ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παράνομη θεωρεί ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος την διαδικασία για την ονοματοδοσία του δημοτικού κολυμβητηρίου της Ηλιούπολης!

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Παράνομη θεωρεί ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος την διαδικασία για την ονοματοδοσία του δημοτικού κολυμβητηρίου της Ηλιούπολης!


Παράνομη θεωρεί την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης όπου δόθηκε το όνομα του πρώην δημάρχου κ. Θεόδωρου Γεωργάκη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος! 

Μάλιστα σε  ανακοίνωσή του , τόνισε πως θα ασκηθεί ένσταση κατά της  απόφασης του δημοτικού συμβουλίου,  που θυμίζουμε πως είχε ευρύτερη αποδοχή πέρα από την δημοτική παράταξη που την έφερε! 

Και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας συμφώνησαν πως ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης δικαιούται να τιμηθεί με την συγκεκριμένη ονοματοδοσία. 

Αυτοί που προφανώς δεν συμφώνησαν είναι οι μπράβοι της πόλης και οι "Κασιδιάρηδές" της,  που ανακινούν πάλι τις φαντασίες τους για τον πρώην δήμαρχο , ενώ και οι δύο αυτές ομάδες το παίζουν και πολιτικά διωκόμενοι! Παρασύρουν και μερικούς είτε αφελείς είτε ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ,  με το δεύτερο για εμάς περισσότερο πιθανόν αφού δεν μπορεί να είναι κάποιος που ζει σε αυτή την πόλη τόσο ΑΦΕΛΗΣ! 

Θα εφαρμόσει λέει την "νομιμότητα"  ο κ. Ψυρρόπουλος , που δυστυχώς για όλους μας  πρέπει να την αντιλαμβάνεται όπως και ο ιδρυτής της παράταξής τους κ. Βασίλης Βαλασόπουλος,  με τον κ.  Στίγκα στα ψηφοδέλτιά του,  και την κα Κουσουνή να συνδράμει την κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας! 

Μάλλον δουλειά των "Ιλλουμινάτι" πρέπει να είναι η ονοματοδοσία ενός δημοτικού κολυμβητηρίου που θα έπρεπε να γνωρίζουν άπαντες πως δεν θα υπήρχε στην πόλη μας,  εάν δεν υπήρξε δήμαρχός της ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης. Εάν λοιπόν θεωρούν πως κακώς δόθηκε η ονομασία ας ρωτήσουν τους πολλούς  που δεν αντιδρούν σε αυτή την εξέλιξη.

Ο κος Ψυρρόπουλος μάλιστα στο δελτίο τύπου του κατηγορεί  την απερχόμενη  διοίκηση για το θέμα της καθαριότητας της πόλης μας θεωρώντας πως ξεχάσαμε πως η "ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ" παρέδωσε στον τομέα αυτόν την πόλη,  στη διοίκηση Γιώργου  Χατζηδάκη. 

Τώρα εάν ρωτάει εάν είναι πιο εύκολο να βάλεις μια πινακίδα σε ένα Κολυμβητήριο με ΙΔΙΩΤΗ από το να μαζέψεις τα σκουπίδια με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα το αντιληφθεί σε μερικές μέρες που για τα σκουπίδια θα φταίει ο ίδιος και οι συνεργάτες του που δεν τα μαζεύουν,  αφού οι υπάλληλοι του δήμου και να ήθελαν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! 

Σε κάθε περίπτωση ο κος Ψυρρόπουλος γνωρίζοντας όπως φανταζόμαστε και οι νομικοί του σύμβουλοι,  την απάντηση που θα πάρουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ που θα κάνουν από την αποκεντρωμένη διοίκηση στο θέμα που οι ίδιοι δημιούργησαν , θέλει απλώς  να πει στους "Κασιδιάρηδες"  πως το "πάλεψε" όπως θα "παλέψει" (ελπίζουμε αλλά δεν παραμυθιαζόμαστε , για αυτό τα  εισαγωγικά)  και τα υπόλοιπα σοβαρά θέματα της πόλης. 

Στο δελτίου τύπου του μάλιστα θεωρεί πως η τεχνική υπηρεσία του δήμου μας δεν ήταν ενήμερη για την τοποθέτηση της νέας πινακίδας στο κολυμβητήριο ,  και απειλεί όπως και παλιότερα η παράταξη του  για εφαρμογή της "νομιμότητας" και πάταξη της "διαφθοράς". 

Όπως αποδείχθηκε και την πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" είχε κάνει σημαία της την τάχα διαφθορά της διοίκησης Αναγνώστου , ήταν απλώς fake news για να δικαιολογήσουν το γεγονός πως σε 9 χρόνια θητείας τους (2011-2019) δεν είδαμε  κανένα μεγάλο έργο στην πόλη μας. Γνωρίζοντας την αχρηστία των ανθρώπων που τους πλαισιώνουν σκέφτηκαν πως μόνο με σκανδαλολογία θα είχαν τύχη και αποδείχτηκαν σωστοί σε αυτή τους την επιλογή. 

Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που επικράτησε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές δεν έχει να επιδείξει παρά τον ίδιο μονότονο καταγγελτικό της λόγο,  εξαιτίας της ανυπαρξίας σχεδίου για το μέλλον αυτής της πόλης. 

Κάποτε Θεόδωρος Γεωργάκης και Βασίλης Βαλασόπουλος έκοβαν μαζί κορδέλες , σήμερα τσακώνονται για κάτι που έχει ήδη κριθεί από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: