ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο κος Νίκος Καραβαγγέλης

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο κος Νίκος Καραβαγγέλης

 


Την πρόθεσή του να αναθέσει ο κος Ψυρρόπουλος τον δύσκολο τομέα της καθαριότητας στον εκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του κ. Νικόλαο Καραβαγγέλη , επιβεβαιώνει το δικό μας ρεπορτάζ. 

Ήδη υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας του δήμου μας έχουν δει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα τον κ. Καραβαγγέλη να ανεβαίνει στο γκαράζ του δήμου μας , και να καταγράφει οχήματα και προσωπικό του τομέα ευθύνης του από τις 2/1/2024!

Σίγουρα το έργο που θα του ανατεθεί είναι πολύ δύσκολο και παρόλο που εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές του θα τον προτιμούσαμε σε κάτι πιο εύκολο,  δεδομένου πως ο συνδημότης μας είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. 

Με τόσα "πρωτάκια" βέβαια θα ήταν δύσκολο και να βρεθεί κάποιος πιο ικανός και σίγουρα δοκιμασμένες επιλογές στον τομέα αυτόν δεν θα είχαν θετικό πρόσημο για μια διοίκηση που εάν και συνέχεια της προηγούμενης του κ. Βαλασόπουλου ιδρυτή της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη",  θα θέλει να δείξει το κάτι παραπάνω. 

Εμείς να ευχηθούμε στον κ. Καραβαγγέλη να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο του,  και για να συμβεί αυτό πρέπει να αφεθεί στη διακριτική του ευχέρεια η διαχείριση προσωπικού και μηχανημάτων και να ενισχυθεί ένας τομέας που στην ουσία έχει φέρει σε απόγνωση μια σειρά διοικήσεων από το 1974 έως και σήμερα,  γιατί η πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ δεν υπήρξε ποτέ! 




Εμείς που γεννηθήκαμε εδώ και δεν ήρθαμε στην πόλη τα τελευταία χρόνια,  ζήσαμε τις εποχές Κιντή που η πόλη στερούνταν ακόμα και κάδους απορριμμάτων και φυσικά θυμόμαστε πως οι εργαζόμενοι του τομέα αυτού με τις συνεχείς απεργίες τους επί θητείας κ. Γιάννη Αναγνώστου είχαν δημιουργήσει το κλίμα για να ηττηθεί στις κάλπες του 2010 , η μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση της πόλης μας. 


Δύσκολο το στοίχημα και για τον κ. Καραβαγγέλη προσωπικά , αλλά και για την διοίκηση Ψυρρόπουλου που δεν έχει προτείνει κάτι διαφορετικό στην επίλυση του προβλήματος αυτού,  πέρα από τα ευχολόγια που ακούμε από ΟΛΕΣ τις δημοτικές παρατάξεις προεκλογικά!

Εμείς που δεν θεωρούμε πρώτο θέμα για την πόλη μας αυτό της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ , ευχόμαστε καλυτέρευση στον τομέα αυτόν. Τουλάχιστον να μαζευτούν τα σκουπίδια έξω από τους κάδους , γιατί για τα σοβαρά δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως μπορεί αυτή η πόλη να σκεφτεί σοβαρά το δυσοίωνο μέλλον της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: