ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Βρίζουν αλλά συμμετέχουν σε δράσεις με χρήματα της διοίκησης του δήμου μας γιατί απλά αυτές είναι!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Βρίζουν αλλά συμμετέχουν σε δράσεις με χρήματα της διοίκησης του δήμου μας γιατί απλά αυτές είναι!

 
Είχαμε προειδοποιήσει ΔΗΜΟΣΙΑ μέσω του ιστολογίου μας την διοίκηση του δήμου πως πολλά "φίδια βάζει στον κόρφο της" και θα την δαγκώσουν! Έτσι δεν μείναμε έκπληκτοι όταν διαβάσαμε την ΔΗΜΟΣΙΑ κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέλος "συλλογικότητας" που συνδράμει τις δράσεις του εάν και αμφιβόλου ποιότητας ο δήμος να βάλλει κατά αυτού κατηγορώντας τον για έλλειψη "αλληλεγγύης.

Όποιος ξέρει να διαβάζει μπορεί να δει πόσες χιλιάδες ευρώ δίδονται κάθε χρόνο από την νυν δημοτική αρχή για στηρίξεις αναξιοπαθούντων και να τις συγκρίνει με άλλους δήμους της Αττικής. Και βέβαια εάν εμείς γνωρίζαμε οτιδήποτε διαφορετικό δεν θα είχαμε κανένα θέμα να δημοσιεύσουμε τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Αυτό που μονίμως καταδεικνύουμε έως ότου το πάρουν χαμπάρι όσοι κατέχουν ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ είναι η απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ συλλογικοτήτων που θεωρούν λογικό πως με "ξένα κόλλυβα" και με πρόσχημα την αλληλεγγύη έστησαν "επιχειρηματικότητα" που δεν συνάδει τουλάχιστον με όσα εμείς θεωρούμε ηθικώς επιτρεπτά. 

Έχουμε τονίσει και στους κεντροδεξιούς που συνδράμουν τον οιοδήποτε πως θα κληθούν σύντομα να απολογηθούν για την αφέλειά τους . Αλλά αυτά όσο θα πλησιάζει η προεκλογική περίοδος η οποία είναι στις αρχές της αφού στο μόνο που συμφωνούμε με την κυρία αυτή είναι πως οι συνδημότες μας ΕΧΟΥΝ κοντή μνήμη και έτσι δεν θυμούνται καν πως η δική τους συλλογικότητα που τώρα φωτογραφίζεται σε κοινές εκδηλώσεις με την νυν διοίκηση ήταν αυτή που την κατηγορούσε για ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ! Σε κάθε περίπτωση εμείς εδώ γνωρίζουμε τους νταβατζήδες της πόλης και θα στηρίξουμε υποψήφιο δήμαρχο που θα θέλει με ΡΗΞΕΙΣ να φέρει διαφορετικό αποτέλεσμα. Σε λίγες μέρες όσοι επί τρία χρόνια τώρα θεωρούν πως μπορούν να μας απαξιώσουν θα κατανοήσουν πως εμείς δεν δημιουργούμε "Κιβωτούς του Κόσμου" αλλά τις γκρεμίζουμε! 

Γιατί μπορεί κάποιοι να θεωρούν ανεκτό το να πλουτίζει κάποιος ανώμαλος υποσχόμενος ή σώζοντας κάποιους  αλλά σε εμάς τρικ αλληλεγγύης και υποκριτικές αγωνίες τάχα τρομοκρατημένων δεν μας πτοούν από το να κάνουμε την δουλειά μας. Και αυτή δεν είναι άλλη από το να γράφουμε όσα ενώ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ σκέφτονται πως μπορεί να συμβαίνουν εμείς παρουσιάζουμε με στοιχεία που δεν μπορεί να αμφισβητήσει καμία αλληλέγγυα και φυσικά ουδείς "Μεσσίας". 

Δεν πιστεύουμε  λοιπόν πως προσφέρει περισσότερο έργο αυτός που βγάζει από αυτόν που βάζει και ο δήμος Ηλιούπολης βάζει χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για να βγαίνει το ΤΙΠΟΤΑ να του ασκεί τέτοια άδικη κριτική. Φαίνεται πως υπήρχαν πολλά διεστραμμένα μυαλά στους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ που φωνάζουν αλλά εμάς τουλάχιστον δεν μας παρασύρουν όταν κατάλαβαν πως η διοίκηση θα αξιοποιούσε τους πιο ικανούς από αυτούς και όχι όλους. Εκλογές έρχονται και μάλιστα κρίσιμες αφού όποιος εκλεγεί δήμαρχος θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια και έτσι εμείς που ξεκινήσαμε πριν δέκα χρόνια τοποθετημένη στην σωστή πλευρά της Ιστορίας δεν θα αφήσουμε την πόλη να πάει από το κακό στο χειρότερο. 

Είμαστε κοντά στο να έχουμε επιλογή ΝΙΚΗΣ όπως το μακρινό 2006 από τον χώρο της κεντροδεξιάς και για τον λόγο αυτό μια σειρά από συλλογικότητες θα πρέπει ήδη να ανησυχούν για το 2024 αφού τότε θα αναλάβει η διοίκηση που θα εκλεγεί στις κάλπες του Οκτωβρίου του 2023! Αυτά προς το παρόν και βέβαια ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ όλες τις πληρώνουμε όσοι φορολογούμαστε εδώ στην Ελλάδα εκτός από κάποιους που στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων και δεν κάνουν φορολογική δήλωση!

    Δεν υπάρχουν σχόλια: