ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημήτρης Ευαγγέλου: Θέλω να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο της πόλης και όσους δημοτικούς συμβούλους έδωσαν έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Δημήτρης Ευαγγέλου: Θέλω να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο της πόλης και όσους δημοτικούς συμβούλους έδωσαν έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα

 


"Θα στηρίξουμε κάθε καινοτόμο , προοδευτικό μέτρο που θα πάρει η διοίκηση. Αλλά θα είναι και απέναντι σε κάθε οπισθοδρομικό μέτρο και αποτυχημένο από το παρελθόν που θα προσπαθήσουν να περάσουν" τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης "Φωτεινή πόλη" κος Δημήτρης Ευαγγέλου. 

Για την εκτίμησή του πως η παράταξή του είναι ρυθμιστής θα διαφωνήσουμε όχι επειδή το ποσοστό που πήρε δεν ήταν ικανοποιητικό αλλά με το υπάρχον εκλογικό σύστημα που για εμάς είναι καλό η πρώτη παράταξη έχει την απαραίτητη πλειοψηφία και 21 δημοτικούς συμβούλους για να βγάλει μια άνετη πενταετία. 

Γενικά από όσους επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης πήραν τον λόγο σήμερα και μίλησαν δεν περιμένουμε να "ζορίσουν" μια παράταξη (Πρώτα η Ηλιούπολη) που έχει διοικήσει τον δήμο μας για 9 έτη και έχει φτιάξει το δικό της σύστημα,  που επανέρχεται επειδή οι πολλοί αυτό επέλεξαν βλέποντας την ανεπάρκεια και κυρίως την αφέλεια επικεφαλής παρατάξεων  που θεωρούν πως οι δημότες μας αξίζαν κάτι καλύτερο από τις διοικήσεις που διαχρονικά είχαν.

Ο "πολιτισμένος" προεκλογικός αγώνας έφερε έναν ΘΡΙΑΜΒΟ για τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο και του έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσει την "ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ" σε μια πόλη όπου οι δεξιές παρατάξεις μετά την αποχώρηση του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου δεν έχουν την δυνατότητα ούτε εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών! 

Το να χάσει ο κος Ψυρρόπουλος από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ του το θεωρούμε απίθανο,  το να υπερψηφίσουν κεντροδεξιοί ψηφοφόροι την παράταξη "Φωτεινή πόλη" είναι μια αυταπάτη που δεν πρόκειται να συμβεί. 

Κανείς κεντροδεξιός υποψήφιος της παράταξης "Φωτεινή πόλη"  δεν μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο σε αντίθεση με την νυν διοίκηση που έχει να επιδείξει τουλάχιστον τρεις,  ενώ οι προσθήκες το προσεχές διαστήματος θα αιφνιδιάσουν πολλούς,  που δεν μας άκουσαν προεκλογικά! 

Σε κάθε περίπτωση ο κος Ευαγγέλου θα  είναι για εμάς μια ΘΕΤΙΚΗ φωνή ΛΟΓΙΚΗΣ στο νέο δημοτικό συμβούλιο , και όσο περισσότερη πολιτισμένη αντιπολίτευση κάνει έως τις κάλπες του 2028 τόσο θα αδικεί τον εαυτό του , αφού οι δημότες μας έχουν αποδείξει διαχρονικά πως τρελαίνονται για λαϊκισμό και ανέφικτες εξαγγελίες. 

Κάποιες από αυτές χρησιμοποίησε και ο νυν δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος ( π.χ αποδυτήρια στο Χαλικάκι, διαφάνεια στις συμβάσεις του δήμου μας ,περαιτέρω οικονομικές ενισχύσεις αθλητικών σωματείων κ.ο.κ) που δεν θα υλοποιηθούν , αφού εάν ήταν υλοποιήσιμες θα είχαν γίνει τα προηγούμενα 9 χρόνια διοίκησης Βαλασόπουλου! 

12% να θυμίσουμε στον κ. Ευαγγέλου πως  είχε πάρει και ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου στις δημοτικές εκλογές του 2014,  αλλά καθόλου ρυθμιστής δεν αποδείχτηκε σε ένα δημοτικό συμβούλιο που η διοίκηση είχε την απόλυτη πλειοψηφία. 

 21 δημοτικούς συμβούλους έχει η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και από την παράταξη του κ. Ευαγγέλου θα είναι μόλις τρεις μαζί με τον ίδιο! 

Αυτά με τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης που πήραν τον λόγο και μίλησαν σήμερα. Παπαδάτο δεν έχουμε αφού ορκίστηκε με πολιτικό όρκο σε μια πόλη "θεοσεβούμενη" και "ηθική" είπαμε να τον "τιμωρήσουμε". Άλλωστε  εμείς υποκριτές δεν είμαστε και  σίγουρα δεν θα ψηφίζαμε ποτέ κάποιον κεντροαριστερό για να αναλάβει θέση ευθύνης! 

Άλλωστε στην ουσία εμείς εδώ προβάλλουμε μόνο όσους ΔΗΜΟΣΙΑ στέκονται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας ή όσους ψηφίζουν το σωστό πολιτικό κόμμα αγνοώντας τι ακριβώς πρεσβεύει! Γιατί σε αυτή την πόλη άνετα ο νυν δήμαρχος μπορεί να έχει απήχηση σε ΔΕΞΙΟ ακροατήριο αφού και από τους κεντροδεξιούς της πόλης τα ίδια που λέει και αυτός ακούνε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: