ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χάθηκε ακόμα μια χρονιά για τον δήμο μας- Μια πόλη βρώμικη και σκοτεινή με την ΑΝΟΧΗ όλων μας!

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Χάθηκε ακόμα μια χρονιά για τον δήμο μας- Μια πόλη βρώμικη και σκοτεινή με την ΑΝΟΧΗ όλων μας!

Τελειώνει μερικές ώρες και το 2022 και η πόλη μας παραμένει με τα ίδια ακριβώς προβλήματα όπως και πριν τρία χρόνια όταν παρέλαβαν οι "Μεσσίες" που εσείς ως πλειοψηφία επιλέξατε για να σας λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας. 

Η πόλη παραμένει ΒΡΩΜΙΚΗ ενώ οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της καθαριότητας συνεχίζουν και γράφουν μηνιαίως αρκετές ώρες υπερωριών και φυσικά για λόγο μη σε εμάς εξηγήσιμο ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση του οδοφωτισμού ΔΕΝ προχωράει ενώ μπαίνουμε ήδη στο 2023 όπου η διοίκηση αυτή θα παραδώσει σε μια επόμενη τα ίδια ακριβώς προβλήματα με αυτά που παρέλαβε! 

Δεν είμαστε της άποψης πως θα δώσει περισσότερα αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το προσωπικό που λόγο πανδημίας ενίσχυσε τους τομείς καθαριότητας και πρασίνου δεν θα παραμείνει για πολλούς μήνες ακόμα να συνεργεί για να πετύχει έναν στόχο που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιτευχθεί όσο στο δήμο μας κάνει κουμάντο το ΣΕΔΗ και οι αιρετοί απλώς απολαμβάνουν την μηνιαία αποζημίωσή τους. 

Η διοίκηση του δήμου μας πιο ΣΥΡΙΖΑ και από την αντίστοιχη του δήμου Αγίου Δημητρίου θεωρεί πως με "λαγούς" τύπου Κουρέτση και με συμμαχίες με όποιον της "κάτσει" θα αντιστρέψει μια εικόνα που έχει επιβαρυνθεί ακόμα και στα μάτια των μέχρι πρότινος φανατικών υποστηρικτών της . 

Πλησιάζοντας προς τις κάλπες γίνεται φανερό πως η εικόνα δεν θα αλλάξει και θα επαναληφθεί το "θρίλερ" του 2019 όπου ο πρώην δήμαρχος κος Βαλασόπουλος ηττήθηκε εάν και είχε συγκεντρώσει ποσοστό 32% στον πρώτο γύρο. 

Αυτό θα συμβεί και τώρα και προσωπικά το θεωρούμε και ΔΙΚΑΙΟ αφού εντάξει τουλάχιστον ο προηγούμενος δήμαρχος δεν είχε τις πουτάνες και σε βιτρίνα δεν είχε κάνει την πόλη μας Αμστερντάμ εάν και αυτές τον έφαγαν έστω και κρυπτόμενες!

Δεν γνωρίζω ποιος θα είναι ο "τυχερός" που θα καταφέρει να είναι στον δεύτερο γύρο μαζί με τον κ. Χατζηδάκη αλλά σίγουρα θα είναι και ο επόμενος δήμαρχος. 

Και θα είναι γιατί δεν μπορεί κανείς να είναι ταυτόχρονα και με τον κλέφτη και με τον αστυνόμο και έχει επιλέξει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει και έτσι αποκτήσαμε "ρόδες" στις παρανομίες μας σε δημόσια θέα στην κεντρική πλατεία της πόλης! 

Με την ελπίδα πως στον δεύτερο γύρο θα βρεθεί ο υποψήφιος που εμείς θα ψηφίσουμε και με δεδομένο πως δεν θα πέσουν τόσο εύκολα όσοι έκαναν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας περισσότερο ΤΕΜΠΕΛΙΚΗ και ΑΥΘΑΔΗ εμείς αποχαιρετούμε τον χρόνο αυτό κατασταλαγμένοι πως οποιαδήποτε επιλογή στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον νυν δήμαρχο θα είναι καλύτερη! 

Αυτό δεν αλλάζει για εμάς και αυτή την φορά ελπίζουμε να επηρεάσουμε περισσότερους από τις προηγούμενες κάλπες όταν δεν σας πείσαμε πως έρχεται η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ και θέλατε να την δείτε και στην πράξη. 

Και το 2023 θα χαθεί όλο ,αφού η νέα διοίκηση θα αναλάβει την 1/1/2024!  Εμείς μετά τις δημοτικές εκλογές αυτές,  θα κάνουμε μία διακοπή κάποιων ημερών ή και μηνών και εάν επιβιώσουμε έως το 2028 θα είμαστε και πάλι στις επάλξεις!  

Για την καλή χρονιά και τις ευχές μας εδώ θα είμαστε και την παραμονή και την πρωτοχρονιά και μάλιστα λέμε να πάμε και καμία βόλτα στην οδό Μανιακίου όπου και πάλι ο εορτάζοντας σε μερικές ημέρες ιδιοκτήτης επιχείρησης έχει γεμίσει τον τόπο τρακαρισμένα αμάξια! 

Θυμόμαστε δύο χρόνια πριν τους κύριους Αντζινά και Κόκλα να μας διαβεβαιώνουν πως όλα θα αλλάξουν.  Κάποια μπάζα μαζεύτηκαν από την υπηρεσία καθαριότητας μπήκαν μέχρι και συρματοπλέγματα! σε κάποια σημεία αλλά δυστυχώς και πάλι η εικόνα θυμίζει Βαλασοκρατία για να θυμηθούμε και το ανόητο σύνθημα ενός οπαδού της νυν διοίκησης.

ΥΓ: Το ανοχή όλων μας κολλάει σε όσους έχουν καλό λόγο για την ΣΟΒΙΕΤΙΑ και από πίσω βρίζουν τους εργαζόμενούς της ως τεμπέληδες και διαπλεκόμενους! Εντάξει το να πάρεις 28.000 ευρώ από ένα ΝΠΔΔ του δήμου καταδεικνύει την διαχρονική αμέλεια των διοικήσεων στον πειθαρχικό έλεγχο των εργαζομένων. Εργαζόμενοι που μέσω του ΣΕΔΗ είχαν αναγκάσει τον δήμαρχο να βγάλει ανακοίνωση μιλώντας για Γκαίμπελς του διαδικτύου. 

Και αυτό βέβαια γιατί οι εικόνες με την ελλιπή καθαριότητα είναι ενοχλητικές για την εκάστοτε διοίκηση είναι όμως μια πραγματικότητα που βιώνουν οι δημότες μας που αντί να βγαίνουν στα social media και να μας δίνουν συμβουλές για το πως θα πρέπει κατά αυτούς να διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας να κατανοήσουν πως εμείς μ@λ@κες δεν είμαστε και γνωρίζουμε ποιοι συγγενείς τους δουλεύουν σε δομές του δήμου μας και ακόμα χειρότερα ποιοι ιδιώτες τείνουν να είναι πρωταθλητές στους διαγωνισμούς για προμήθειες κάθε λογής του δήμου μας. 

Σοβιετικό καθεστώς δεν θα κάνουν, ας χαρούν τις απευθείας αναθέσεις τους για έναν χρόνο ακόμα, και μετά πάμε για τους επόμενους. Εμάς άλλωστε δεν μας αφορά γιατί υπάρχει μια κακή εικόνα αλλά προτείνουμε εδώ και καιρό την μοναδική λύση για να αλλάξει . Και αυτή όσο και εάν δυσαρεστεί πολλούς είναι η ιδιωτικοποίηση δομών αφού τα πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας είναι υπερβολικά πολλά, για να πείσουν τους πολλούς πως χρειαζόμαστε άλλα τόσα για να μην βρωμάμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: