ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Οι "Αμαζόνες Ηλιούπολης" έχουν κερδίσει περισσότερα ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ από οποιοδήποτε άλλο αθλητικό σωματείο της πόλης μας και έχουν μόλις ένα τμήμα αφού αποτελούν την πρότυπη ακαδημία της Εθνικής μας ομάδας CHEERLEADING & ΜΑΖΟΡΕΤΩΝ. Οι αναφορές σε αυτές από τα τοπικά ΜΜΕ ελάχιστες αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και τα μεγάλα ΜΜΕ τα "συστημικά" όπως τα αποκαλούν οι "ψεκασμένοι" της πόλης μας που τους αφιερώνουν πάντα χρόνο. Τα γράφουμε γιατί κάποιοι αγνοώντας και την ΙΣΤΟΡΙΑ τους θέλουν να ψέξουν την απερχόμενη διοίκηση επειδή θεωρούν πως έπρεπε σώνει και καλά να τιμήσει έναν Ολυμπιονίκη που δεν μένει καν στην πόλη μας με το όνομα ενός Κολυμβητηρίου! Όσες συνεντεύξεις του Μάνου Ζερδεβά και εάν διαβάσαμε πουθενά δεν αναφέρει την πόλη μας ενώ στη ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ δεν υπάρχει καν το πέρασμά του από τον ΓΣΗ.  Αυτά προς το παρόν και φυσικά από εμάς ήταν σωστή η ονοματοδοσία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της πόλης μας αφού δεν θα υπήρχε εάν δεν είχε διατελέσει δήμαρχος ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης. Η νέα διοίκηση άμα θέλει μπορεί να αλλάξει μια σωστή απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο με ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ για να μπει με το αριστερό αλλά δεν θεωρούμε πως υπάρχουν τόσοι αφελείς που να πιστεύουν πως θα το πράξει! 





  • To ilioupolinews.gr εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του πρώην δημάρχου κ. Θεόδωρου Γεωργάκη για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της πόλης μας. Διαβάστε εδώ το σύντομο ρεπορτάζ του για τον δήμαρχο των μεγάλων έργων της πόλης μας. 


  • Για όσους "ανησυχούν" που πήγε το 37% της ΝΔ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ας αναρωτηθούν πόσες φορές οι κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ δημόσια τις μεγάλες επιλογές της κυβέρνησης για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού μέσω του νέου προεδρικού διατάγματος ή την μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό που θα μπορούσε να ωφελήσει και τον δικό μας δήμο εάν παίρναμε κάποια ανταλλάγματα. Επειδή σε 7 χρόνια από σήμερα η επένδυση που καθυστέρησε για δεκαετίες ( συζητιέται από τις αρχές του 2000!) θα είναι πραγματικότητα τα ανούσια σλόγκαν ΜΕΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΨΩΝΙΖΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ που και τώρα δεν αυξάνουν την πελατεία των τοπικών μας επιχειρήσεων θα χαρακτηρίζονται γραφικά! Μια πόλη με δεκάδες πάρκα αλλά κανένα Mall και με εκατοντάδες επιχειρήσεις με σουβλάκια και delivery καφέ θα έχει θέμα κάτι που φωνάζουν οι επιχειρηματίες της πόλης μας αλλά δεν κάνουν και κάτι για να αποτρέψουν την οικονομική τους καταστροφή! Πρέπει να ενωθούν και να δημιουργήσουν μεγαλύτερες επιχειρήσεις που θα μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικές και η νέα δημοτική αρχή να κάνει "Λευκές Νύχτες" για να τονώσει την τοπική αγορά. Θα τους λέγαμε και να μειώσουν τις τιμές τους αλλά όπως ισχυρίζονται ( δεν έχουμε λόγους να μην τους πιστέψουμε) δεν βγαίνουν!


  • Για τα επόμενα 40 χρόνια όλες οι δημοτικές παρατάξεις θα παλεύουν να γίνει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ δημοτική! Εάν είχαν συνδιαλλαγεί με τους "καταπατητές" κληρονόμους του βοσκού Νάστου σήμερα θα είχαμε αρκετά ακίνητα που θα έφεραν έσοδα στο δήμο μας αλλά αυτοί προτίμησαν τις πολιτικές τους καριέρες και τους ΜΙΣΘΟΥΣ της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. Οι δημότες μας έμειναν με τα πάρκα "ζούγκλες" αφού καμία διοίκηση δεν πίεσε για να αξιοποιηθούν κάποια από αυτά και αξιοποίηση είναι τα ΤΣΙΜΕΝΤΑ όσο και εάν ενοχλούνται κάποιοι που δεν τους ενδιαφέρει αφού τους συντηρεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 


  • Δήμαρχος που έκανε πολιτική καριέρα  πουλώντας "επένδυση στο Ελληνικό" δεν παρέστη στο event που έγινε πρόσφατα για τα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν την προσεχή τετραετία εάν και οι πιο αισιόδοξοι μιλάνε για καζίνο στα τέλη του 2026! 

  • Ως Παναθηναϊκοί θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα και έτσι ο κάθε προπονητής θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς! Εμάς ο Ιβάν μας άρεσε και άφησε έργο πίσω στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά πρωτάθλημα δεν πήρε! Ένα κύπελλο φυσικά και δεν μας γεμίζει ενώ ο αποκλεισμός από την Ευρώπη μας έπεσε βαρύς! Βέβαια Τερίμ δεν θέλαμε αλλά είναι ένας επιτυχημένος προπονητής που έχει στην κατοχή του ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τουρκική ομάδα! Το 2024 ελπίζουμε σε πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και όλα θα ξεχαστούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: