ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Έως τις 7 Ιανουαρίου το πρώτο δημοτικό συμβούλιο με την νέα του σύνθεση που προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Την μέρα και την ώρα θα μας την ανακοινώσει η νέα διοίκηση για να ενημερώσουμε και εσάς σχετικά εάν θέλετε να πάτε να το παρακολουθήσετε. 

  • Καλές οι ευχές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για τα Χριστούγεννα και ελπίζουμε το νέο έτος να φέρει περισσότερες δράσεις από τα μέλη της , που δεν προβάλλονται όσο αντίστοιχα άλλων κομματικών σχηματισμών. Αποτέλεσμα οι περισσότεροι στην πόλη μας να αγνοούν τους αφανείς "'ήρωες" μιας τοπικής που δεν επενδύει στην προβολή των μελών του Δ.Σ με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε πολλούς προέδρους συλλόγους και αθλητικών σωματείων της πόλης αλλά να αγνοούμε ως πλειοψηφία πάντα μιλάμε αυτούς οι οποίοι εκπροσωπούν το 37% των δημοτών της πόλης μας που ψήφισαν ΝΔ. 

  • Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του δήμου μας και το νέο τεχνικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσει η νέα δημοτική αρχή που αναλαμβάνει από 2/1/2024. 

  • Εάν και είχαμε μα σχολιάσουμε πολλά για το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και να σταθούμε στις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που είπε η πρόεδρος του κα Χωματά που δεν έχει λόγους να μην καυτηριάσει την κακή νοοτροπία από την ΣΟΒΙΕΤΙΑ όπως την αποκαλούμε εμείς που "πνίγει" κάθε προσπάθεια που γίνεται για καλυτέρευση για να μην χάσει το ραχάτι της! Δεν βαριέστε άλλωστε οι πολλοί ψήφιζαν και διαχρονικά στηρίζουν όσους έχουν τους εργαζόμενους στο απυρόβλητο και στο τέλος για όλα θα φταίνε αφελείς δημότες που δεν κατανοούν πως τα συμφέροντα τα δικά μας δεν ταυτίζονται σε καμία περίπτωση με αυτά της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ . Και μιλάμε για τα συμφέροντα των δημοτών αφού εμάς ελάχιστα μας απασχολούν τα δικά μας συμφέροντα που όσο υπάρχει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα έχουμε πολλά ευτράπελα να γράφουμε . Δείτε και κάποιες φωτογραφίες από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο














Δεν υπάρχουν σχόλια: