ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν υπάρχει σωτηρία για όσους κοροϊδεύουν διαχρονικά τους δημότες τους πως θα διώξουν το ΚΥΤ Υμηττού !

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Δεν υπάρχει σωτηρία για όσους κοροϊδεύουν διαχρονικά τους δημότες τους πως θα διώξουν το ΚΥΤ Υμηττού !


Κωνσταντάτος , Χατζηδάκης και ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις δύο δήμων ( Ελληνικό - Αργυρούπολης - Ηλιούπολης) προέβησαν στο παρακάτω ψήφισμα και μετά ΟΛΟΙ μαζί ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο έτος με Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις "φωτισμένες" με ρεύμα από το ΚΥΤ Υμηττού! Ζητούν την κατεδάφισή του και εμείς τους καλούμε είτε να κινητοποιήσουν όσους "ψεκασμένους" μπορούν για να υλοποιηθεί το ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ αίτημά τους , είτε να πάψουν να εκδίδουν γραφικά ψηφίσματα που δεν είναι ενοχλητικά για καμία ΕΞΟΥΣΙΑ.
Για τις δομές των δύο δήμων που είναι μέσα στον Υμηττό φυσικά και δεν έβγαλαν ψήφισμα. Κάποιοι μάλιστα αυτοδιοικητικοί δεν είδαν το νεκροταφείο του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης μέσα στο δάσος αλλά φοβούνται μην λύσει το πρόβλημα η δική τους πόλη και δεν περιμένουν οι νεκροί μας άταφοι για μέρες. Δεν βαριέστε δημοτικές εκλογές έρχονται και ήθελαν όλοι να το παίξουν επαναστάτες. Αύριο - μεθαύριο θα φωτογραφίζονται παρέα με τους υπουργούς της κυβέρνησης που έφερε το νέο προεδρικό διάταγμα για την Ανάπτυξη και Προστασία του Υμηττού και παράλληλα θα πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους ιθαγενείς που ακόμα τους πιστεύουν. 

Διαβάστε και το ψήφισμα γραφικές φιγούρες παρισταμένων δεν θα δημοσιεύσουμε παρόλο που το διαδημοτικό συμβούλιο έγινε στην πόλη μας και τα μάτια και τα αυτιά μας μας μετέφεραν την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κάποιων που ενώ ψηφίζουν ΝΔ , ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΣΥΡΙΖΑ μάλλον περιμένουν μια κόκκινη χούντα για να σαρώσει το ΚΥΤ Υμηττού εάν βέβαια έως τότε δεν είναι των "συντρόφων" Κινέζων! Πιστεύαμε πως τελειώσαμε με τον λαϊκισμό αλλά μάλλον οι προσεχείς εκλογές θα μας διαψεύσουν! Μόνο όσοι θεωρούν και προτείνουν να φύγουν όλα τα παράνομα κτίσματα μέσα από το δάσος θα μπορούσαν να είναι τουλάχιστον συνεπείς με τις απόψεις τους ΟΛΟΙ οι άλλοι δεν αξίζουν παρά την περιφρόνησή σας. 

Όσο για την αταλάντευτη στάση υπέρ της απομάκρυνσης είναι προφανώς και ψευδείς κάποιοι ήταν απέναντι από τα ΜΑΤ και κάποιοι μαζί με αυτά όταν το έστηναν επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη και δημαρχίας στον δικό μας δήμο του Θεόδωρου Γεωργάκη. Για εμάς σωστά το έστησαν και φυσικά πρέπει και να παραμείνει και να γίνει αναβάθμισή του. Για όσους έχουν αντίθετη άποψη ας στηρίξουν στις προσεχείς εκλογές τους κομμουνιστές αφού μόνο αυτοί με τις κατσαπλιάδικες μεθόδους τους μπορούν και το ΚΥΤ να διώξουν και την χώρα μας να βάλουν σε περιπέτειες. 

Άλλωστε η γραφική φιγούρα δημοτικού συμβούλου Ελληνικού- Αργυρούπολης που έχει εξοργίσει Αμερικανική εταιρία με τα καμώματά του στο θέμα της επένδυσης του Ελληνικού,  θα είναι ένα από τα προσφιλή μας θέματα προεκλογικά. Μάλιστα υπάρχουν και ντοκουμέντα από τις έγγραφες διαβεβαιώσεις που έχουν πάρει για την επάρκεια της ενεργειακής κάλυψης της επένδυσης που θα βαρύνει αποκλειστικά το Ελληνικό Δημόσιο και ΟΧΙ τους επενδυτές όπως αναφέρει ρητά η σύμβαση που έχουν υπογράψει οι  Σαμαροβενιζέλοι τότε που έδωσαν στην εταιρία του Λάτση την δυνατότητα να το παίζει κουμανταδόρος μιας επένδυσης με άδειο πορτοφόλι. Και βέβαια η ενέργεια της επένδυσης θα είναι από το ΚΥΤ Υμηττού αφού κανένας νέος υποσταθμός δεν προβλέπεται όπως διαδίδουν όσοι κέρδισαν εκλογές τάζοντας μια επένδυση που ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ξεκινήσει! 

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως η εταιρία που έχει αναλάβει το καζίνο θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑΣ εταιρίας αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου για αθέτηση όρων της μεταξύ τους σύμβασης. Γιατί το Ελληνικό Δημόσιο εκπροσωπείται με παρένθετη εταιρία παρόλο που έχει δώσει την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ της επένδυσης στην εταιρία του κ. Λάτση! 

Άλλωστε εκλογές έρχονται και ρουλέτες δεν ακούμε από το Ελληνικό που ίσως βοηθούσαν κάποιους να ανασάνουν δημοσκοπικά και να εξασφαλίσουν μια άνετη επανεκλογή! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 

Τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Ηλιούπολης, τηρώντας διαχρονικά αταλάντευτη θέση υπέρ της απομάκρυνσης του Κ.Υ.Τ. από την Β Ζώνη Υμηττού:

1) Εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στην δημιουργία ΚΥΤ 400 kv, για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων.

2) Ζητούν, για τους ίδιους λόγους, την άμεση απομάκρυνση του ΚΥΤ των 150 kv.

3) Ζητούν επίσης την δενδροφύτευση του συνόλου του χώρου μετά την απομάκρυνση όλων των εγκαταστάσεων που υπάρχουν εκεί και τη χρήση του ως δασικού χώρου.

4) Θεωρούν ότι το νέο Π.Δ. για το καθεστώς προστασίας του Υμηττού θα έπρεπε να είναι αυστηρότερο του προηγούμενου και ειδικότερα να μην επιτρέπει την λειτουργία ΚΥΤ.

5) Εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους προς τις προηγούμενες κυβερνήσεις για την μη εφαρμογή των τελεσίδικων αποφάσεων του ΣτΕ για την απομάκρυνση του υπάρχοντος ΚΥΤ 150 kv και την κατεδάφιση του αυθαίρετου κτίσματος.

Τα Δημοτικά Συμβούλια των δύο δήμων εκφράζουν τη βούλησή τους να υποστηρίξουν τις παραπάνω θέσεις τους, μαζί με τους πολίτες, με κάθε νομικό και κινηματικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: