ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....


  • Οι γιορτινές μέρες δεν αποδεικνύονται και ιδιαίτερα τυχερές και μέσα σε αυτές είχαμε την απώλεια του Άρχοντα της Νύχτας Βασίλη Καρρά. Εάν και δεν είμαστε λάτρεις της συγκεκριμένης μουσικής αρκετές  φορές αναρωτηθήκαμε μαζί του "Ποιος αγαπάει ποιο πολύ" και θα θέλαμε όλους τους καλούς φίλους που χάσαμε τα τελευταία 15 χρόνια να τους αρκούσε "Μια μυτιά οξυγόνο" δυστυχώς  η "κανονικότητα" δεν τους συγκινούσε ποτέ όπως και εμάς άλλωστε αφού τι να την κάνεις τι ζωή εάν δεν την ζήσεις ! Ο Βασίλης Καρράς έφυγε πλήρης ημερών παραμονή Χριστουγέννων για να πάει να τραγουδάει στον Παράδεισο μαζί με σπουδαίους καλλιτέχνες που βοήθησε στη διαδρομή του σε έναν κόσμο που αδειάζει επικίνδυνα από μεγάλους καλλιτέχνες! 

 


  •  Ο Κορωνοϊός θερίζει για αυτό προσοχή ! 


  • Δριμύτερος επέστρεψε ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος μετά την σύντομη ευτυχώς περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. Έτσι μια σειρά φωτορεπορτάζ του θα μας συνοδεύσουν έως το τέλος της χρονιάς,  και από την νέα ακόμα καλύτερα. Πάρτε μία μικρή γεύση από τις δύο εκθέσεις που επισκέφθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και θα ακολουθήσει το πλήρες φωτορεπορτάζ. 



  • Η ακροδεξιά σαρώνει στην Ευρώπη.  Στην πατρίδα μας ας μην ανησυχεί κανείς,  όσο τηλεπλασιέ και διάφοροι άλλοι "ψεκασμένοι" θεωρούν πως μπορούν να γίνουν υιοθετώντας την μισή ατζέντα των ξένων πολιτικών σχηματισμών θέσεις ευθύνης. Θα χρειαστεί τουλάχιστον μισός αιώνας έως ότου καταλάβουν οι Έλληνες που θεωρούν πως πρέπει να έρθει κάτι διαφορετικό στο πολιτικό σύστημα της χώρας πως αυτοί εδώ οι επικεφαλής δεν κάνουν και ανοίγουν τον δρόμο όπως συνέβη και το 2015 για να έρθει σε θέση ευθύνης κάποιο αριστερό κόμμα με τις ίδιες "ψεκασμένες" απόψεις με αυτούς! Οι εδώ "Κασιδιάρηδες" δύσκολα μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους πόσο μάλλον να πείσουν εμάς πως η πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ είναι η σωτηρία μας! Βέβαια και η ακροδεξιά δεν έχει λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα των καπιταλιστικών κοινωνιών και όταν έρχεται σε θέσεις ευθύνης ακολουθεί την "πεπατημένη" αφού είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η καλυτέρευση του καπιταλισμού και όχι η ανατροπή του! 

  • Εμείς εδώ είμαστε για να αναδεικνύουμε την δική μας ατζέντα στα προβλήματα της πόλης. Επομένως όπως κάναμε και πάντα χειροκροτούμε όσα είναι κοντά στην δική μας ατζέντα που τελικά θα επικρατήσει και στηρίζουμε κάθε διοίκηση που προσπαθεί να γκρεμίσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ για να σωθούμε όλες και όλοι μας! Ακόμα και η ίδια η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα καταλάβει πως είναι καλύτερα να υπάρχει μικρότερη παρά να μεγαλώνει με αποτέλεσμα σε μερικά χρόνια είτε να δουλεύει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ είτε να αναζητήσει την τύχη της στον ιδιωτικό τομέα! 


  • Μην διαμαρτύρεστε για θέματα καθαριότητας της πόλης σε εμάς. Εμείς χρόνια τώρα φωνάζουμε μέσα από εδώ πως ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι η ιδιωτικοποίηση της δομής! 

  • Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του ΣΕΔΗ μαθαίνουμε πως μετά από πολλά χρόνια θα κατέβει και κεντροδεξιά παράταξη. Αυτό είχε συμβεί και επί δημαρχίας του κ. Γιάννη Αναγνώστου όπου είχε εκλεγεί ένα μέλος στο 9μελες Δ.Σ του  ΣΕΔΗ! Ελπίζουμε αυτό το ένα μέλος να κρίνει και τον επόμενο πρόεδρο του ΣΕΔΗ κάτι που θα σηματοδοτήσει μια σημαντική αλλαγή για την πόλη μας και ίσως βοηθήσει την νέα διοίκηση να λύσει τα  ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: