ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βαγγέλης Βερβερέλης : Αλλάζουμε σελίδα ή μένουμε στα ίδια;

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Βαγγέλης Βερβερέλης : Αλλάζουμε σελίδα ή μένουμε στα ίδια;

 



Διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ  στην σελίδα 15 της εφημερίας ΗΛΙΟΤΥΠΙΑ  του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη την συνέντευξη του συνδημότη μας κ. Βαγγέλη Βερβερέλη  Εμείς απλώς θα "κλέψουμε" ένα μικρό απόσπασμα που αφορά το ΚΥΤ Υμηττού. 

"Μονόδρομος η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός δια της μετατροπής του συνόλου των υφιστάμενων εγκαταστάσεων σε κλειστές και υπόγειες εγκαταστάσεις με την χρήση  τεχνολογίας κλειστού τύπου (Gas Insulated Substation - GIS) εάν πραγματικά θέλουμε η Ηλιούπολη να μην μείνει στο σκοτάδι και να έχει επαρκή ηλεκτροδότηση. Αυτή την στιγμή τα διαθέσιμα κονδύλια από τα Ευρωπαϊκά διαρθρωτικά και επενδυτικά ταμεία έως το 2030 επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες που έχει η Ηλιούπολη για τον ηλεκτροφωτισμό, την επέκταση δημιουργία νέου κοιμητηρίου, την Αστική και Περιβαλλοντική Ανάπλαση των πλατειών, πάρκων και πεζοδρόμων. Σημαντικός παρονομαστής είναι η επόμενη διοίκηση να απαρτίζεται από πρόσωπα που να τολμούν την πρόκληση ρήξης με το κατεστημένο , δηλαδή κατά την λαϊκή ρήση, "να σπάσουν αυγά". 




Μπράβο στον Βαγγέλη Βερβερέλη που λέει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για το ΚΥΤ Υμηττού και αναρωτιόμαστε γιατί αυτό έπρεπε να το διαβάσουμε μέσα από το κείμενό του ενώ από τους δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων ακούμε ακριβώς τα αντίθετα. Δηλαδή  απομάκρυνση του ΚΥΤ Υμηττού και άλλα άκρως λαϊκίστικά και πλήρως ανέφικτα. 

Ο κος Βερβερέλης είναι το δεύτερο κεντροδεξιό στέλεχος ( μετά τον μακαρίτη Δημήτρη Παρρά) που υιοθετεί κάτι από την δική μας ατζέντα, σε ένα σημαντικό θέμα που αφορά την πόλη μας όπως είναι το ΚΥΤ Υμηττού ,και στο οποίο οι τζάμπα μαγκιές και ο λαϊκισμός περισσεύουν από όλες τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας. 

Δεν ξέρουμε ειλικρινά εάν πρέπει να παλέψουμε περισσότερο για να υπάρξει δημοτική παράταξη που να ακούσει και κυρίως να δώσει  ΦΩΝΗ στις εξαιρετικές θέσεις που εκφράζει ο νεαρός συνδημότης μας,  ή να κάνουμε πίσω για να σαρώσει τα πάντα η γενιά του που δεν ζει με ΜΥΘΟΥΣ και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ που συντηρούν σκοπίμως όσοι δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την πόλη. 

Υπάρχουν και άλλα κεντροδεξιά στελέχη με τόσο φρέσκες και λογικές  απόψεις στην πόλη μας; Για εμάς υπάρχουν,  και ήρθε η ώρα να βγουν μπροστά,  αφού χωρίς ΡΗΞΕΙΣ με το παρελθόν τίποτα δεν θα αλλάξει. 

Και τις ρήξεις τις κάνουν όσοι έχουν το θάρρος της ΓΝΩΜΗΣ δημόσια,  χωρίς αστερίσκους και ναι μεν αλλά , και κυρίως χωρίς να υπολογίζουν εάν θα δυσαρεστήσουν αριστερά ακροατήρια. Γιατί ο κόσμος Βαγγέλη κινείται όντως προς την κεντροδεξιά, αλλά κάποιοι εδώ στην πόλη μας αναπολούν "πατερούληδες"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: