ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έγκριση Προϋπολογισμού του Δήμου Ηλιούπολης, οικονομικού έτους 2024 - Τι προϋπολογισμό έφερε η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και ποιοι τον ψήφισαν

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Έγκριση Προϋπολογισμού του Δήμου Ηλιούπολης, οικονομικού έτους 2024 - Τι προϋπολογισμό έφερε η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και ποιοι τον ψήφισαν

 


Αυτό έφεραν ως προϋπολογισμό και ψήφισαν τα μέλη της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ως προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2024 και προφανέστατα όσοι δεν τον ψήφισαν μάλλον συνεισέφεραν θετικά για την πόλη. 

Δείτε και εδώ  πως θα πετάξουν και αυτοί 56.000.000 ευρώ και φυσικά ας περιμένετε εσείς πως με αυτούς θα έχετε κάτι καλύτερο από όσα ζήσαμε τα 9 έτη της διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Ήδη τα πρώτα δείγματα της παράταξης μετά την επικράτησή της στις εκλογές είναι για εμάς ΑΡΝΗΤΙΚΑ και οι επιλογές προσώπων που θα συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ δυνατές που θα μπορούσαν να γίνουν. 

Θα τους ανακοινώσουν οι ίδιοι σε λίγες μέρες και δεν λέμε μόνο για τους αιρετούς που έτσι και αλλιώς αυτούς ψηφίσατε αυτούς θα βάλουν για Αντιδημάρχους αλλά για τα μη αιρετά πρόσωπα! 

Με αυτούς λοιπόν θα πορευτούμε για τα επόμενα πέντε χρόνια και όσοι φωνάζετε για τα χάλια της πόλης σήμερα θα συνεχίσετε αφού κατέθεσαν έναν προϋπολογισμό από τον οποίο φαίνεται πως ήρθαν για να συνεχίσουν να πληρώνουν όσους δεν κατάφεραν για δεκαετίες να κρατήσουν την πόλη μας σε υποφερτά επίπεδα! 

Θα σας πάνε στους δέκα καλύτερους δήμους της Αττικής αλλά δεν θα το αντιληφθεί κανείς σας! Άλλωστε άμα ήρθαν για να συνεχίσουν το έργο Βαλασόπουλου ( και θα αποδειχτούν και χειρότεροι με τις επιλογές που κάνουν) δεν νομίζουμε πως θα ενθουσιάσουν και κανέναν εκτός από όσους πληρώνονται από την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας! 

Αυτοί άλλωστε είναι οι "σίγουροι πελάτες" μαζί με σωματεία , συλλόγους και λοιπούς στους οποίους έχει εκχωρηθεί ο πολιτισμός και ο αθλητισμός της πόλης μας με τις γνωστές επιτυχίες! 

Ο προϋπολογισμός αυτός θα αναθεωρηθεί ως είθισται πάνω από 20 φορές αφού τα νούμερα είναι τελείως πλασματικά και δεν επαρκούν ενώ όσοι αναμένουν μεγάλα έργα θα αναπολούν τα 16 χρόνια θητείας του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη! 

Εμείς εάν ήμασταν στο δημοτικό συμβούλιο ( ευτυχώς δεν είμαστε για πολλούς) θα καταψηφίζαμε τον προϋπολογισμό αυτόν αφού δεν δίνει καμία προοπτική ανάπτυξης. Οι κεντροδεξιές παρατάξεις προτίμησαν το ΛΕΥΚΟ και ο κος Αραμπατζής αποχώρησε! Η λογική πως του ΛΕΥΚΟΥ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι για εμάς είναι λάθος έτσι και αλλιώς με τέτοιους προϋπολογισμούς όπου το 90% σπαταλιέται για συντήρηση δομών που δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ μην περιμένετε να δείτε και τίποτα θετικό για την πόλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: