ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εντάξει δεν υπάρχει σωτηρία ! - Γκάφα ολκής από Ευσταθίου - Ευαγγέλου η παρουσία τους στο bazaar της τοπικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Εντάξει δεν υπάρχει σωτηρία ! - Γκάφα ολκής από Ευσταθίου - Ευαγγέλου η παρουσία τους στο bazaar της τοπικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ

 


Το 6% του ΠΑ.ΣΟ.Κ σίγουρα δεν θα έπρεπε να είναι ελκυστικός προορισμός για να περάσεις ούτε έξω από το bazaar τους,  άντε μετά να σας πείσουμε να δώσετε ψήφους σε αυτούς που στηρίζουν οικονομικά το κόμμα της κα Καϊλή , του Άκη Τσοχατζόπουλου , του Μαντέλη και σίγουρα του μεγάλου "ηγέτη" και ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Αυτοί θα πούνε (για τους Πασόκους εννοώ)  για τη ΝΔ το κόμμα των Πάτσηδων, της Σπυράκη κ.ο.κ και στο τέλος θα επικρατήσουν οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" που έτσι και αλλιώς δεν είναι και λίγοι στην πόλη μας. 

Τρομερή ανοησία να περάσεις έξω έστω και για τα εθιμοτυπικά από το bazaar των κλεφτών,  όταν δεν έχεις πάει σε δέκα άλλα συλλόγων και συλλογικοτήτων που έχουν γίνει στην πόλη σου. 

Και βέβαια δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ κλέφτες αλλά σε αυτή την πόλη δεν είδαμε και πολλούς να καταδικάζουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ του κόμματός τους ενώ η συντριπτική πλειοψηφία τους πίνει "σαμπάνια" στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Γιατί ελάχιστοι είναι οι μη προνομιούχοι Πασόκοι της πόλης μας και έχουν εκλέξει για δεκαετίες τοπικούς άρχοντες που μας έφτασαν στα σημερινά μας χάλια. 

Δεν ξέρουμε πως την πάτησαν πάντως η φωτογραφία αυτή (που θα γίνει viral) θα αποτρέψει πολλούς που δεν θα ψηφίσουν όσους εν μέσω του σκανδάλου Καϊλή πήγαν να φωτογραφηθούν στο bazaar της τοπικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ , λες και έχουν καμία δύναμη στην πόλη μας οι Δημητρόπουλοι και οι Μπασούρηδες και τα λοιπά μέλη μιας τοπικής που "φυτοζωεί" παρόλο που το ΠΑ.ΣΟ.Κ κυβέρνησε για δεκαετίες την χώρα μας. 

Πολύ κακή αρχή και για την νέα υποψηφιότητα δημάρχου Ηλιούπολης,  του  κ. Δημήτρη Ευαγγέλου,   αφού η παρουσία του εκεί  προφανέστατα επικοινωνιακά μόνο ζημιά του κάνει. 

Τον ταυτίζει με ένα χθες που δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε και που φυσικά δίνει πόντους σε όσους απέφυγαν να πάνε στο bazaar της τοπικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηλιούπολης εάν και συνοδοιπόροι του πάλαι ποτέ κραταιού κινήματος. 

Τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου έως σήμερα δεν τον έχουμε συναντήσει σε καμία κομματική εκδήλωση της ΝΔ που έχει γίνει τα τελευταία 10 χρόνια στην πόλη μας ή αλλού,  και βέβαια σε καμία εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Τι τον ώθησε να περάσει από το bazaar των Πασόκων ένας "Θεός" ξέρει , αλλά ακόμα και "αυτός" της πόλης μας προτίμησε να μην επισκεφθεί το bazaar των εναπομείναντων αμετανόητων! 

Ο μόνος που δεν έχει θέμα και είναι στον φυσικό του χώρο,  είναι ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του δημότη  Ηλιούπολης κος Ιωάννης Πούλος , αφού μάλλον δεν έχει αντιληφθεί πως η νυν διοίκηση δεν ποντάρει στους μονοψήφιους "Κασιδιάρηδες" , αλλά σε κόμματα από 25% και πάνω για να έχει τύχη να συνεχίσει την θητεία της και μετά τις δημοτικές κάλπες του 2023! 

Και φανταζόμαστε πως από το bazaar πέρασαν και άλλοι Αντιδήμαρχοι αλλά είχαν την εξυπνάδα τουλάχιστον να μην φωτογραφηθούν,  αφού το να δείχνεις πως είσαι ΠΑ.ΣΟ.Κ στις μέρες μας δεν πουλάει στους πολλούς. 

Αναμένουμε από τον κ. Δημητρόπουλο ( από αυτόν ¨κλέψαμε" την φωτογραφία) να εκθέσει και άλλους που πέρασαν από εκεί για να έχουμε και εμείς θέματα,  και να μην ασχολούμαστε με καθαριότητα, φωτισμό και ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ. 

Άλλωστε το κράξιμο πάντα πουλάει περισσότερο σε εμάς , αφού για τα "σοβαρά" και για όσα ΟΛΕΣ οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις έχουν την ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ επιλέγουν να "ενημερώνονται" από  τους "ανταγωνιστές" μας. 

Πάλι καλά που δεν πέρασαν και "Οι Ηλιουπολίτισσες" από το bazaar σας!  Προφανώς επειδή είναι περισσότερο έξυπνες από όσο κάποιοι φαντάζονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: