ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ονομαστική ψηφοφορία για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης- Φάλτσο " Ψυρρόπουλου αλλά και μέρος της αντιπολίτευσης που έδειξε ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Ονομαστική ψηφοφορία για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης- Φάλτσο " Ψυρρόπουλου αλλά και μέρος της αντιπολίτευσης που έδειξε ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ


Μπράβο στην κα Χωματά που από μικροφώνου είπε πως επί 16 χρόνια ο πρώην δήμαρχος κ. Θεόδωρος Γεωργάκης άφησε σημαντικό έργο στην πόλη μας. 

Καβγάς για το εάν το θέμα είναι κατεπείγον ή όχι,  και φυσικά για εμάς η ΑΠΟΧΗ των κεντροδεξιών παρατάξεων στο συγκεκριμένο θέμα (εάν είναι κατεπείγον ή όχι το προς συζήτηση θέμα δεν είναι κατανοητή),  όπως και η στάση της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που  δείχνει το κόμπλεξ τους απέναντι στον καλύτερο δήμαρχο της πόλης μας,  από το 1974 έως και σήμερα. Και μιλάμε βέβαια για τον κ. Θεόδωρο Γεωργάκη που ανετράπη εκ των έσω όπως συμβαίνει με τους κεντροαριστερούς δημάρχους της πόλης μας. 


Εμείς καιρό τώρα έχουμε πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση ΥΠΕΡ της ονοματοδοσίας του Δημοτικού μας Κολυμβητηρίου σε Δημοτικό Κολυμβητήριο   "Θεόδωρος Γεωργάκης"  αφού χωρίς αυτόν δήμαρχο,  Κολυμβητήριο η πόλη μας δεν θα είχε. 


Στην τοποθέτησή του ο κος Τάσος Ευσταθίου  επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είπε πως το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης είναι ένα εμβληματικό έργο και δικαιείται ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης να φέρει το Δημοτικό Κολυμβητήριο το όνομα του. 

Άρα η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" απείχε μόνο για τον τρόπο που χειρίστηκε η απερχόμενη διοίκηση το θέμα,  δεν ήθελε δηλαδή να πάρει θέση εάν το θέμα είναι κατεπείγον ή όχι ,  αλλά θεωρεί πως αξίζει ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης αυτή την τιμή! 

Και ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής ( "Η πόλη που θέλω" ) θεωρεί πως ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης δικαιείται αυτής της τιμής. 

 Συνοψίζουμε λοιπόν πως "απείχαν",  οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις μόνο στο να κρίνουν εάν το θέμα αυτό είναι κατεπείγον ή όχι , αλλά στην ΟΥΣΙΑ που εμάς μας αφορά αλλά  και τους ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ αυτής της πόλης μας , και οι ΔΥΟ ψήφισαν πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Είπαν ΝΑΙ στο να τιμηθεί ένας πολιτικός τους αντίπαλος αλλά καλός δήμαρχος , και μπράβο τους. 

Η προσφορά του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη στην πόλη μας είναι περισσότερο σημαντική από οιοδήποτε άλλο πολιτικό πρόσωπο ,  και σε σχέση με τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή που έχει ήδη  τιμηθεί, πρόσφερε πολύ περισσότερα. Για τον Κιντή εμείς τα έχουμε γράψει , διέλυσε την προοπτική στο να γίνουμε ένας εύρωστος οικονομικά δήμος και επί 12 χρόνια στην πόλη μας δεν έγινε κανένα μεγάλο έργο. Δημιούργησε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ που ακόμα ταλαιπωρεί τους δημότες μας και από την ΚΑΤΑΝΤΙΑ , μας έσωσε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης παρόλο που μαζί με τον Κιντή συμμάχησε ό,τι πιο αντιδραστικό έχει βγάλει αυτή η πόλη! 

Ο Επτανήσιος κ.  Θεόδωρος Γεωργάκης τιμάται και δικαίως από την απερχόμενη διοίκηση ενώ η στάση των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης και το ΝΑΙ τους σε αυτό , απηχεί την συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατισσών και των Νεοδημοκρατών της πόλης μας. 

ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: