ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ορκίστηκαν τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας- Παράσταση για έναν ρόλο με τον Στάθη Ψυρρόπουλο να επισκιάζει τους πάντες!

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Ορκίστηκαν τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας- Παράσταση για έναν ρόλο με τον Στάθη Ψυρρόπουλο να επισκιάζει τους πάντες!



Στο κατάμεστο "Μίκης Θεοδωράκης" πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου με το οποίο θα πορευτούμε έως και το 2028!

Παρουσία τριών πρώην δημάρχων ( Θεόδωρος Γεωργάκης, Βασίλης Βαλασόπουλος, και Γιώργος Χατζηδάκης) ο μόνος από τους διατελέσαντες πρώην δημάρχους που έλειπε ήταν ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος από το 1974 έως και σήμερα δηλαδή ο κος Γιάννης Αναγνώστου. 

Την ορκωμοσία τίμησε με την παρουσία του και ο εν ενεργεία δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης κος Γιάννης Κωνσταντάτος ενώ από βουλευτές το παρών έδωσε μόνο ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ κος Παύλος Χρηστίδης. 

Ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου κος Σπυρίδωνας Κατραμάδος τέλεσε την ορκωμοσία ενώ στην σύντομη ομιλία του ο νέος δήμαρχος της πόλης μας κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεσμεύτηκε πως όπως και προεκλογικά αυτός και οι συνεργάτες του θα είναι σε κάθε γειτονιά της πόλης μας για να καταγράφουν τα προβλήματα και να τα επιλύουν. 

Η σημερινή ορκωμοσία όπως και κάθε ανάλογη είναι στην ουσία παράσταση για εάν ρόλο! Την τιμητική του σήμερα είχε ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος και η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ενώ η συμμετοχή στην εκδήλωση πολλών συνδημοτών μας από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους καταδεικνύει πως οι πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο του νέου μας δημάρχου κάποιον που θέλει και κυρίως μπορεί να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα ενός δήμου που μας έχουν οδηγήσει στο να είμαστε ουραγοί στα Νότια Προάστια. 




Η δική μας παρουσία εκεί ήταν στο πλαίσιο της δικής σας ενημέρωσης , και κυρίως της ανίχνευσης των προθέσεων δημοτών που δύσκολα ξεχωρίζεις το κόμμα και το "χρώμα" τους , για το πως βλέπουν την διαμορφωθείσα μετά τις κάλπες του Οκτωβρίου κατάσταση στην πόλη μας. 

Όπως κάνουμε πάντα έτσι και τώρα σε εκδηλώσεις που δίνουμε το παρών έχουμε τουλάχιστον 2-3 αναρτήσεις. Άλλωστε την πρώτη την αφιερώνουμε πάντα στους ΝΙΚΗΤΕΣ που δεν έβλεπαν σήμερα μπροστά τους ούτε τον μέχρι πρότινος συνοδοιπόρο τους ξεχνώντας ακόμα και να τον προσφωνήσουν, με το "ζόρι" είδαν και τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Θεόδωρο Γεωργάκη που κάθονταν ακριβώς δίπλα τους και που ευχήθηκε σε όλες και όλους τους παρεβρισκομένους καλές γιορτές μη νιώθοντας αμήχανα για το γεγονός πως κόντεψαν να μην τον προσφωνήσουν!

Αλγεινή εντύπωση σε εμάς έκανε ο πολιτικός όρκος των δημοτικών συμβούλων Θεόδωρου Παπαδάτου, Αλέξανδρου Μπουγά και Ζωής Κούλιας , αλλά αφού δεν πιστεύουν καλό που το έδειξαν με την στάση τους αυτοί και στους ψηφοφόρους τους. Άρα από αυτούς ευχές για Καλά Χριστούγεννα μην περιμένετε δεν έχουν κάτι για να γιορτάσουν! 

Εδώ τελειώνει και η πρώτη μας ανάρτηση στις υπόλοιπες θα έχουμε και ρεπορτάζ από τους χαμένους τους οποίους κάποιοι προτίμησαν να κάνουν πρωτοσέλιδο στα δικά τους τοπικά ΜΜΕ αφού το παίζουν επαγγελματίες "αντιεξουσιαστές" και τους θυμήθηκαν τώρα που έχασαν από ό,τι φαίνεται για πάντα τις καρέκλες ευθύνης! 




















Διαβάστε επίσης: 

Στάθης Ψυρρόπουλος: Θέλω να μας κρίνετε αγαπητοί δημότες γιατί έτσι θα μας δώσετε δύναμη να τα αλλάξουμε όλα! (Βίντεο)

Ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης ( Φωτογραφίες + Βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: