσε" μη πηγαίνοντας στη συζήτηση για το μέλλον της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. Μα καλά για τόσο κορόϊδα έχει τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης; Δεξιό ψήφο δεν θα πάρει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές  (γιατί εμείς τους χουντικούς δεξιούς δεν τους θεωρούμε) και ας γράφουν οι Κάνδηλες ό,τι θέλουν! Πάντως το έμπειρος αυτοδιοικητικός για τον κ. Τάσο Ευσταθίου δεν συνάδει με την πρόβλεψή του για δεύτερη θέση πίσω από Αραμπατζή. Εάν η εμπειρία σου δεν σε οδηγεί στο να βρεθείς πολύ μπροστά από έναν τυχοδιώκτη τότε τι να την κάνεις; 


  • Ακούσαμε πως μέλος του Δ.Σ  του ΕΣΗ θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! Δεν πιστεύουμε την φημολογία επειδή κάτι τέτοιο θα το ανακοίνωνε ο ίδιος που άλλωστε έχει πολύ καιρό τώρα αποδείξει πως δεν μιλάει μέσω τρίτων και βγαίνει ο ίδιος να τοποθετηθεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας. Γιατί το γράφουμε αφού δεν το πιστεύουμε; Μα για να μην διαδίδετε από όσους έχουν συμφέρον στο να διακινείται μια τέτοια φημολογία. 




  • Όσοι έχετε την δυνατότητα στηρίξτε τις υγιείς επιχειρήσεις της πόλης που σας σέβονται και τις οποίες δεν θα σας υποδείξουμε βέβαια εμείς αφού οφείλετε να τις γνωρίζετε. Άλλωστε ως καταναλωτές έχετε την ικανότητα φανταζόμαστε να εκτιμήσετε προσφορές εντός ή εκτός εισαγωγικών και να κρίνετε τι συμφέρει πρωτίστως την τσέπη σας. Για εμάς άλλωστε οι τοπικισμοί εις βάρος των συμφερόντων της πατρίδας ήταν πάντα επιζήμιοι. Στην εποχή μας αναβιώνουν λόγο οικονομικής κρίσης εάν και έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την πραγματικότητα. Ίσως πριν 30 χρόνια να μην φαντάζονταν κανείς πως δεν θα υπήρχαν συνοικιακά μπακάλικα ή οπωροπωλεία και πως οι πολλοί θα επέλεγαν τα μεγάλα super market για τις αγορές τους όμως αυτό συνέβη. Δεν θα εξηγήσουμε τους λόγους ούτε θα μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε εδώ οικονομικές αναλύσεις και κυρίως να αναφέρουμε τις βασικές αρχές του καπιταλισμού που έτσι και αλλιώς καθορίζουν το παιχνίδι στις δυτικές κοινωνίες. Η προσαρμογή στο διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι είναι μονόδρομος είτε μας αρέσει είτε όχι. 

  • Πήραμε και μια ωραία φωτογραφία από το προφίλ στο facebook συνδημότη μας αφού ως "τεμπέληδες" δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να βγάλουμε φωτογραφίες την στολισμένη μας πόλη. Η κεντρική πλατεία της πόλης μας είναι με το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο το οποίο δεν είδαμε ακόμα σε κάποιο δελτίο τύπου μετά την εκδήλωση της Κυριακής αφού μάλλον η επικοινωνιακή ομάδα του δήμου μας είναι σε διακοπές! Δεν βαριέσαι εμείς τους είπαμε δώστε πακετάκι την προβολή των εκδηλώσεων στην New Step αφού όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές το κάθε τοπικό ΜΜΕ θα παίζει τους "δικούς" του αφού εμείς τουλάχιστον θεωρούμε λογικό κάθε ΜΜΕ να έχει συγκεκριμένη γραμμή και να επιλέγει τι επιθυμεί για το μέλλον αυτής της πόλης. Για εμάς που όλες και όλοι γνωρίζουν πως είμαστε κεντροδεξιό ΜΜΕ υπομονή κάποιες μερούλες ακόμα γιατί στην κεντροδεξιά έχουμε πέρα της ΜΙΑΣ υποψηφιότητες δημάρχων και είμαστε "υποχρεωμένοι" να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των υποψηφιοτήτων πριν σας πούμε όπως κάνουμε πάντα ΔΗΜΟΣΙΑ τον δικό μας "εκλεκτό". Βέβαια εάν ο υποψήφιος δήμαρχος της κεντροδεξιάς δεν είναι ένας ελάχιστη σημασία θα έχει αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να επιβάλλουμε σε κανέναν να μην έχει δικαίωμα στο όνειρο! 

  • Το συμπληρώνουμε και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε με άλλη ανάρτηση , μία όχι και τόσο ευχάριστη είδηση για την κεντροδεξιά που θα έχει τρεις αντί για μία υποψηφιότητες δημάρχων!  Εν αναμονή των εξελίξεων που θα ολοκληρωθούν πιθανότατα μέσα στις επόμενες ώρες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: