ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης: Συνεχίζουμε

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Χατζηδάκης: Συνεχίζουμε


Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του δημάρχου στο τελευταίο του δημοτικό συμβούλιο ως δήμαρχος Ηλιούπολης ( μπορεί στο μέλλον να βρεθεί και πάλι στην ίδια θέση)  κατέδειξε πως όχι μόνο θα συνεχίσει την αυτοδιοικητική του διαδρομή , αλλά θα δώσει μάχες για όσα αντιλαμβάνεται ο ίδιος και οι συνεργάτες του ως το καλό της πόλης. 

Εμείς λήγοντας την θητεία του και έχοντας διαφορετική άποψη από τους περισσότερους για αυτήν,  θέλουμε να τονίσουμε πως υπήρξε ένας δημοκρατικός δήμαρχος , ανεκτικός στην σκληρή κριτική που του ασκήθηκε από "κάθε" πικραμένο,  και η προσπάθεια απαξίωσης της δικής του διοίκησης οδήγησε σε πρόωρη συνταξιοδότηση πολλούς που δεν θα είναι μέλη στο νέο δημοτικό μας συμβούλιο. 

Κάποιοι ευτυχώς για εμάς,  αφού σηματοδότησαν ότι πιο αναχρονιστικό έχει περάσει από αυτή την πόλη. 

Ο κος Χατζηδάκης με τα λάθη ή τις παραλείψεις του προδόθηκε από όσους έχουν στα λόγια λύσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη μας και κυρίως από τους λαϊκιστές ΚΟΚΚΙΝΟΥ ή ΜΑΥΡΟΥ χρώματος που θεωρούν πως η πόλη μας μπορεί να προχωρήσει υψώνοντας σβάστικες ή σφυροδρέπανα. 

Όλη η στάση του μέσα στα δημοτικά συμβούλια σε εμάς απέδειξε πως υπάρχουν δήμαρχοι που απαντάνε σε όλα και αναμένουμε από τον νέο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο να συνεχίσει με το δικό του πρόγραμμα ( δεν έχει βέβαια ο Στάθης και συν αυτόν  πρόγραμμα , ήρθε ο καιρός να αποκτήσει) να διοικεί τον δήμο μας στα δικά του πρότυπα,  κλείνοντας τα αυτιά στις ενοχλητικές τσιρίδες ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ που θεωρούν πως η πόλη μας έχει ανάγκη τον λαϊκισμό τους. 

Έναν λαϊκισμό που παλεύει για να οδηγήσει σε θέσεις ευθύνης Κιντήδες και Δελλαπόρτες και που είναι έτοιμος να υπηρετήσει οιαδήποτε ΧΟΥΝΤΑ! 

Τα πρώτα δείγματα της νέας διοίκησης που έχουν να κάνουμε με τις επιλογές προσώπων είναι για εμάς ΑΡΝΗΤΙΚΑ , αλλά αναμένουμε να ανακοινωθούν και επίσημα οι ΨΙΘΥΡΟΙ που ακούγονται να αποτελέσουν την νέα πραγματικότητα , για να μην αφήσουμε το περιθώριο σε όσους κατηγορούν εμάς ως "τρελούς" , να αμφισβητήσουν το ρεπορτάζ μας. Κάποια πρόσωπα είναι για φτύσιμο αλλά εμείς θα κράξουμε όσους μάλλον δεν κατάλαβαν τίποτα από το πάθημά τους στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και οδήγησαν δεξιά πρόβατα στο να υπερψηφίσουν μια παράταξη που θα έχει τις συγκεκριμένες επιλογές σε πρόσωπα που μέσα από εδώ θα παρουσιάσουμε  από 2/1/2024  που θα κληθούν να διοικήσουν! 

Πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει αλλά θα επανέλθουν σύμφωνα με πληροφορίες που δυστυχώς ούτε καν διαψεύδονται από όσους τολμούν και κουνάνε το δάχτυλο σε κάποιους μιλώντας για ΝΤΡΟΠΗ! 

Αυτά και καλές γιορτές σε όλες και όλους τους δημοτικούς συμβούλους του συμβουλίου που έληξε χθες η θητεία του , και κυρίως σε όσους κατηγόρησαν εμάς για ακραίες αντιλήψεις σε μια προσπάθεια να κρύψουν το ΓΕΓΟΝΟΣ πως υπηρετούν ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ και απόλυτα καταδικαστέες από την πλειοψηφία του δυτικού κόσμου ιδεολογίες. 

Η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου δεν δημιουργεί καμία αισιοδοξία σε εμάς πως μπορούν αυτοί να επιλύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας , σε μια πόλη όπου διαχρονικά ζει με ΜΥΘΟΥΣ και έχει ως "υπερήρωες"  τους κάθε λογής Τόνυ Μοντάνα έστω και εάν αυτοί είναι πλέον στα τελευταία τους σε μια νέα τάξη πραγμάτων που δεν μπορεί να αφήσει ως συνεργάτες του επονομαζόμενου ως   παρακράτους "ψεκασμένους" και εν πολλοίς γραφικούς που με την ΣΥΝΔΡΟΜΗ και ΑΝΟΧΗ ενός έως πρότινος  διεφθαρμένου κράτους κατέληξαν αντί για τον φυσικό τους χώρο να παίζουν τους επιχειρηματίες. 

Και αφού έχουμε απαλλαγεί δια παντός από "παιδιά" Μαλάματα, "Μαύρους" , Εκαμίτες, Σκαφτούρους και λοιπούς τζάμπα μάγκες αναμένουμε μέσα στο νέο έτος να γραφτεί ο επίλογος σε μια συνέχεια ΚΑΘΑΡΣΗΣ που μπορεί για κάποιους να φαντάζει σκληρή αλλά για εμάς απολύτως ΔΙΚΑΙΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ. 

Γρήγορα θα αποζητούν τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ αυτής  της πόλης,  εμείς ως ΔΕΞΙΟΙ δεν θα μας λείψει σίγουρα , αλλά παράλληλα δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος θα αποδειχτεί καλύτερος δήμαρχος  από τον κ. Χατζηδάκη. 

Με χορηγούς,  τάχα γευμάτων αγάπης ακόμα και προέδρους σωματείων με αχρωματοψία στον ΜΑΥΡΟ φασισμό,  προφανέστατα και το μέλλον αυτής της πόλης θα είναι δυσοίωνο! 

Ευθύνη για όσα θα ζήσουμε έχουν και όσοι εγκατέλειψαν την παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" μέσα από την οποία αναδείχτηκαν αναζητώντας άλλες λύσεις μη υπολογίζοντας πως έγιναν γνωστοί σε αυτή την πόλη μέσα από την παράταξη Αναγνώστου όταν πλέον έπαψαν να κατεβαίνουν με την παράταξη "Ηλιούπολις" που και μόνο η παρουσία της χάριζε την μία μετά την άλλη τις τετραετίες στον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή! 

Οι τιμές που απέδωσαν στον κομμουνιστή δήμαρχο προφανέστατα και δεν δικαιώνουν τις πρότερες επιλογές τους να ακολουθούν έναν δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ που είναι και η βασική αιτία για την κατάντια της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. 

Τον βάπτισαν "ευπατρίδη" , συγχρωτίστηκαν με το άλλο άκρο δηλαδή τους κομμουνιστές και συνεχίζουν και το κάνουν και αύριο θα αναρωτιούνται γιατί οι πλέον φιλοχουντικοί από αυτούς θα οδηγηθούν σε παρατάξεις πάνω από χρώματα και κόμματα όπως είναι και το αγαπημένο τους σλόγκαν! 

"Πάνω από χρώματα και κόμματα"  και πετυχαίνοντας την μοναδική κεντροδεξιά ΝΙΚΗ ήταν μόνο η παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση Ηλιούπολης" αφού μόνο σε αυτή ταίριαξε εξαιτίας της ικανότητας του επικεφαλής της το παραπάνω σλόγκαν. 

Και της ταίριαξε επειδή εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την λατρεία τμήματος της "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" της πόλης μας για ΧΡΗΜΑ και ΕΞΟΥΣΙΑ. 

Οι "αριστεροί" της πόλης δεν άλλαξαν οι ίδιοι παραμένουν άρα οι συνεχείς ήττες αποδεικνύουν πως οι "διάδοχοι" του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου θεωρούν "αγγέλους" τους συνδημότες μας και πολιτεύονται με αριστερά συνθήματα σε μια πόλη όπου την μια μέρα αποδίδουν κάποιοι τιμές στον Λαμπράκη και την άλλη τρέχουν στα μνημόσυνα ενός δοτού δημάρχου της χούντας! 

Έτσι και ο κεντροδεξιός δημότης της πόλης που διαβάζει τους τάχα ΕΝΕΡΓΟΥΣ καταλήγει να πανηγυρίζει τις διαδοχικές εναλλαγές ανάμεσα σε κεντροαριστερούς δημάρχους και στο τέλος θα πιστέψει εάν συνεχίσει να διαβάζει αυτούς πως ο κος Γιάννης Κωνσταντάτος είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος επειδή του έκατσε μία επένδυση για την οποία ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί για να την καθυστερήσει! 

Τα εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για τον νέο οδοφωτισμό με ΣΕΑ εκεί ήταν καλά αλλά εδώ led δεν βάλαμε με όσους σαμποτάρισαν τις τρεις διαδοχικές μελέτες που ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο να βλέπουν πως η δική τους στάση οδήγησε τον κ. Ψυρρόπουλο στο να διαχειριστεί τον νέο μας οδοφωτισμό. 

Εάν πάει σε δανεισμό όπως ήταν η αρχική θέση της παράταξής του και όχι σε μια ΣΕΑ τότε πανηγυρίζουν όσοι στρώνουν ήδη το χαλί και για επόμενη θητεία της νυν διοίκησης Ψυρρόπουλου! 

ΥΓ: Ενοχλήθηκε συνάδελφος για τα ευτράπελα της ορκωμοσίας και το έγραψε στο facebook ενώ και ο κος Αραμπατζής μέσα στο δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε την ενόχλησή του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: