ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάνω από κόμματα και χρώματα ο κος Αραμπατζής που δεν αναζητεί χρίσματα αλλά τρέχει σε συγκεντρώσεις βουλευτών της ΝΔ!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Πάνω από κόμματα και χρώματα ο κος Αραμπατζής που δεν αναζητεί χρίσματα αλλά τρέχει σε συγκεντρώσεις βουλευτών της ΝΔ!

Δεν ξέρουμε πόσο βοηθάει η χειραψία με τον κ. Βασίλη Σπανάκη πάντως πριν μια εβδομάδα ο Γαβριήλ Αραμπατζής δεν ήθελε κομματικά χρίσματα και φυσικά είναι για ακόμη μια φορά ανακόλουθος αφού η σημερινή εκδήλωση ήταν κομματική και μάλιστα του τελευταίου σε εκλόγιμη θέση στα Νότια Προάστια με τη ΝΔ στις κάλπες του 2019 που δίνει την μάχη "επιβίωσης" και λογικό είναι πως θα φωτογραφηθεί με τον οιοδήποτε. 

Ο βουλευτής Νοτίων Τομέα της ΝΔ κος Σπανάκης φυσικά και δεν θα μας λύσει το πρόβλημα των πολλών κεντροδεξιών υποψηφιοτήτων δημάρχων της πόλης και όσο δεν δίδεται χρίσμα θα φωτογραφίζεται με όλους τους υποψήφιους. 



Ο ανακόλουθος είναι ο κος Αραμπατζής που αναζητεί ΔΕΞΙΕΣ ψήφους σε κομματικές συγκεντρώσεις αντί να πάει σε καμία του ΣΥΡΙΖΑ που με αυτά που λέει ίσως έχει περισσότερο απήχηση. 




Ο κος Αραμπατζής και διάφοροι "Κασιδιάρηδες" της πόλης  και είναι πολλοί δυστυχώς πως θα πρέπει να αποφασίσουν τι πολιτική θα ακολουθήσουν. Αυτή της ΝΔ στα βασικά θέματα που απασχολούν την πόλη ή αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών "προοδευτικών" δυνάμεων που είναι τελείως διαφορετική με όσα πρεσβεύει η ΝΔ. 




Ο κος Αραμπατζής ως μέλος της ΝΔ οφείλει να ασκεί την κριτική του εάν θεωρεί πως το κόμμα κάπου κάνει λάθος αλλά δεν μπορεί να έχει ατζέντα ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για την πόλη και να φωτογραφίζεται με όσους υλοποιούν άλλα πράγματα για την πόλη μας ως κυβέρνηση. 




Η θέση της ΝΔ για τον Υμηττό περιγράφεται με ΣΑΦΗΝΕΙΑ μέσα στο νέο προεδρικό διάταγμα για την Ανάπτυξη και την Προστασία του Υμηττού που έφερε η κυβέρνηση και με το οποίο συμφωνούν ΟΛΟΙ οι βουλευτές της. 




Κανείς δεν έχει εκφέρει τον παραμικρό ενδοιασμό για αυτό και είναι οξύμωρο και μαζί γελοίο ο κάθε "Αραμπατζής" ή και οιοσδήποτε άλλος που είναι μέλος του κόμματος να ΔΙΑΦΩΝΕΙ αλλά παράλληλα να ψηφίζει και να ξαναψηφίζει όσους υλοποιούν μια συγκεκριμένη πολιτική. 




Ουδείς συμφωνεί με όλες τις θέσεις ενός κόμματος αλλά στην περίπτωση της πόλης μας έχουμε συνεχείς αντιθέσεις στελεχών της κεντροδεξιάς με βασικές αρχές του κόμματος που εάν άλλαζαν προφανέστατα και δεν θα την ξεχώριζαν από τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Σε οκτώ μήνες από σήμερα οι ψευτοαντάρτες της πόλης μας θα έχουν πάει στα σπίτια τους και στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όπως πήγε και ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας. 

Και είτε με αυτή την ηγεσία , είτε με την επόμενη η ΝΔ θα μείνει αναγκαστικά σταθερή σε θέσεις που εάν άλλαζε δεν θα είχε να χωρίσει και τίποτα με τον Ηλία Κασιδιάρη! 

Γιατί τα προβλήματα που τώρα συζητάμε έχουν να κάνουν πρωτίστως ( και εννοούμε για τις υποκλοπές) με κακή διαχείριση της ΕΥΠ που για εμάς δεν είναι λογικό να την ελέγχει καμία πολιτική ηγεσία! 



Αυτή που την δημιούργησαν για την Εθνική μας ασφάλεια και την διατήρησαν υπό την ομπρέλα τους για τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ήξεραν και ξέρουν πως ως Βαλκάνιοι που είμαστε εάν τεθεί υπό κρατικό έλεγχο δεν θα μπορέσει να επιτελέσει το έργο της. Και αυτό αφορά την συνολικότερη ασφάλεια των Βαλκανίων και όχι την ψωροκώσταινα! 




Η ΝΔ παραμένει σε ποσοστό 30% γιατί εκεί θα κάτσει τελικά η μπίλια στις πρώτες τουλάχιστον κάλπες,  γιατί εκφράζει τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για να ξεκολλήσουμε από τον ΠΑΤΟ που μας οδήγησαν τα σοσιαλιστικά πειράματα. Η ΝΔ δεν έχει την πολυτέλεια να ψάχνεται από ποια πλευρά της Ιστορίας θα σταθεί έχει από χρόνια ταυτίσει την ίδια την ύπαρξή της θέλοντας να ανήκει στον δυτικό κόσμο. 



Έτσι είτε θα παραμείνει υπηρέτης των συμφερόντων της Δύσης είτε θα έχει την τύχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ! 

Η ΝΔ είναι το κόμμα που μας έβαλε στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ και αυτοί που πρεσβεύει πως οι ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι έγκλημα αλλά εθνική ανάγκη. Η ΝΔ δεν μπορεί να κερδίσει εάν δεν ξεκόψει με όσους πιστεύουν στον κρατισμό ούτε μπορεί να ελπίζει σε "θαύματα" ή σε αλλαγή του παγκόσμιου status quo για να έχουμε μια νέα ισορροπία τρόμου. 



Αυτά και καλή επιτυχία σε όσους πιστεύουν πως μπορούν να βάλουν δύο ή και περισσότερα  καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη! 



ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι του κ. Κάνδηλα και τις "κλέψαμε" από το site ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ γιατί τέτοιοι είμαστε για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες! Να βάλουμε και εάν link κάντε κλικ εδώ μη θεωρεί και κανείς πως φοβόμαστε τον ανταγωνισμό με τον οιοδήποτε κινείται διαδικτυακά! Δεν ξέρουμε εάν υπήρχε σήμερα ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στο αναψυκτήριο της πόλης μας για τον κ. Σπανάκη η δική μας εκτίμηση είναι πως οι ψήφοι δεν θα φτάσουν για να εκλεγεί βουλευτής ,έχει να παλέψει με πολλούς υπουργούς και ο αγώνας του είναι άνισος. Όμως ουδείς μαχητής πάει χαμένος όταν το κόμμα κερδίζει! Οι φωτό με την ένδειξη Πάντα δίπλα σας είναι από το προφίλ του βουλευτή στο facebook. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: