ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Κυκλοφόρησε ο Χριστουγεννιάτικος "Σφυγμός" με μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του απερχόμενου δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη  στον κ. Μάκη  Παπαδάτο. Για όσους δεν έχετε στα χέρια σας το φύλλο της εφημερίδας μπορείτε να την διαβάσετε κάνοντας κλικ  ΕΔΩ.  Στη συνέντευξη αυτή ο απερχόμενος δήμαρχος ισχυρίστηκε πως στην διάρκεια της θητείας του ο δήμαρχος εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις για τον δήμο άνω των 30.000.000 ευρώ. Στην συνέντευξη αυτή απαντάει και στις αστήρικτες έως σήμερα κατηγορίες της παράταξης Ψυρρόπουλου πως παραδίδει άδεια ταμεία. Εξηγεί που πήγαν τα λεφτά ( στους εργαζόμενους) και εμείς που θυμόμαστε καλά ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης να ΑΝΤΙΔΡΑ στα δημοτικά συμβούλια για τους συμβασιούχους εργαζόμενους που πληρώνονται από ίδια έσοδα του δήμου μας αφού ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι τους θεωρούν αναγκαίους! Πάρτε άλλους 900 εργαζόμενους διορίστε στο δήμο όλα τα μέλη των οικογενειών σας και μετά ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ αναρωτηθείτε μα που πήγαν τα χρήματα! 

  • Το μέλλον της κεντροδεξιάς στην πόλη μας θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ για τα νέα μέλη των ΔΗΜ ΤΟ τον προσεχή Οκτώβριο. Με δεδομένο πως η ΝΔ δεν έδωσε χρίσμα ή στήριξη σε κανέναν υποψήφιο φανταζόμαστε πως μόνο η παρουσία ενός ισχυρού προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που θα μπορούσε να αποτρέψει την διαρροή προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα απέτρεπε ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί μόνο όσους πριν τις δημοτικές εκλογές πόνταραν στο γνωστό σλόγκαν πάνω από κόμματα και ΧΡΩΜΑΤΑ στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό όμως το σλόγκαν έφερε ένα ΤΡΑΓΙΚΟ αποτέλεσμα και στον δήμο αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής αφού η μοναδική Ηλιουπολίτισσα που εκλέχθηκε εκεί υπήρξε Αντιδήμαρχος της διοίκησης Βαλασόπουλου! Είναι ξεκάθαρο για εμάς πως όσοι καιροσκοπικά βρέθηκαν στο χώρο της ΝΔ μετά το 2016 σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συμβάλλουν θετικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Άλλωστε στην προηγούμενη διοίκηση Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής η συγκεκριμένη Ηλιουπολίτισσα ήταν Αντιπεριφερειάρχης αλλά ουδέποτε έπραξε κάτι θετικό για την πόλη μας. Ελπίζουμε στη νέα διοίκηση Χαρδαλιά να μην την δούμε και πάλι σε θέση ευθύνης! Τα γράφουμε αυτά γιατί εμείς ήδη έχουμε αποφασίσει ποιους θα στηρίξουμε στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2024! 


  • Κάποια ρεπορτάζ του συνεργάτη μας κ. Πάσχου που αφορούν Μουσεία της Αττικής θα δείτε τις μέρες των εορτών έως ότου αναρρώσει από την covid-19 που του "χτύπησε" την πόρτα. Ρεπορτάζ για Μουσεία που αξίζει να επισκεφθείτε εάν δεν το έχετε κάνει ήδη αφού τα είχαμε προβάλλει πριν αρκετές ημέρες! 




  • Συνεχίζει να λαϊκίζει η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από το γκαράζ με τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που αγοράστηκαν από την διοίκηση Αναγνώστου και η επόμενη διοίκηση Βαλασόπουλου ακούγοντας το ΣΕΔΗ που ομιλούσε για ακαταλληλότητά τους εγκατέλειψε εκεί. Έχουμε δημοσιεύσει εδώ και χρόνια τους αριθμούς των πινακίδων αυτών των οχημάτων ( διάβασε εδώ ) αλλά ουδείς απάντησε. Παράλληλα οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις ( σύντομα θα υπάρχει και τρίτη!) δεν πάλεψαν και δεν έκαναν σχετική επερώτηση για το θέμα στα δημοτικά συμβούλια που συμμετείχαν και έστω και "κουτσουρεμένοι" έως εξαφάνισης συνεχίζουν και συμμετέχουν. Το αποτέλεσμα είναι να έρχεται τώρα η παράταξη που δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας στην πόλη μας και να ζητάει και τα ρέστα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: