ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Μπετόν αρμέ" γράφει ο "γατούλης" της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" πως είναι η παράταξη με τον καλύτερο δημοτικό της σύμβουλο να μην κατεβαίνει ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

"Μπετόν αρμέ" γράφει ο "γατούλης" της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" πως είναι η παράταξη με τον καλύτερο δημοτικό της σύμβουλο να μην κατεβαίνει ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!


 Στις δημοτικές εκλογές του 2019 οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στήριζαν την παράταξη που τότε ( μένει να το δούμε στο νέο της ψηφοδέλτιο) φιλοξενούσε ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ συμβούλους ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ!  Όταν παίξαμε το θέμα αντίδραση ΜΗΔΕΝ! 

Βέβαια ο κος Κάνδηλας δεν έβλεπε και δεν θα δει ΠΟΤΕ το πρόβλημα με τους κόκκινους και μαύρους φασίστες της πόλης,  μπορεί όμως να δει ξεκάθαρα ή να προαναγγέλλει υποψηφιότητα από τον κεντροδεξιό χώρο που ακόμα ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί,  και δεν γνωρίζουμε πραγματικά εάν αυτό θα συμβεί τις προσεχείς μέρες. 

Φανταζόμασταν πως επειδή η πολιτική είναι πολύ σοβαρή ΥΠΟΘΕΣΗ θα είχαμε συμφωνήσει στο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει ΤΖΑΜΠΑ. Έτσι τα περί έμμισθων της πολιτικής τα αφήνουμε για τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ , αφού στην Αστική μας Δημοκρατία έχουμε αποφασίσει πως οι πολιτικοί πρέπει να έχουν μισθό,  ώστε να πέφτουν λιγότερο θύματα των επιχειρηματιών και των συμφερόντων τους. Το λιγότερο αξίζει να τονιστεί γιατί προφανέστατα και η πολιτική εκτός από τέχνη του εφικτού είναι πρωτίστως εξυπηρέτηση συμφερόντων είτε των πολλών είτε των ολίγων και αυτό την κάνει να ξεχωρίσει από τους φασιστικούς παραδείσους που ονειρεύονται οι τάχα διωκόμενοι φορείς του ΦΑΣΙΣΜΟΥ στην πόλη μας. 

Δεν μας αφορά προσωπικά εάν βγει κάποιος από τους κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους πρώτος ή τρίτος , παρά ΜΟΝΟ εάν υπάρχει κεντροδεξιά εκπροσώπηση στον δεύτερο γύρο. Και βέβαια την υποψηφιότητα του κ. Αραμπατζή δεν την θεωρούμε καν κεντροδεξιά μετά και την μη κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του μοναδικού υποψηφίου του που τουλάχιστον για εμάς είχε αρκετά θετικά στοιχεία και σίγουρα δεν θα χαθεί , θα είναι παρών και στις μελλοντικές εξελίξεις της κεντροδεξιάς στην πόλη μας.  Και ομιλούμε βέβαια για ένα νέο και έξυπνο συνδημότη μας τον κ. Θανάση Αθανασίου. Όμως όπως αποδεικνύεται και στην πράξη τα "έξυπνα πουλιά από την μύτη πιάνονται" με αποτέλεσμα ενώ είχε και έχει να προσφέρει να νιώθει την ανάγκη να μην είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αφού κατανοεί πως η ασυνεννοησία των κεντροδεξιών δεν δίνει θετικά μηνύματα στους ψηφοφόρους της ΝΔ της πόλης που εάν κάποιοι το ξέχασαν ξεπερνούν το 30% όσων ψηφίζουν! 

Η δική μας αίσθηση είναι πως για τους κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους πρέπει να αποφασίζουν οι ΔΕΞΙΟΙ,  και όχι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ , του ΠΑ.ΣΟ.Κ ή του ΚΚΕ. Επομένως δεν είναι για εμάς ελκυστική μια υποψηφιότητα τύπου Ραβάνη ή Χριστοφίδη σε μια κεντροδεξιά παράταξη. 

Πλέον δεν είναι ελκυστική και όσων κατεβαίνουν μαζί τους σε κοινό ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ! Έτσι για εμάς η απόφαση να μην είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές ο κος Θανάσης Αθανασίου κινείται προς την σωστή κατεύθυνση με την προϋπόθεση πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιλογή του κόμματος της ΝΔ εφόσον αυτή υπάρξει. Και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κάνουν τα αδύνατα δυνατά άθελά τους για να ΥΠΑΡΞΕΙ! 

Ο καθένας βέβαια επιλέγει ως επικεφαλής τους υποψηφίους του και αυτοί εν πολλοίς θα κρίνουν και το αποτέλεσμα των εκλογών. Χωρίς Θανάση Αθανασίου και Νικόλαο Κυρίτση η παράταξη "Η πόλη που θέλω" παλεύει να περάσει ή να δει την πλάτη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης και φυσικά δεν έχει ΚΑΜΙΑ προοπτική εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023. 

Το γνωρίζουν άπαντες οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" , το γνωρίζουν και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πως όπως η ΝΔ τελείωσε τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα στερώντας του την δυνατότητα να καταστρέψει την πόλη,  θα το πράξει και πάλι. Έχει καθήκον να το πράξει επειδή είναι η παράταξη που μέσω του ιδρυτή της είπε το μεγαλειώδες όταν εννοούμε ισόβια εννοούμε ισόβια και το ΕΠΡΑΞΕ. Η ίδια παράταξη οδήγησε και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στις φυλακές και το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να οδηγήσει ή να θέσει εκτός ΝΟΜΟΥ κόμματα που δεν πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία και το διαλαλούν ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ! 

Όσοι υποψήφιοι  δεν είχαν χρίσμα της ΝΔ  (προερχόμενοι από την κεντροδεξιά)  δήμαρχοι δεν έγιναν ας το κατανοήσουν καλά αυτό οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης! 

Η ασυνεννοησία ανάμεσα στα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης έχει οδηγήσει μια ολόκληρη γενιά δεξιών να είναι στο περιθώριο όσων αφορά την πόλη μας ή να αναζητά θέσεις ευθύνης συνδράμοντας κεντροαριστερές παρατάξεις. Δεν ανήκουμε εμείς σε αυτή την κατηγορία και το γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ δεν υπηρετήσαμε εμείς ως ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ τάχα του δημότης και της επιχείρησης την κεντροαριστερή διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου ενώ προηγουμένως απολαμβάναμε θέση Αντιδημάρχου στη διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου. 

Για εμάς έχει γράψει και ο πρώην δήμαρχος πως ουδέποτε πήραμε ΜΙΣΟ ευρώ από την διοίκηση του , και ούτε συμμετείχαμε σε καμία έκδοση υλικού της παράταξής του με οιοδήποτε όφελος. Όσοι μας διαβάζουν γνωρίζουν άλλωστε πως στα κόμματα εμείς ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ και για τον λόγο αυτό και η κριτική μας "τσακίζει" τους πάντες. Εμείς τολμούμε και γράφουμε για ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ επειδή ουδέποτε ήμασταν ανεκτικοί στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Από εδώ "Αγιοποιήσεις" δεν παίζουν για κανέναν και φυσικά όλος αυτός ο τσακωμός στα κεντροδεξιά τον μόνο που χαροποιεί είναι τον νυν δήμαρχο. Το παραμύθι των φιλοχουντικών θα τελειώσει μια και καλή σε αυτή την πόλη με έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν πως αυτόν που κάποιοι θέλουν να τιμήσουν υπήρξε ένας ακόμα καιροσκόπος , τάχα πατριώτης και το ίδιο "ευπατρίδης" με τον "Μεσσία" της πόλης μας που όπου να είναι θα ανακοινώσει και αυτός για πολλοστή φορά την υποψγφιότητά του ως δήμαρχος κατηγορώντας εμάς και καλώντας μας να προσέχουμε την υγεία μας!

Ευχαριστούμε όλες και όλους που σε πείσμα των πολλών "φιλάνθρωπων" και "αλληλέγγυων" της πόλης μας στηρίζουν αυτό εδώ το ιστολόγιο για δέκα χρόνια και να είναι σίγουροι οι διάφοροι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ πως η πόλη μας και στις κάλπες του 2023 θα παραμείνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και με επιλογές για όλες και όλους και όχι μόνο για αυτούς που έχουν ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ αιτήματα. 

Ακόμα και εάν επικρατήσει στις κάλπες ο λαϊκισμός αυτό που σίγουρα δεν θα δουν στην πόλη μας είναι να τιμώνται εκτός από τους κόκκινους φασίστες και οι ΜΑΥΡΟΙ! 

Γιατί εάν είχαν κοινή λογική δεν θα σέρνονταν πίσω από τους ανισόρροπους της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και δεν θα υιοθετούσαν τις αυταπάτες τους. 

Αυτά και μην μας προκαλούν άλλο οι συνοδοιπόροι του Τασούλα , του Δριμυλή και των λοιπών της πόλης μας ας κατανοήσουν πως ΔΕΞΙΟΙ δεν υπήρξαν ποτέ κλείνουν το μάτι μία στον κόκκινο και μία στον μαύρο φασισμό αναζητώντας "ψεκασμένους" στο 10% -15% των συνδημοτών μας που έτσι και αλλιώς ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι και δεν έχουν ΣΩΤΗΡΙΑ. 

Αυτοί μπορεί να είναι μια κακή μαγιά αλλά σε κάθε περίπτωση όπως έχει αποδειχθεί και διαχρονικά διοίκηση δεν βγάζουν. Δεν μπορείς να είσαι κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος και να λες πως πρέπει να φύγει το ΚΥΤ Υμηττού , ούτε βέβαια μπορεί να ζητάς να τιμηθεί ένας ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ και να λες πως είσαι το αύριο της πόλης. 

Είναι χοντρό να λες εν έτει 2022 καλές κουβέντες για δοτούς δημάρχους και να κατεβαίνεις υποψήφιος ζητώντας την ψήφο των πολιτών. 

Άμα ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν ήταν ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα είχαν καταδικάσει την προσπάθεια να τιμηθεί ένας ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ,  και βέβαια δεν θα σιωπούσαν όταν ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ τιμώνται από μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ διοίκηση. Αλλά αυτοί απλώς δημοσιεύουν τα δελτία τύπου όσων επιχειρούν ματαίως να παραποιήσουν την Ιστορία μας. 

Δεν θα γίνει ποτέ πόλη του "Ήλιου" μια πόλη με μνημεία σε αποβράσματα πάρτε το χαμπάρι πως οι ΚΑΙΡΟΙ άλλαξαν,  και πολύ σύντομα δεν θα είναι ανεκτό ούτε ποινικά το να δικαιολογείς τον ΦΑΣΙΣΜΟ σου ως η άλλη άποψη! 

Δεν είδαμε πουθενά στον κόσμο να μην καταδικάζετε από τις πλειοψηφίες ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,  αλλά σε αυτή την πόλη βλέπουμε πως κάποιοι θεωρούν πως θα τον επιβάλλουν μέσω εκλογών! Τόσο ανόητοι είναι. Δεν βλέπουν τις οβιδιακές μεταλλάξεις που συμβαίνουν όπου ακραία κόμματα αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης αλλά εμμένουν σε ανεδαφικά εγχειρήματα. Μέχρι και η μέχρι πρότινος οπαδός του ΦΑΣΙΣΤΑ Μουσολίνι Μελόνι τον "άδειασε" αλλά εδώ οι "¨Κασιδιάρηδες" της πόλης βλέπουν ως "Κολοκοτρώνηδες" όσους δεν κάνουν το ΕΜΒΟΛΙΟ για την covid-19! 

Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν πως θα πάρουν θέσεις ευθύνης διαφημίζοντας τον ΦΑΣΙΣΜΟ , την Ιστορία την γράφουν οι ΝΙΚΗΤΕΣ , και αυτοί έχουν αποφασίσει πως όσα αγάλματα και εάν στηθούν από ανόητους και ανήθικους ,  ο κόσμος δεν θα γυρίσει πάλι πίσω. 

Φανταζόμαστε πως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών του 2023 θα φταίει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο Σιωνισμός που δεν θα έχουμε τον κ. Αραμπατζή δήμαρχο ίσως και οι "αγνώμονες" δημότες μας που δεν εκτίμησαν τον υμνητή του Δελλαπόρτα που είχε ως συνομιλητές και φίλους του τους ΠΑΤΤΑΚΟΥΣ και τους ΛΑΔΑΔΕΣ! 

Αυτό όμως που θα φταίει θα είναι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και κάποιοι  κακοί σύμβουλοι που τον οδήγησαν στο να τεθεί από νωρίς στο περιθώριο,  και να παραμένει ικανοποιημένος ως κομμουνιστής  ή "Κασιδιάρης" με ένα 5%-7%! 

Δήμαρχος όμως γίνεσαι με 51% και όσο είναι καιρός ας κάνει πίσω για να υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος στον δεύτερο γύρο και να μην έχει την τύχη του ΔΟΤΟΥ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: