ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο Bazaar της τοπικής οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κίνημα Αλλαγής Ηλιούπολης ο πρόεδρος του ΕΣΗ κος Αθανάσιος Μπίρλης!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Στο Bazaar της τοπικής οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κίνημα Αλλαγής Ηλιούπολης ο πρόεδρος του ΕΣΗ κος Αθανάσιος Μπίρλης!

 


Πριν μερικές ώρες ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης με ανακοίνωση του έψεγε την διοίκηση του δήμου μας που επιτρέπει τα bazaar και τις συγκυριακές αγορές.

Κάποια 24ωρα μετά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κος Αθανάσιος Μπίρλης βρέθηκε και τον φωτογράφησαν μάλλον για να τον εκθέσουν στο bazaar της τοπικής οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κίνημα Αλλαγής Ηλιούπολης( και όμως ακόμα υπάρχουν άλλωστε τόσους διορισμούς στο δημόσιο έκανε ο ιδρυτής τους) . 

Φανταζόμαστε βέβαια πως το bazaar της τοπικής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κίνημα Αλλαγής έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό όπως άλλωστε και όλων των άλλων συλλόγων και σωματείων της πόλης μας. 

Η παρουσία του πρώην δημάρχου  κ. Βασίλη Βαλασόπουλου δεν πέρασε από εμάς απαρατήρητοι ενώ φυσικά και πολλοί που συνδράμουν την νυν διοίκηση βρέθηκαν και συμμετείχαν στο bazaar. 

Δεν γνωρίζουμε εάν πήγε και ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης πάντως θα ήταν λάθος του εάν δεν πέρασε μια βόλτα αφού οι μισοί και παραπάνω από τους παραβρισκόμενους είναι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ του. 

Πάντως με 10 τοπικά ΜΜΕ η πόλη μας και ουδείς εάν είδαμε και καλά είχε προαναγγείλει το bazaar ! 

Δείγμα πως το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα αντιμετωπίζεται από τους πολλούς κάτι σαν κόμμα Κασιδιάρη! Μέσω facebook και twitter πλέον οι δράσεις τους παρόλο που κυβέρνησαν την χώρα για δεκαετίες. 

Τελευταία φορά την περίοδο 2012-2015 στη συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου που τους έστειλε στα τάρταρα! 

Θα ανακάμψουν ή έτσι ελπίζουν εμείς δεν το ευχόμαστε ο χειρότερος ΣΥΡΙΖΑ είναι προτιμότερος από δαύτους! 

Άμα δεν επικρατούσε στη δημοσιότητα το σκάνδαλο των υποκλοπών θα βλέπαμε και αρκετά κεντροδεξιά στελέχη να συνδράμουν στο bazaar άλλωστε τα καφενεία στην πόλη δεν χωρίζονται όλοι μαζί με βασικό τους σύνθημα "βοήθα με φτωχέ μου να μην σου μοιάσω"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: