ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλή Χρονιά με 2023 ευχές για τις Ηλιουπολίτισσες και τους Ηλιουπολίτες που μας στηρίζουν επί μία 10ετία!

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Καλή Χρονιά με 2023 ευχές για τις Ηλιουπολίτισσες και τους Ηλιουπολίτες που μας στηρίζουν επί μία 10ετία!

 

Από το μακρινό 2013 που αρχίσαμε να "υπάρχουμε" διαδικτυακά γιατί στην πόλη ζούμε ήδη ΜΙΣΟ αιώνα έχουμε περάσει μέσα από εδώ δυσάρεστες και ευχάριστες στιγμές με τις πρώτες να πλεονεκτούν αριθμητικά! 

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες και όλους που μας διαβάζουν όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως σε όσους συντηρούν αυτή την διαφορετική ματιά στην ενημέρωση να έχουν μια δημιουργική χρονιά γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές ενώ ευχόμαστε σε ΟΛΟΥΣ έστω και εάν μας μισούν να έχουν καλή υγεία για να συνεχίσουν τον αδιέξοδο αγώνα τους να απαλλαγούν από εμάς! 

Από κάποιους θα απαλλαγούν με το τέλος του έτους και την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023 αλλά φυσικά το ιστολόγιο αυτό θα υπάρχει για αρκετές δεκαετίες ακόμα αφού η νέα γενιά περισσότερο επιθετική και με λιγότερο σεβασμό θα παραμείνει για να συνεχίσει μέσα από εδώ να γράφει τις δικές τις "ρίμες" και να παλεύει για έναν κόσμο διαφορετικό από τον σημερινό. 

Η πόλη νομοτελειακά θα αλλάξει όπως έχει αλλάξει και όλος ο κόσμος προχωρώντας στον δρόμο που έχουν χαράξει οι νικητές. 

Όσες υψωμένες γροθιές και εάν υψωθούν και σε αυτή την εκλογική διαδικασία , όσοι ναζιστικοί χαιρετισμοί και εάν γίνουν η χώρα , ο κόσμος και φυσικά και η πόλη μας θα παραμείνει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και θα συνεχίσει να υπηρετεί την εκάστοτε Τάξη Πραγμάτων που είναι πλέον πολύ παλιά για να αναφέρετε από κάποιους ανίδεους ή ιδεοληπτικούς ως Νέα!

Και η επόμενη δεκαετία ανήκει στην ΔΕΞΙΑ και περισσότερο από ποτέ οι ιδέες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν έχουν καμία απήχηση στις νέες γενιές που δεν διανέμουν πλέον τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ που οσονούπω πάει για λουκέτο! 

Άλλωστε καμία απήχηση δεν έχει και εάν ήταν να συντηρηθεί από τις ανύπαρκτες πωλήσεις του θα είχε κλείσει εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες. 

Όσο η μία δικτατορία μετά την άλλη πέφτουν ανά τον κόσμο έχει ήδη ξημερώσει μια καλύτερη μέρα όσον αφορά τα θέματα ανεκτικότητας και δημοκρατίας παρόλο που είναι φυσικό πως απόλυτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν θα δούμε ποτέ γιατί απλούστατα η ΟΥΤΟΠΙΑ αυτή δεν μπορεί να γίνει πράξη παρά μόνο σε κοινωνίες αγγέλων! 

2023 ευχές και πάνω από 2023 αναρτήσεις θα έχουμε και μέσα στο νέο έτος. Καλό κουράγιο σε όλες και όλους μας. Ιδίως σε αυτούς που δεν έχουν επιστροφή αφού έχουν ήδη ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: