ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  •  Αντίστροφα μετράνε πλέον οι ημέρες για την ανάληψη και ουσιαστικά των καθηκόντων των προσώπων που θα επανδρώσουν τη νέα διοίκηση του δήμου μας. Το γεγονός πως έφτασε 27 ο μήνας και δεν έχουν ανακοινωθεί με δελτίο τύπου της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" τόσο οι νέοι Αντιδήμαρχοι όσο και οι έμμισθοι σύμβουλοι της διοίκησης Ψυρρόπουλου αλλά και ο νέος γενικός γραμματέας του δήμου πιθανόν οφείλεται στο γεγονός πως κάποιοι εξ΄ αυτών δεν είναι και τα "καλύτερα παιδιά" της πόλης μας! Όλες και όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα που θα φέρουν αφού έχουμε ξαναγράψει άπειρες φορές πως τα προβλήματα της πόλης είναι βαθύτερα και πιο σοβαρά από τα αμάζευτα σκουπίδια έξω από τους κάδους της ή την έλλειψη νέου οδοφωτισμού. Με ευχολόγια δεν θα αλλάξει η πόλη και οι πάντες κρινόμαστε από τον ΔΗΜΟΣΙΟ λόγο μας η διοίκηση και όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης κυρίως από τα αποτελέσματα που θα φέρουν! Στα λόγια είμαστε όλες και όλοι καλοί εάν και αρκετοί σε αυτή την πόλη αρνούνται να καταδικάσουν συμφέροντα που μας κρατούν όλους πίσω! 

  • Οι επιχειρηματίες της πόλης διαμαρτύρονται για μειωμένους εορταστικούς τζίρους όμως το σλόγκαν ΖΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΨΩΝΙΖΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ το ακούς από τα χείλη όλων. Από την άκρα ΑΡΙΣΤΕΡΑ έως και την ΑΚΡΑ δεξιά , φιλελεύθεροι , κεντρώοι και λοιποί παλεύουν για να γεμίσουν τις τσέπες τους οι ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων όσο αυτοί διαμαρτύρονται για μειωμένους τζίρους. 


  • Δεν είχαμε μπει σε ονοματολογία όσων θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης στη νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου αφού δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να ρισκάρουμε την αξιοπιστία μας για κάτι που δεν μας αφορά αφού για εμάς τα πρόσωπα που έχουν εκλεγεί και θα αποτελέσουν τους αυριανούς Αντιδημάρχους αυτής της πόλης έχουν εκλεγεί από δημότες που σίγουρα δεν άξιζαν κάτι καλύτερο. Στα βασικά θέματα άλλωστε ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης έχουν κοινή γραμμή το δούλεμα των δημοτών πως ό,τι κάνουν το κάνουν για το καλό της πόλης ενώ η ατζέντα τους είναι αυτή που μας έχει οδηγήσει στο να μην αντιλαμβανόμαστε ούτε τα αυτονόητα. 

  • Μήνες μας απασχολεί τώρα ο μεγάλος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων στην διασταύρωση Παύλου Πεντάρη και Ηρώων Πολυτεχνείου. Έγινε θέμα μάλιστα και στο δημοτικό μας συμβούλιο όπου οι ειδικοί πρότειναν πράγματα που πρέπει να αρχίσουν να υλοποιούνται. 


  • Οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης δεν γνωρίζουμε εάν θα παραστούν αύριο στην ορκωμοσία των δημοτικών συμβούλων του δήμου Αθηναίων για να θαυμάσουν το ίνδαλμά τους και την μοναδική υποψήφια δημοτική σύμβουλο που εξέλεξε και που όταν είχε επιτεθεί ΨΕΥΔΟΜΕΝΗ στο εμπνευστή αυτού εδώ του ιστολογίου επειδή δικαίως όπως απεδείχθη την κατηγορούσε πως κλείνει το μάτι στον ρατσισμό κάποιοι αφελείς ή ΦΑΣΙΣΤΕΣ βγήκαν διαδικτυακά να την υπερασπίσουν. Επειδή η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε ακόμα ένα ατόπημα αφήνοντας το "αυγό του φιδιού" να ορκιστεί ως μη όφειλε πολύ φοβόμαστε πως η ΕΛ.ΑΣ θα έχει δύσκολο έργο αύριο το πρωί. Και μιλάμε βέβαια για πιθανές συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δύο άκρων που θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν μια ορκωμοσία μιας νέας διοίκησης που δείχνει πως θα έχει μηδενική ανοχή στον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

  • Σήμερα έχει έκθεση από το Μουσείο Γουλανδρή με εκθέματα που θα εντυπωσιάσουν τους αναγνώστες μας από τον κ. Παναγιώτη Πάσχο. Και βέβαια χρόνια πολλά στις Στεφανίες και τους Στέφανους που γιορτάζουν σήμερα πάλι με κείμενο δικό του για τον βίο του Αγίου Στεφάνου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: