ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με την παρακάτω ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ του δημοτικού συμβουλίου πάρθηκε η απόφαση για την ονοματοδοσία του δημοτικού κολυμβητηρίου της πόλης μας σε "Θεόδωρος Γεωργάκης"

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Με την παρακάτω ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ του δημοτικού συμβουλίου πάρθηκε η απόφαση για την ονοματοδοσία του δημοτικού κολυμβητηρίου της πόλης μας σε "Θεόδωρος Γεωργάκης"


Η απόφαση είναι αυτή εδώ  και καταγράφει τα 22 ΝΑΙ των δημοτικών συμβούλων για την μετονομασία αλλά καταγράφει και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων δεν ήταν μέσα στην αίθουσα για να καταψηφίσουν (Ψυρρόπουλος και η ομάδα του)  και τώρα πουλάνε σανό σε αφελείς,  που πιστεύουν πως μπορεί η αποκεντρωμένη να ακυρώσει μια ΑΠΟΦΑΣΗ δημοτικού συμβουλίου με 22 ΝΑΙ σε σύνολο 41 δημοτικών συμβούλων και κανένα ΟΧΙ! Μόνο ΑΠΟΝΤΕΣ και ΛΕΥΚΑ με το ΝΑΙ να συγκεντρώνει την ΑΠΟΛΥΤΗ πλειοψηφία! 

Στην πρώτη ψηφοφορία εάν το θέμα ήταν κατεπείγον ορθώς αρκετοί έκριναν πως αυτό έπρεπε να είχε συμβεί πρωτύτερα αλλά στο ερώτημα εάν το Κολυμβητήριο έπρεπε να πάρει το όνομα του πρώην δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στην κοινωνία της πόλης και βλέποντας οι δημότες μας ποιοι είναι αυτοί που έχουν διαφορετική άποψη και αντιδρούν αντιλαμβάνεται πως η απόφαση αυτή ίσως ήταν και η πιο σωστή μιας διοίκησης που σίγουρα συμπορεύτηκε για μεγάλο διάστημα με όσους την έμπλεξαν σε περιπέτειες και σε αυτό το θέμα. 



Μαζί με την συγκεκριμένη μετονομασία πέρασε και ακόμα μία ενός δημοτικού σχολείου της πόλης μας που σίγουρα δεν θα το ευνοήσει στο μέλλον! 



Επειδή οι ονοματοδοσίες ήρθαν μαζί βλέπετε πως μερικοί από αυτούς  που συνωστίζονται κάτω από το άγαλμα της Ηρούς Κωνσταντοπούλου παίζοντας τους "επαναστάτες" και δήθεν "αντιστασιακούς" , απείχαν και δεν ψήφισαν υπέρ της μετονομασίας του 20ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας !  Το δημοτικό πλέον έχει μετονομαστεί σε 20ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης - Ηρώ Κωνσταντοπούλου. 

Άμα ήταν για τον αείμνηστο  Κιντή του "βολέματος",  η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης δεν θα απείχε και θα ψήφιζε ΘΕΤΙΚΑ,  τώρα που ήταν για την Ηρώ Κωνσταντοπούλου,  οι λαλίστατοι δεν είχαν άποψη! 

Και κάποιοι άλλοι "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" δεν ψήφισαν,  και εάν δεν ήθελαν να τιμήσουν τον κ. Θεόδωρο  Γεωργάκη θα έπρεπε να τον διευκρινίσουν και να ξεκαθαρίσουν την θέση τους. Ευτυχώς άδειασε το δημοτικό συμβούλιο από κάποιους εξ΄αυτών,  και θα συνεχίσουν τους "αγώνες" τους εκτός! 

"Αγώνες" ανατροπής τάχα της Αστικής μας Δημοκρατίας συμμετέχοντας σε θεσμούς της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: