ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Αποχωρούν από τις θέσεις ευθύνης που τους εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας πριν τέσσερα χρόνια θεωρώντας πως έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν! Οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν τον τομέα της καθαριότητας της πόλης μας αφήνοντας τους εργαζόμενους να τεμπελιάζουν επί μία τετραετία έχουν την αυταπάτη πως θα επιστρέψουν σε θέσεις ευθύνης! Ευχαριστούν μάλιστα τους εργαζομένους του δήμου μας για την συνεργασία μαζί τους ! Μάλλον δεν κατάλαβαν πως αυτή η συνεργασία έκανε την πόλη μας περισσότερο ΒΡΩΜΙΚΗ κάτι που οι δημότες περιμένουν πως θα αλλάξει τους επόμενους μήνες όταν κουμάντο στο δήμο θα κάνουν οι αυτοδιοικητικοί , και όχι οι "εθελοντές" της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ με τους παχυλούς μισθούς! 

  • Εμάς βασικά δεν μας ενοχλεί μόνο η πλάκα που τοποθετήθηκε δίπλα στο Μνημείο Ηρώων στην πλατεία Φλέμινγκ , αλλά και τα μισά από τα 22 υπαίθρια γλυπτά που έχουν τοποθετηθεί σε μια πόλη όπου αναζητά από τις νέες και τους νέους της να σεβαστούν πρόσωπα που έχουν κριθεί τελεσίδικα αρνητικά από την Ιστορία! Η επιτροπή προφανέστατα και ήταν "εθελοντών" όμως η πρόεδρός της έχει υπηρετήσει από έμμισθες θέσεις την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας και για τον λόγο αυτόν μάλλον δεν θα πείσει ποτέ τους πρώην συντρόφους της για την σπουδαιότητα του έργου του καλλωπισμού μιας πόλης που φωτίζει αγάλματα και σκουπίδια και παράγει μόνο χρέη που καταδικάζουν σε φυγή στο εξωτερικό την νεολαία της. Όσο η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα μεγαλώνει ο πληθυσμός της πόλης  θα μικραίνει,  αφού για να συντηρηθούν 900 εργαζόμενοι του δήμου μας  θα πρέπει οι φορολογίες όλων μας να αυξηθούν. 

  • Και με τις αυξήσεις στους μισθούς των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάλι παίρνουν "ψίχουλα" με αποτέλεσμα η ΔΙΑΦΘΟΡΑ να μεγαλώνει αφού ουδείς ικανός θα αφήσει την δουλειά του στον ιδιωτικό τομέα για να "σώσει" τον δήμο του αμειβόμενος με λιγότερα και έχοντας να αντιμετωπίσει την καχυποψία πλέον των πολιτών που δεν πιστεύουν στον "εθελοντισμό" κανενός! 

  • Η γκρίνια για μειωμένους τζίρους των επιχειρήσεων της πόλης μας συνεχίζεται και θεωρούμε πως εάν θέλει κάποιος να βοηθήσει να κρατηθούν ανοιχτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης μας εκτός από σλόγκαν θα πρέπει να τα επισκέπτεται για να ψωνίσει! 

  • Σαν την Ηλιούπολη πουθενά,  και έτσι πιστοί στην "παράδοση" θα περάσουμε ακόμα μία Πρωτοχρονιά σε αυτήν! 


  • Βλέπουμε πολλά στελέχη της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" να φλερτάρουν με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και μάλλον θα ζήσουμε ό,τι και το 2019 όπου το ΠΑΣΟΚ μετακινήθηκε εν μια νυκτί από την μία πασοκική παράταξη στην άλλη δυστυχώς με αρκετούς δεξιούς να συνδράμουν μια διοίκηση που απέτυχε. 


  • Για εμάς δεν είναι λογικό ψηφοφόροι της ΝΔ να ψηφίζουν στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας κάτι που μάλλον κατανόησαν και στελέχη της κεντροδεξιάς που απέτυχαν να εκλεγούν σε θέσεις ευθύνης αφού δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσει μια κακή συνήθεια που οδηγεί την πόλη μας σε απαξίωση σε μια σειρά τομείς


  • Σας βάζουμε ρεπορτάζ από Μουσεία της Αττικής , τα οποία πραγματοποιεί ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος για να καταλάβετε πως Μουσείο η δική μας πόλη δεν έχει! Και δεν έχει γιατί κάποιοι προτίμησαν να κοιτάξουν με κάθε τρόπο να απαξιώσουν και να αφήσουν στην κυριολεξία χωρίς προσωπικό μια δομή για την οποία σπαταλήθηκαν έως σήμερα εκατομμύρια ευρώ που δεν φαίνονται εάν κάποιος κάνει τον κόπο και επισκεφτεί το Μουσείο κατά ευφημισμό Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας. Έναν χώρο όπου συστηματικά προπαγανδίζονται ιδεολογίες που έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα από τα δυτικά κράτη. Και βέβαια τα σφυροδρέπανα στοιχίζουν πολλά χρήματα για να διατηρηθούν σε μια πόλη που δεν δείχνει να έχει συνέλθει από μια 12ετία όπου την διοίκηση του δήμου άσκησαν όσοι δεν πίστευαν στην Αστική μας Δημοκρατία και πάλευαν πως θα την ανατρέψουν ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ την!  Αντιστασιακός με τα λεφτά του Κράτους δεν μπορείς να γίνεις ΠΟΤΕ είτε το υπηρετείς είτε περνάς απέναντι διεκδικώντας "σοσιαλιστικές δημοκρατίες" που ζέχνουν ΦΑΣΙΣΜΟ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: