ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία "Παναγία Ευαγγελίστρια" τίμησε τον κ. Νικόλαο Κυρίτση

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία "Παναγία Ευαγγελίστρια" τίμησε τον κ. Νικόλαο Κυρίτση

 


Για την συνεργασία και την υποστήριξή του στο έργο του σωματείου "Παναγία Ευαγγελίστρια" τιμήθηκε χθες ο πρώην πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου μας  κος Νικόλαος Κυρίτσης. 

Ως γνωστόν ο κος Κυρίτσης παραιτήθηκε πριν μερικές μέρες ( διάβασε εδώ) για να είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αφού υπήρχε ασυμβίβαστο όπως ορίζει ο σχετικός νόμος. Ένας νόμος που δεν έχει λογική αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. 

Χθες λοιπόν ο πρόεδρος του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία "Παναγία Ευαγγελίστρια" τίμησε εκ μέρους και του Δ.Σ τον κ. Κυρίτση για την υποστήριξή του στο σωματείο. 


Ο κος Δημήτρης Στεφανίδης εξήρε τις προσπάθειες που κατέβαλε ο κος Κυρίτσης για να ικανοποιήσει αιτήματα του σωματείου ,και φυσικά από την πλευρά του ο κος Νικόλαος Κυρίτσης παραλαμβάνοντας το βραβείο του τόνισε το σημαντικό έργο του σωματείο στην πόλη μας και την διαχρονική κοινωνική του προσφορά. 


Στην εκδήλωση παρέστη όπως βλέπετε στη φωτογραφία πάνω και ο δήμαρχος της πόλης μας κος Γιώργος Χατζηδάκης. Αντιδήμαρχοι ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ , εντεταλμένοι σύμβουλοι της διοίκησης και αρκετοί συνδημότες μας που αναγνωρίζουν την δράση του σωματείου και στηρίζουν τις προσπάθειές του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: