ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανάμεσα στους χορηγούς του γεύματος "Αγάπης" Ψυρρόπουλου και το Δ.Σ των Επαγγελματιών και παραγωγών Δ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Ανάμεσα στους χορηγούς του γεύματος "Αγάπης" Ψυρρόπουλου και το Δ.Σ των Επαγγελματιών και παραγωγών Δ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών

 


Ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος ευχαρίστησε ως όφειλε τους χορηγούς του γεύματος ΑΓΑΠΗΣ που πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη",  αυτή με την δημοκρατική παράδοση σύμφωνα με τοπικό site της πόλης μας. 

Έτσι είπαν να ευχαριστήσουν και το Δ.Σ των Επαγγελματιών και παραγωγών Δ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών του όπου πρόεδρός της είναι ο κος Μουλάς τον οποίο βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες. 


Η φιλανθρωπική δράση του Δ.Σ των Επαγγελματιών και παραγωγών Δ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών είναι έντονη και πολλές φορές έχουν δώσει φρούτα και λαχανικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας αλλά και σε ενορίες. 


Φανταζόμαστε πως μία σειρά δήμων με δημάρχους που δίνουν μάχες κατά του φασισμού αλλά ακόμα και βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν θέμα με τις πολιτικές πεποιθήσεις κανενός παρόλο που η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση. Είτε είναι αφελείς είτε σας δουλεύουν κανονικότατα κάθε φορά που σας ομιλούν για την αφοσίωση της Αστικής μας Δημοκρατίας. 



Βάζουμε και φωτογραφίες του κ. Μουλά και με τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης αλλά και με την βουλευτή της ΝΔ Νοτίου Τομέα κα Άννα Καραμανλή μην τυχόν και θεωρήσει κανείς πως ο κος Ψυρρόπουλος είναι ο μοναδικός που δεν έχει θέμα με την προσφορά οιοδήποτε συνδράμει σε γεύματα Αγάπης. 


Εμείς από την πλευρά μας αναρωτιόμαστε εάν είναι υποκριτικό να προσφέρουν αλληλεγγύη όσοι συμμετείχαν και συμμετέχουν σε ναζιστικά μορφώματα όπως το κόμμα "Έλληνες" που πρόσφατα ο Άρειος Πάγος δεν επέτρεψε να κατέλθει στις βουλευτικές εκλογές. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν είχαμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ για την δημοκρατική παράδοση κάποιων που την Δευτέρα μάχονται τον ΦΑΣΙΣΜΟ και την ΤΡΙΤΗ αγκαλιάζονται μαζί του. 

Το συνδικαλιστικό σωματείο πήγε μελομακάρονα και κουραμπιέδες και τον απερχόμενο δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατοπώδη ενώ δεν γνωρίζουμε εάν πήγε και στον δικό μας απερχόμενο δήμαρχο ή προσκολλήθηκε ήδη στον επόμενο! 



Σε κάθε περίπτωση εμείς ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλή "ΛΕΥΤΕΡΙΑ" στο ΛΙΑΚΟ στους "συναγωνιστές" και αφήνουμε στην δική σας κρίση τα συμπεράσματα! 

Πάντως τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη το σωματείο πρόλαβε και παρέδωσε από τον Μάρτιο του 2023! 


Τιμήστε και κανέναν ΔΕΞΙΟ βρε παιδιά μην είσαστε δυσαρεστημένοι που η ΝΔ έκλεισε τον εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη στη φυλακή! 



Κρίμα για τον "πατριώτη" Χρήστο Μουλά στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας τελικά μπήκε η κα Γιάννα μάλλον από τα πολλά like που τις έκαναν "ευυπόληπτοι" συνδημότες μας πριν μερικά χρόνια όταν δεν έβλεπε ΡΑΤΣΙΣΜΟ αλλά γυναικοκαβγά την επίθεση  με χυδαίες εκφράσεις υποψήφιας της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  σε αλλοδαπή συνδιαχειρίστρια σελίδας του ιστολογίου μας στο facebook.  Για όλα αυτά η ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης μας,  όχι μόνο σιώπησε αλλά όπως θα δείτε σε μεταγενέστερο ρεπορτάζ μας προσπάθησε ανεπιτυχώς να παρουσιάσει εμάς ως "ακραίους". Βλέπετε τα άκρα έχουν πολλά κοινά και μαζί χόρευαν στις πλατείες της "αγανάκτησης" πριν μερικά μόλις χρόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: