ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τασία Τσατσούλη: Σαν καλοί Χριστιανοί!

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Τασία Τσατσούλη: Σαν καλοί Χριστιανοί!

 


Πολλή καλή η τοποθέτηση της κα Τσατσούλη στο θέμα με τον νεκρό συνδημότη μας που όλες και όλοι "ανακαλύψαμε" όταν άφησε την τελευταία του πνοή στον γκαράζ του δήμου Ηλιούπολης αφού δεν είχε στέγη και ως πρώην συμβασιούχος υπάλληλος καθαριότητας του δήμου μας του είχε δοθεί η δυνατότητα να κοιμάται το βράδυ σε κλειστό χώρο εκεί για να μην κοιμάται προφανώς στους δρόμους. 

Δυστυχώς οι νέες συνήθειες των διαχειριστών των μαγνητοσκοπήσεων των δημοτικών συμβουλίων του δήμου μας δεν μας επιτρέπουν την αναπαραγωγή του αποσπάσματος εδώ


Έτσι θα πρέπει να πάτε στο youtube και να το ψάξετε στον χρόνο 1:20:25 και να δείτε την εξαιρετική τοποθέτηση της επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" που ανέδειξε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας. Για τον συνδημότη μας στα σκαλιά της εκκλησίας με τον οποίο έχουμε μιλήσει άπειρες φορές δεν δέχεται καμία άλλη βοήθεια πέρα της οικονομικής και δεν κοιμάται εκεί το βράδυ έχει ευτυχώς ακόμα στέγη αλλά η εξάρτηση του από ουσίες τον έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. 

Αλλά και για αυτόν κράτος - πατερούλης δεν υπάρχει αφού έχουμε αποδεχθεί ( καλώς ή κακώς ) ως κοινωνία πως ο καθένας διαχειρίζεται την ζωή του όπως αυτός επιθυμεί. 

Εμείς που δεν είμαστε καλοί χριστιανοί αφού δεν τηρούμε τους συγκεκριμένους κανόνες που καθορίζει το δόγμα στο οποίο έχουμε βαπτιστεί συμφωνούμε με την κομμουνίστρια κα Τσατσούλη πως οι ανώφελοι καβγάδες μετά τον θάνατο ενός άστεγου συνδημότη μας αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ συνολικά για μια τοπική κοινωνία που διαλαλεί την "αλληλεγγύη" της κάποιοι εκμεταλλεύονται μάλιστα και ευτελίζουν κάθε έννοια πραγματικής αλληλεγγύης. 

Διαμαρτυρόμαστε ΔΗΜΟΣΙΑ για την αλλαγή τρόπου διαχείρισης των βίντεο των μαγνητοσκοπημένων δημοτικών συμβουλίων αφού αυτό δεν βοηθάει εμάς στο να "τακάρουμε" στο σημείο που εμείς θέλουμε να παρακολουθήσετε και η νέα πολιτική θα οδηγήσει σε μείωση του αριθμού όσων παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια αφού πολλά από τα τοπικά ΜΜΕ θα σταματήσουν να έχουν αναρτήσεις για αυτά. 

Στην κόντρα Καραβαγγέλη - διοίκησης για το θέμα των μετακινούμενων υπαλλήλων της καθαριότητας σε άλλους τομείς η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που ζητούσε οι εργαζόμενοι της καθαριότητας να επιστρέψουν στις υπηρεσίες που είχαν μετακινηθεί αποδεικνύει περίτρανα πως η νέα διοίκηση δεν έχει άλλη συνταγή για να λύσει τα προβλήματα του δήμου μας κάτι που θα φανεί τους από τους πρώτους μήνες διαχείρισης της διαμορφωθείσας κατάστασης. 

Άλλωστε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ακούσαμε πως υπάλληλος καθαριότητας covid-19 μοιράζει συσσίτια εργαζόμενοι στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας ΧΩΡΙΣ κανένας από τους δημοτικούς συμβούλους να αντιδράσει! 

Δηλαδή προσλαμβάνουμε υπαλλήλους για την καθαριότητα και τους βάζουμε να κάνουν άλλες εργασίες. Εντάξει παιδιά ίσως το ΣΕΔΗ με το οποίο έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές πρέπει να φέρει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και να απαιτήσει οι εργαζόμενοι να κάνουν εργασίες για τις οποίες έχουν προσληφθεί και ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ! 

Τα στοιχεία που εμείς θα βγάλουμε στην πορεία στη δημοσιότητα γιατί μόνο εμείς ως blogspot.com μπορούμε καταδεικνύουν πως στην ουσία πέφτουμε πάνω σε μια χούφτα ανθρώπων από τους περίπου 300 που είναι μόνιμοι και συμβασιούχοι στον τομέα καθαριότητας για να καθαρίσουν μια πόλη. 

Με μόλις 80 μόνιμους υπαλλήλους στον τομέα καθαριότητας και με αυτές τις λάθος για εμάς μετακινήσεις η πόλη μας θα παραμένει ΒΡΩΜΙΚΗ και εμείς τουλάχιστον που έχουμε ξεκάθαρη θέση για ιδιωτικοποίηση της δομής θα στηρίξουμε κάθε αίτημα των εργαζομένων για να αποδείξουν πως και αυτοί μπορούν όταν οι διοικούντες δεν τους μετακινούν όπου έχουν ανάγκη κάθε φορά! 

Μην διαμαρτύρονται λοιπόν για τους γεμάτους κάδους όσοι με δικές τους αποφάσεις μετακινούν υπαλλήλους από υπηρεσία σε υπηρεσία για να βουλώσουν "τρύπες". Η νέα διοίκηση δεν έχει καμία πρόθεση να διορθώσει τίποτα στον τομέα αυτόν και για αυτό αντέδρασε για την ορθή απόφαση του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη να μετακινηθούν οι υπάλληλοι που έχουν προσληφθεί για την καθαριότητα πίσω στις θέσεις τους. 

Και βέβαια όταν ρωτάς για το που έχουν μετακινηθεί υπάλληλοι της καθαριότητας το κάνεις για να θίξεις την απερχόμενη διοίκηση αλλά από 2/1/2024 όταν εσύ ως διοίκηση θα κάνεις υπάλληλο καθαριότητας covid-19  γραμματέα στο δήμο θα διαμαρτύρεσαι μετά για την "ΚΙΤΡΙΝΗ" δημοσιογραφία που κάνουμε ! 

Αυτά και περιμένουμε από το ΣΕΔΗ να πάρει ΔΗΜΟΣΙΑ θέση για αυτές τις μετακινήσεις εργαζομένων και να κατανοήσει πως στο τέλος της ημέρας τα "σπασμένα" τα πληρώνουν αυτοί! 

Έχουν περάσει 11 χρόνια και πάμε στον 12ο που γράφουμε για αυτό το ιστολόγιο και ξέρουμε άπειρες περιπτώσεις υπαλλήλων του δήμου που ενώ προσλήφθηκαν στον τομέα καθαριότητας κατέληξαν σε διοικητικές υπηρεσίες εις βάρος των συναδέλφων τους που έχουν τα ίδια ή και περισσότερα προσόντα!

Με προσλήψεις συμβασιούχων 55-65 ετών σίγουρα η πόλη μας δεν θα λάμπει για τον λόγο αυτό δώστε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κίνητρα στους εργαζομένους αλλιώς ΤΖΑΜΠΑ ή με ψίχουλα ουδείς θα συνεχίσει να εργάζεται για να βγάζουν κάποιοι στην πλάτη του χιλιάδες ευρώ από τις συντηρήσεις των οχημάτων! 

Αυτά προς το παρόν και Καλά Χριστούγεννα σε όσους πιστεύουν στο δόγμα και έχουν να γιορτάσουν κάτι σε όσους δεν πιστεύουν ας τους επιτρέψουμε την αμφιβολία ύπαρξης Θεού και ας τους κρίνουμε από τις πράξεις τους και όχι εάν είναι "καλοί" Χριστιανοί πέφτοντας κάθε φορά από τα "σύννεφα" με μια διαμορφωθείσα κατάσταση για την οποία δυστυχώς έχουμε ευθύνες όλες και όλοι μας αφού στην ουσία αδιαφορούμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: