ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Με ανάρτησή τους οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είχαν πάρει θέση για την ονοματοδοσία του δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης που το ήθελαν "Μάνος Ζερδεβάς"! Την θέση τους αυτή δεν τήρησαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης με την οποία ο ιδιοκτήτης του site κατέβηκε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης με χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου μετονομάστηκε σε Δημοτικό Κολυμβητήριο "Θεόδωρος Γεωργάκης" παρά την ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ κάποιων για τον καλύτερο δήμαρχο της πόλης μας από το 1974 έως και σήμερα. Η στάση του νέου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου και της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κατέδειξε πως δεν ήρθαν παρά για να συνεχίσουν την "ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ" με ανθρώπους που στάθηκαν κοντά στον πρώην δήμαρχο να αναλαμβάνουν σε μερικές μέρες θέσεις ευθύνης ενώ αποδεδειγμένα απέτυχαν ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ όταν τους είχαν ανατεθεί ανάλογες θέσεις στην 9ετία δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου.  Εάν είναι ακριβές το δημοσίευμα του ilioupolinews.gr για τον νέο γραμματέα του δήμου μας τότε η νέα διοίκηση έχει λάθος επιλογή σε ένα νευραλγικό πόστο του δήμου μας. Το ρεπορτάζ του τοπικού ΜΜΕ κατά πάσα πιθανότητα απηχεί την πραγματικότητα αλλά έως ότου τις επίσημες ανακοινώσεις εμείς αναμένουμε. 

  • Αυτοί που δεν απάντησαν ποτέ σε αυτό εδώ  σήμερα αναζητούν το χαμένο τους ΦΙΛΟΤΙΜΟ "ανακαλύπτοντας" Χριστουγεννιάτικα στολίδια "παρκαρισμένα" σε αποθήκη του δήμου μας! Με τόσους συγγενείς στελεχών της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" δημοτικούς υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας δεν τους ήταν δα και τόσο δύσκολο! Ελπίζουμε τα κεντροδεξιά τοπικά ΜΜΕ της πόλης που θα σας παρουσιάσουν την "σημαντική" αυτή είδηση να έχουν το θάρρος να κάνουν αναπαραγωγή του δικού μας ρεπορτάζ γιατί στην περίπτωση της κα Κουσουνή βγήκαν απλώς να μας υποδείξουν την "δημοκρατικότητα" μιας δημοτικής  παράταξης που έκανε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να πάρουν αποφάσεις για το πως θα τιμήσουν έναν δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ. Χθες έδειξαν την ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ τους στο να τιμηθεί ο καλύτερος δήμαρχος της πόλης μας που καιροσκόπους όπως αυτούς με τους οποίους αυτοί συμπορεύτηκαν προεκλογικά τους είχε θέσει στο περιθώριο και αυτό πλήρωσε στις κάλπες του 2006 όταν ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις αδυναμίες της κεντροαριστεράς για ΧΡΗΜΑ και ΕΞΟΥΣΙΑ!

  • Ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος δυστυχώς θα μείνει κάποιες μέρες μακριά από τα εξωτερικά ρεπορτάζ,  αφού νοσεί ευτυχώς ελαφρά από την νόσο covid-19.Περαστικά του ευχόμαστε , όπως και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του που νοσούν επίσης από κορονοϊό και σύντομα κοντά μας. 



  • Δεν έγινε κανείς σοφότερος με την χθεσινή συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα με την διασταύρωση "καρμανιόλα" της πόλης μας , και σε ένα χρόνο τα ίδια θα λέμε αλλά εμείς δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι πως κάτι ουσιαστικό θα συμβεί. 




To παραπάνω νέο κανάλι  στο youtube θα φιλοξενεί βίντεο που αφορούν τον δήμο μας κυρίως δημοτικά συμβούλια. Θέμα εμείς δεν έχουμε που δεν θα φιλοξενούνται στο κανάλι του Localtv μαζί με των υπόλοιπων δήμων όπως συνέβαινε πριν μερικές ημέρες. 

Το δικό μας "πρόβλημα" που βέβαια είναι απλό να λυθεί είναι πως ο δημιουργός του καναλιού δεν αφήνει να αναπαραχθεί το βίντεο του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου σε κάποιο άλλο site η blog και δεν έτσι δεν μπορούμε να "τακάρουμε" σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο ώστε και εσείς να μπορείτε να παρακολουθήσετε το σημείο που οδήγησε στον δικό μας σχολιασμό! 

Έτσι και έως ότου αποκατασταθεί (εάν αποκατασταθεί) το "πρόβλημα"  που βαραίνει μάλλον την νέα διοίκηση (τέσσερα χρόνια δεν είχαμε ανάλογο θέμα αλλά ούτε και τα προηγούμενα επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου) θα αναγκαζόμαστε να κάνουμε περισσότερη δουλειά κάθε φορά που θα έχουμε θέμα για το δημοτικό συμβούλιο κάτι που μάλλον θα μας αποτρέψει στο να έχουμε τις πολλές αναρτήσεις που είχαμε ΠΑΝΤΑ μετά από κάθε δημοτικό συμβούλιο. 


  • Μας λένε οι αναγνώστες μας πως η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και ο νέος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος αργεί να παρουσιάσει τις Αντιδημαρχίες αφού κανέναν δεν θα ενθουσιάσουν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν κάποιες από αυτές! Εν μέρει συμφωνούμε αλλά εμείς θεωρούμε πως αργούν για να "μετρήσουν" αντιδράσεις όσων δεν θα αξιοποιηθούν και κυρίως δημοτών που ανήκοντας σε διάφορους πολιτικούς χώρους από κάποιες επιλογές θα απογοητευθούν. Εμείς μετά την χθεσινή τοποθέτηση της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στο θέμα της ονοματοδοσίας του Κολυμβητηρίου της πόλης μας και την χθεσινή τους στάση στο θέμα με τις μετακινήσεις υπαλλήλων του δήμου μας από υπηρεσία σε υπηρεσία. Σε απλά ελληνικά προσλαμβάνουμε καθαρίστρια για να την κάνουμε γραμματέα! , δικαιωνόμαστε για την επιλογή της ΑΠΟΧΗΣ στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Η χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" φανερώνει την ΑΔΥΝΑΜΙΑ τους να διαχειριστούν προβλήματα θεωρώντας πως αυτοί απλώς θα ρωτάνε πράγματα που θα έπρεπε να γνωρίζουν αφού η ενασχόλησή τους με τα κοινά δεν είναι χθεσινή! Ρωτάς που έχουν μετατεθεί από την υπηρεσία καθαριότητας υπάλληλοι και όταν ο απερχόμενος δήμαρχος τους στέλνει πίσω στην υπηρεσία βγαίνεις σαν την βρεγμένη γάτα να τον καταγγείλεις πως δεν έκανε το σωστό! Μας αρέσει που οι ενεργοί φασίστες αναμένουν νομικές ενέργειες για το θέμα αυτό όπως ανέμεναν παλιότερα και αποτέλεσμα από τις ενστάσεις Αραμπατζή στην αποκεντρωμένη διοίκηση έτσι θα θα "δικαιωθούν" και τώρα από τους λαϊκισμούς μιας παράταξης που δεν έχει αντιληφθεί πως από 2/1/2024 θα πρέπει να πάρει μέτρα αντί να ρωτάει υπηρεσιακούς παράγοντες που είναι η ΑΙΤΙΑ των δεινών του δήμου μας τι συμβαίνει εδώ και εκεί.


  • Την Πέμπτη έχει και πάλι δημοτικό συμβούλιο στο οποίο πάλι υπάρχει ένα θέμα το οποίο θα αναδείξουμε μέσα από εδώ! 
Να σας βάλουμε και μερικά στιγμιότυπα από το χθεσινό αφού δεν μπορέσαμε να έχουμε περισσότερες αναρτήσεις εξαιτίας του γεγονότος πως οι διαχειριστές των βίντεο από τα δημοτικά συμβούλια έκριναν πως δεν πρέπει να τα παρακολουθεί κανείς πέρα από το κανάλι στο youtube που έστησαν για να σηματοδοτήσουν την επόμενη μέρα και στα θέματα επικοινωνίας . Έως τώρα το συμβούλιο έχει κάνει μόλις 229 προβολές και με δεδομένο το ενδιαφέρον εάν είχε παίξει πάνω σε μια σειρά τοπικών site που ξεπερνούν κατά πολύ πλέον τα 10 οι προβολές θα ήταν τουλάχιστον πενταπλάσιες! 



















Δεν υπάρχουν σχόλια: