ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...


  • Δεν θα παίξουμε φέτος τις περισσότερες ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος επειδή οι περσινές δεν έπιασαν! Οι λίγες που θα δείτε ελπίζουμε να διαβαστούν περισσότερο από τις περσινές γιατί αυταπάτες πως θα πιάσουν για τους περισσότερους εμείς δεν έχουμε. Τις κάνουμε για να τις κάνουμε και καλό θα ήταν να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να υλοποιηθούν. Μοναδικό μας όπλο η ΨΗΦΟΣ μας στις τετραπλές κάλπες του 2023 ( δύο βουλευτικές - δύο αυτοδιοικητικές) και συνεχίστε να επιλέγετε τους χειρότερους για να έχουμε και εμείς θέματα. Μια χαρά πληροφορημένοι είσαστε από Βήμα έως ΜΑΚΕΛΕΙΟ και μια χαρά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε αφού ελεύθερα μπορείτε να πείτε την γνώμη σας για τον οιοδήποτε. Και φυσικά μην ξεχνάτε πως Καμμένους, Κασιδιάρηδες και τους λοιπούς "σωτήρες" αφού μοναδικό κίνητρο των ψηφοφόρων είναι διαχρονικά η τσέπη τους. Έτσι θα διασωθεί και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έστω και εάν ο επικεφαλής της επόμενης κυβέρνησης δεν είναι ο ίδιος , αλλά κάποιος άλλος. Εκτός και εάν οι βουλευτές της "Ελληνικής Λύσης" είναι αρκετοί και ο Κυριάκος Βελόπουλος που δεν συζητάει κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας αλλάξει γνώμη. Ελπίζουμε πως δεν θα αλλάξει και πως οι βουλευτές του δεν θα αναζητήσουν καρέκλες εάν και δεν έχουμε εμπιστοσύνη πλέον σε ΤΙΠΟΤΑ και κυρίως σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Πάθαμε και μάθαμε από τους πλέον "κολλητούς" μας που τους ξέραμε για "φτωχαδάκια" και το παίζουν βιομήχανοι! Δεν είναι κακό αρκεί να προσφέρουν και τίποτα για το "κοινό" καλό μη κοιτάνε μόνο το δικό τους! 


  • Όλες οι δημοσκοπήσεις από εδώ και πέρα θα δείχνουν διαφορές μονοψήφιες ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα. Μην τυχόν και θεωρούν οι ψηφοφόροι πως αυτός είναι άνετος και δεν πάνε καθόλου να ψηφίσουν. Πολλοί είναι αυτοί που δεν θα πάνε αφήνοντας τους βολεμένους να σύρουν τον χορό. Δεν ήμασταν ΠΟΤΕ υπέρ της ΑΠΟΧΗΣ από τα κοινά και βέβαια δεν πιστεύουμε πως με "επαναστάσεις" θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο! 


  • Οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης είναι πασπαρτού όπως και σε άλλους δήμους. Μην κριτικάρουν λοιπόν την νυν διοίκηση για πολυφωνία και εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις των μελών της. Και αυτοί θέλουν να τσιμπήσουν κάτι από το 30% ή και παραπάνω που θα πάρει η ΝΔ στον δήμο μας και έτσι έχουν αρκετές κεντροδεξιές επιλογές. Βέβαια το "καράβι" το πάει ο καπετάνιος και δεν υπάρχει πολιτική χωρίς κόμματα και χρώματα αλλά αφού σας έπεισαν πως πρέπει να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο και ΝΔ στις βουλευτικές κάντε το. Μπας και οι μισοί που ψηφίζουν ΝΔ είναι για εμάς ΔΕΞΙΟΙ! 

  • Δεν είδαμε την δημοσκόπηση που δίνει τον Κασιδιάρη στο 4% "αναγνώστη" που μας έστειλες mail με ποσοστά και λες τάχα πως  κρύβουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ! Όταν την δούμε και είναι κάποιας γνωστής εταιρίας θα την παίξουμε δεν έχουμε θέμα. Θέμα δεν έχουμε να γράψουμε πως ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ που θα ψηφίσουν ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ στις προσεχείς εκλογές δεν είναι ούτε πατριώτες αλλά ούτε Εθνικιστές αλλά απλώς ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Άλλωστε ο Εθνικισμός γράφει αυτή την στιγμή στην Ουκρανία ΙΣΤΟΡΙΑ και οι "Κασιδιάρηδες" είναι για ακόμη μια φορά στην ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ! 

  • Δεν θα σας ευχηθούμε από τώρα αλλά την μέρα των Χριστουγέννων όπου θα έχουμε συνεχείς αναρτήσεις όπως κάθε χρόνο άλλωστε . Το συνεχείς είναι οι συνηθισμένες λίγες ή πολλές εσείς κρίνετε και έτσι και αλλιώς δεν μας πληρώνετε για να είμαστε πιο συνεπείς! 

  • Όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εάν και έχεις συναντήσει από κοντά μια εκδιδόμενη με μοναδικό της κίνητρο την οικονομική της εξασφάλιση και μας την παρουσιάζεις ως θύμα βιασμού από τον πατέρα της προφανώς και είτε είσαι αφελής , είτε θέλεις να παραπλανήσεις τους πολλούς για ίδιον όφελος. Για εμάς το θέμα δεν σταματάει με την πρωτόδικη απόφαση αφού πρέπει να ερευνηθούν ποιες και με ποιο οικονομικό όφελος έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν έναν πατέρα για βιαστή! Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και ιδίως το οπτικοακουστικό υλικό προφανέστατα και ήταν καταπέλτης και εμάς τουλάχιστον δεν μας έπιασαν στον ύπνο. Ήμασταν άλλωστε ΟΙ ΜΟΝΟΙ στην πόλη που δεν πιστέψαμε την "μικρή" και το γράψαμε δημόσια. Η ίδια αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί μας .  Οι λόγοι προφανείς . Τέλος ο αστυνομικός πρέπει έτσι και αλλιώς να απολυθεί δεν το συζητάμε πως δεν μπορεί να φοράει στολή  αφού η συμπεριφορά του προσβάλλει το σώμα. Δεν είναι ο μόνος θα πείτε αλλά αυτόν έπιασαν και διέσυραν τα ΜΜΕ για την έτσι και αλλιώς προβληματική του συμπεριφορά. Σε κάθε περίπτωση τα αντανακλαστικά της τοπικής μας κοινωνίας φάνηκαν για ακόμη μια φορά και βέβαια η απαγόρευση δημοσιοποίησης υλικού που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο είναι ένα ακόμα "θαύμα" του νόμου Ευάγγελου Βενιζέλου για τα  προσωπικά δεδομένα που προστατεύει ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , και "κυρίες" σαν την Καϊλή που διακινούν εκατομμύρια ευρώ μαύρο χρήμα κατηγορώντας τους φτωχούς για δήθεν τεμπέληδες. Μας διέσυρε διεθνώς η βίζιτα πολυτελείας και φυσικά σε μερικά χρόνια θα είναι και πάλι εκτός φυλακών για να μας μιλάει η ΗΘΙΚΗ. Ήδη θα ήταν στα τηλεοπτικά πάνελ εάν το αδίκημά της αφορούσε την Ελλάδα όπου καθημερινά διακινούνται βαλίτσες με χρήματα για υπεράσπιση φασιστικών καθεστώτων. Φανταζόμαστε πως σε 5-6 χρόνια όταν η "μικρή" καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση ο αρμόδιος εισαγγελέας να δώσει άδεια για να γραφτεί το ονοματεπώνυμο της . Μέχρι τότε βέβαια δεν βλέπουμε να υπάρχει καν νόμος για τα προσωπικά δεδομένα αφού η παγκόσμια συγκυρία δεν τον ωφελεί! Πάντως αυτές τις συκοφαντίες για τους ίδιους τους γονείς τους έχουμε δει πως τις κάνουν και πολλές άλλες που όμως προσέχουν και δεν γυρίζουν ταινίες στον Σειρηνάκη!   Η πόλη του φωτός ή του "Ήλιου" και κυρίως όσοι γνώριζαν την μικρή δεν έπεσαν από τα σύννεφα για τις εξελίξεις και μπορεί να μην τόλμησαν να  βγουν δημόσια να δώσουν συνεντεύξεις ( κακώς για εμάς) αλλά ενημέρωσαν όσους τους ενόχλησαν για το θέμα αυτό. Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε όσους μας πληροφόρησαν και κυρίως όσους σε πείσμα μιας κοινωνίας σε ΣΗΨΗ  ξέρουν ακόμα να ξεχωρίζουν τις πουτάνες από τις κυρίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: