ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η δημοτική αρχή γυρίζει την πλάτη στους "Κασιδιάρηδες" της πόλης και όχι στους σωστούς επιχειρηματίες κ. Αραμπατζή

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Η δημοτική αρχή γυρίζει την πλάτη στους "Κασιδιάρηδες" της πόλης και όχι στους σωστούς επιχειρηματίες κ. Αραμπατζή



Η δημοτική αρχή σύμφωνα με τον κ. Αραμπατζή γυρνάει την πλάτη στους "επιχειρηματίες" της πόλης! Αυτό το βλέπει μόνο ο ίδιος και όσοι "επιχειρηματίες" έχουν μάθει να "επιχειρούν" μη σεβόμενοι τους καταναλωτές και ακολουθώντας το δόγμα "βοήθα με φτωχέ μου να μη σου μοιάσω". 

Όλοι οι υπόλοιποι (λίγοι ή πολλοί εσείς που τους επισκέπτεστε θα κρίνετε) συνδράμουν σε κοινές εκδηλώσεις με τους δήθεν "βιαστές" τους! 

Πάμε τώρα στην ουσία. Η κα Σερέτη ορθώς για εμάς φέρνει προς έγκριση το παρακάτω θέμα. Είναι μια πρωτοβουλία προς την σωστή κατεύθυνση που δίνει τέλος στο ΤΖΑΜΠΑ που είχαν συνηθίσει όλες οι προηγούμενες διοικήσεις και τις αδιαφανείς διαδικασίες όπου για εμάς που δεν είμαστε αφελείς δημιουργούσαν σχέσεις διαπλοκής. 



Ο κάθε επιχειρηματίας ( στην πόλη μας υπάρχουν δεκάδες που δεν έχουν και λευκό ποινικό μητρώο) οφείλει να σέβεται κάποιους κανόνες και να επιχειρεί στο πλαίσιο που καθορίζουν οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς. 

Επομένως για την αναδουλειά ή μη των επιχειρηματιών φταίνε πρωτίστως οι ίδιοι και οι τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών τους. 

Η πόλη στολίστηκε εγκαίρως ( εις βάρος της δικής μας τσέπης αφού την κατανάλωση εμείς θα την πληρώσουμε) και η ατμόσφαιρα για αγορές από την πλευρά του δήμου φτιάχτηκε. Μαζί με τις εκδηλώσεις στις οποίες συνδράμει και ο ένας εκ των δύο εμπορικών συλλόγων της πόλης το σκηνικό είναι έτοιμο και από το αποτέλεσμα θα κριθούν όλα. 

Ήδη τα μαγαζιά της πόλης δέχονται καθημερινά επισκέπτες και το εάν θα γίνουν πελάτες ή όχι επαφίεται στην ικανότητα των εμπόρων και στην οικονομική δυνατότητα των επισκεπτών. 

Το να θέλει λοιπόν ο κος Αραμπατζής να μας πείσει πως πρέπει να διώχνουμε επιχειρηματίες που πληρώνουν για να ωφελήσουμε αυτούς που δεν πληρώνουν έχει να κάνει με ιδεοληψίες που εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα και που θέλουν να συνεχιστεί το ΤΖΑΜΠΑ την στιγμή που κάποιοι αισχροκερδούν. 

Εάν τα 500 ευρώ την εβδομάδα φαίνονται πολλά στον κ. Αραμπατζή και εάν νομίζει πως ο μισθός του ως δημοσίου υπαλλήλου μπορεί να βγει από λεφτόδενδρα καλά θα κάνει να αφήσει τις απόψεις αυτές για τους "Κασιδιάρηδες" που τον ακολουθούν. 

Για αυτούς τους αφελείς που αναζητούν δρόμους Βελγίου με τοπικές επιχειρήσεις που πληρώνουν λιγότερους φόρους και από συνταξιούχο του ΙΚΑ με εισοδήματα από ακίνητα! 

Εμείς δεν ξεχνάμε τα 12.000 αφορολόγητο και πως οι περισσότερες επιχειρήσεις της πόλης έπεφταν πάνω στον "μαγικό" αριθμό για να φοροδιαφύγουν επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή και γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από τον καθένα πως από αυτούς που σήμερα "κλαίγονται" οι μισοί δεν ξέρουν καν πόσα έχουν! 

Εάν λοιπόν ο κος Αραμπατζής θεωρεί πως με τέτοιες ανακοινώσεις στο προφίλ του δεν εξοργίζει τους πολλούς θα το αντιληφθεί μαζί με κάποιους άλλους στις κάλπες που έρχονται. Τότε που οι δήθεν αδικημένοι επιχειρηματίες της πόλης μας θα στηρίξουν και θα ψηφίσουν αυτούς που διαχρονικά ψηφίζουν. 

Τους "βιαστές" τους κατά τον κύριο Αραμπατζή. Έλα όμως που ακόμα και αυτοί ξέρουν ποιος τους ωφέλησε και πόσο και δεν θα τολμήσουν να αντιδράσουν στην σωστή εισήγηση της διοίκησης και της κα Σερέτη που μερικές εκατοντάδες ψήφους συνδημοτών μας τους κέρδισε επειδή είχε το ΘΑΡΡΟΣ να φέρει το παραπάνω θέμα και αυτό να περάσει στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 

Θα ψάξουμε να μάθουμε τι ψήφισαν και κάποιες παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο μας γιατί εκτός από τους Αραμπατζήδες είναι και άλλοι που υπηρετούν τα συμφέροντα των ολίγων εις βάρος των πολλών! 

Άξιος ο μισθός σας λοιπόν κ. Αραμπατζή , και ευτυχώς που το στράτευμα έχει μόνο Φλώρους και όχι Παπαδόπουλους,  γιατί ίσως σας είχαμε δοτό δήμαρχο και εσάς,  αφού με ΨΗΦΟ έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο πως δεν πρόκειται ποτέ να εκλεγείτε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: