ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο 20ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο της ΠΕΦ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο 20ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο της ΠΕΦ




Ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος παρακολούθησε την πρώτη μέρα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συνεδρίου και σας παρουσιάζουμε το σχετικό  φωτορεπορτάζ.

Το συνέδριο είχε ανακοινωθεί από την ΠΕΦ με την παρακάτω ανακοίνωση:  

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή του 20ου Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συνεδρίου, με τίτλο «Η Πολυδιάστατη Επιστήμη της Φαρμακευτικής», το οποίο θα λάβει χώρα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023.





Φέτος, το 20ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο της ΠΕΦ σκοπό έχει να αναπτύξει τομείς που συναντά κανείς στη φαρμακευτική αγορά, αλλά όχι απαραίτητα ως αντικείμενα διδασκαλίας.

Έτσι, ο κάθε συμμετέχοντας, φαρμακοποιός ή μη, θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει συναδέλφους από διαφορετικούς κλάδους της φαρμακευτικής, να γνωρίσει τις τελευταίες εξελίξεις σε αντικείμενα που άπτονται της εργασίας του και να ανταλλάξει απόψεις επάνω σε αυτά.

Οι νεότεροι συνάδελφοι αλλά και εκκολαπτόμενοι φαρμακοποιοί και μη, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις διαφορετικές πτυχές του επαγγέλματος του φαρμακοποιού και να έρθουν σε επαφή με όλο τον φαρμακευτικό κλάδο.



Είναι η ευκαιρία, μετά από 4 χρόνια απουσίας, το Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο να φέρει ξανά τους φαρμακοποιούς μαζί!



Το Συνέδριο μας απευθύνεται στο σύνολο των φαρμακοποιών της χώρας σε μια περίοδο ερευνητικής, επιστημονικής και επαγγελματικής ανασύνταξης, γι’ αυτό το λόγο θεωρούμε ότι θα συμβάλετε όλοι τόσο με την παρουσία σας όσο και με την υποβολή εργασιών με τη συμμετοχή σας έμπρακτα σε μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση.






Δεν υπάρχουν σχόλια: