ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όποιος κατάλαβε - κατάλαβε και ευτυχώς που δεν παρακολουθούν οι δημότες μας πόσα χρήματα χαλάμε ετησίως για υπηρεσίες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Όποιος κατάλαβε - κατάλαβε και ευτυχώς που δεν παρακολουθούν οι δημότες μας πόσα χρήματα χαλάμε ετησίως για υπηρεσίες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα

 


Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Οικονομικών του δήμου Ηλιούπολης κος Σπυρίδων Κατσαρής για ακόμα μια φορά προσπάθησε να εξηγήσει αναλυτικά τα όσα συμβαίνουν στα οικονομικά του δήμου μας. 

Η οικονομική υπηρεσία του δήμου Ηλιούπολης είναι ίσως και η μόνη υπηρεσία του δήμου που λειτουργεί σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Πάνω από 13.000.000 το ΕΤΗΣΙΟ κόστος των υπαλλήλων του δήμου μας! Ενώ οι ετήσιες ρυθμίσεις που έχει κάνει ο δήμος μας σε ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ σε ΔΕΚΟ κ.λ.π  ξεπερνούν το 1.000.000 σε ετήσια βάση! Μόνο οι ερωτήσεις του κ. Κοκοτίνη ήταν ουσιαστικές εάν και οι απαντήσεις δεν ήταν μπολσεβίκικες αλλά σαφείς από τον κ. Σπυρίδων Κάτσαρη που εάν συνταξιοδοτηθεί όπως μαθαίνουμε δύσκολα βλέπουμε κάποιον από την υπηρεσία που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει επάξια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: