ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημιουργικό και ειρηνικό για τον δυτικό κόσμο το 2024 σημαίνει πως πρέπει να πολεμήσει περισσότερο για να επικρατήσουν οι Αρχές και οι Αξίες του σε όλο τον κόσμο

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Δημιουργικό και ειρηνικό για τον δυτικό κόσμο το 2024 σημαίνει πως πρέπει να πολεμήσει περισσότερο για να επικρατήσουν οι Αρχές και οι Αξίες του σε όλο τον κόσμο

 


Τα χρόνια κύλισαν σαν νερό και έτσι από το μακρινό πλέον 2013 που ξεκινήσαμε αυτή την διαδικτυακή προσπάθεια να αποκτήσει η πόλη μας κεντροδεξιό ΜΜΕ με σαφή αντικομμουνιστικό και αντιφασιστικό περιεχόμενο φτάσαμε στο κατώφλι του 2024! 

Αναδείξαμε ΜΥΘΟΥΣ και προβλήματα που απασχολούν διαχρονικά την πόλη μας και συγκρουστήκαμε με συνδημότες μας που εκφράζουν απόψεις που έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα από την Ιστορία που γράφουν πάντα οι ΝΙΚΗΤΕΣ. 

Μπορεί κάποιοι να ανησυχούν αδίκως για την πορεία αυτού του κόσμου και να ελλοχεύει για την δική τους αντίληψη ο κίνδυνος ο κόσμος να γυρίσει πίσω όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. 

Με το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου και όσα ακολούθησαν την περίοδο του ψυχρού πολέμου αυτό που χονδρικά ονομάζουμε ως Αστική Δημοκρατία καθιερώθηκε σε όλο τον δυτικό κόσμο σε αυτόν όπου ΥΠΑΡΧΕΙ πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και που επιτρέπει την ύπαρξη ιστολογίων σαν το δικό μας. 

Οι δύο φασισμοί ( κομμουνισμός - ναζισμός) παρόλο που εξακολουθούν και έχουν εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο δείχνουν ανίσχυροι  να αντιπαλέψουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που εξασφαλίζει την ευημερία και την πρόοδο των περισσότερων. 

Γιατί εμείς αφελείς δεν είμαστε , ΠΟΤΕ δεν θα ευημερήσουν ΟΛΟΙ σε έναν κόσμο που δεν έχει "πλαστεί"  για να είναι δίκαιος με όλους,  ενώ δεν θα υπάρξει και ποτέ ειρηνικός αφού ο άνθρωπος θα παραμένει ατελής! Ειρηνικός θα μπορούσε να γίνει ΜΟΝΟ εάν υπήρξε μια παγκόσμια κυριαρχία του ΔΥΤΙΚΟΥ πολιτισμού κάτι που είναι το ίδιο αφελές να πιστεύει κανείς όπως και το να αναβιώσουν φασιστικά καθεστώτα! 

Σε έναν κόσμο όπου τα δόγματα θα υποχωρούν , επειδή η επιστήμη αναγκαστικά θα προχωράει και θα αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα μεγάλα ερωτήματα , το δικό μας μέλλον εν πολλοίς είναι προδιαγεγραμμένο και το μόνο που απομένει είναι είτε να αποδεχθούμε την μοίρα μας θεωρώντας την καλή είτε να ακολουθήσουμε ΟΥΤΟΠΙΕΣ που θα μας κάνουν να νιώθουμε "καλύτερα" .  Εάν κάποιοι νιώθετε καλύτερα υποσχόμενοι στους εαυτούς σας πως θα ανατρέψετε τον καπιταλισμό συνεχίστε! 

Για την πόλη στα χρόνια που εμείς δραστηριοποιούμαστε , είχαμε τρεις διαφορετικούς δημάρχους Βασίλη Βαλασόπουλο , Γιώργο Χατζηδάκη και πάμε για Στάθη Ψυρρόπουλο!

Είναι φανερό πως ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ αφού για εμάς τα προβλήματα της πόλης μας έχουν και κόμμα και χρώμα και για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας ευθύνεται η κεντροαριστερά που συντηρεί την ΣΟΒΙΕΤΙΑ,  και η άτολμη ΔΕΞΙΑ που δεν βγαίνει δυναμικά να σας ενημερώσει πως αυτή είτε το θέλουν οι περισσότεροι είτε όχι σε μερικά χρόνια θα καταρρεύσει! 

Σας ευχόμαστε για να μην σας κουράζουμε μέρες που είναι,  το 2024 θα είναι δημιουργικό και ειρηνικό μόνο για τον δυτικό κόσμο , αφού εμείς εδώ δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορούν να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν μεταξύ τους πολιτισμοί και κόσμοι παντελώς διαφορετικοί. 

Κάθε δόγμα ή κόμμα αντιπροσωπεύει κάτι συγκεκριμένο και στην δική μας περίπτωση ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ υπηρετούν τον καπιταλισμό είτε το παραδέχονται είτε όχι,  και το μόνο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι το πόσοι από εμάς το έχουμε αποδεχτεί και πόσοι ακόμα ονειρευόμαστε ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ ή "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥΣ". 

Σε μια πόλη που πάνω από τους μισούς της κατοίκους ονειρεύονται τα δύο παραπάνω,  κανένας δήμαρχος δεν θα μπορέσει να καταφέρει να σπρώξει την πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΑ , αφού οι μεταρρυθμίσεις δεν μπορούν να υλοποιηθούν από όσους ακολουθούν την πεπατημένη!  Άλλωστε με τα λάθος πρότυπα είναι αδύνατον να σκεφτείς κάτι δημιουργικό και κυρίως διαφορετικό από όσα έχουν συμβεί στην πόλη μας έως σήμερα! 

Κάποιοι ξόδεψαν όλη τους την ζωή αναζητώντας κάτι διαφορετικό από την υλιστική καπιταλιστική κοινωνία την οποία όλες και όλοι μας υπηρετούμε , και επειδή εμείς ΄΄Άγιοι" δεν είμαστε πάψαμε να ονειρευόμαστε κόσμους χωρίς ΒΙΑ και "κοινωνίες αγγέλων" αφού αυτές δεν μπορούν να υλοποιηθούν από όσους ακόμα δεν έχουν απαντήσει στο βασικό ερώτημα της ύπαρξής τους και κυρίως από ανθρώπους που δίνουν αξία σε όσους τους υπόσχονται ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ βασιζόμενοι σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ που έχουν κριθεί τελεσίδικα ΑΡΝΗΤΙΚΑ από την ΙΣΤΟΡΙΑ. 

Εμείς που έχουμε τα όπλα δεν αναζητούμε "επαναστάσεις" , και ειλικρινά απορούμε πως κάποιοι άοπλοι σαν καλούν σε "αγώνες" που δεν θα έχουν κανένα θετικό για την κοινωνία αποτέλεσμα!

Το μόνο που μπορεί να πετύχετε σε αυτή την ζωή είναι να παραμείνετε ΑΝΘΡΩΠΟΙ πράττοντας το ΚΑΛΟ εάν βέβαια μπορείτε να το αντιληφθείτε μην φανταστείτε πως μπορείτε να αλλάξετε στο παραμικρό την πορεία ενός κόσμου που για αιώνες ακολουθεί τα πάθη του και που δεν θα "ηρεμήσει" εάν δεν καταστρέψει όλο τον πλανήτη! 

Το 2024 που σε λίγες μέρες θα υποδεχθούμε σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και να αντιμετωπίσετε με λογική τις δύσκολες καταστάσεις που θα συναντήσετε ενώ σας ευχόμαστε οι ευχάριστες στιγμές να είναι περισσότερες από τις άσχημες. 

Για την πόλη ευχόμαστε η νέα διοίκηση να κατανοήσει πως τα προβλήματα δεν λύνονται με ευχολόγια και με συνταγές που έχουν ήδη δοκιμαστεί και αποτύχει και να κάνει βήματα προς άλλη κατεύθυνση αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος. 

Βέβαια αφού προεκλογικά δεν μας είπε τίποτα διαφορετικό το να ξεγελάσει όσες και όσους την ψήφισαν εφαρμόζοντας κάτι άλλο θα είναι για εμάς προδοσία αλλά απαραίτητη εάν δεν θέλει να περάσει απλώς σαν μια διοίκηση που δεν έκανε τίποτα σημαντικό για την πόλη μας. 

Η πόλη δεν θα αλλάξει ρωτώντας πράγματα που θεωρητικά θα έπρεπε να γνωρίζουν όσοι αύριο θα ασκήσουν διοίκηση  και σίγουρα δεν θα βρεις λύσεις Στάθη Ψυρρόπουλε έχοντας δίπλα σου ένα χθες που δυστυχώς ακόμα και σήμερα διαχειρίζεται τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της πόλης μας! 

Η ίδια η πόλη και τα διάφορα μνημεία της δείχνουν πως δεν έχει κανένα μέλλον,  όμως κάποιοι εξακολουθούν και θεωρούν λογικό πως εν έτει 2023 θα γίνει το άλμα προς τα ΜΠΡΟΣΤΑ τιμώντας όσους τόσα χρόνια με τις πολιτικές τους , μας κράτησαν πίσω. 

Για εμάς το 2024 θα είναι ακόμα μια χρονιά που ΜΟΝΟΤΟΝΑ θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα σε μια τοπική κοινωνία που ως πλειοψηφία έχει αποφασίσει πως θέλει να συνεχίσει με τους Τόνυ Μοντάνα της αφού ως πόλη δεν έχει να υπερηφανευτεί και για κάτι παραπάνω! 

Καλύτερος κόσμος σημαίνει πλήρη επικράτηση του δυτικού πολιτισμού και βέβαια αυτή η ΟΥΤΟΠΙΑ δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς ΒΙΑ και ΑΙΜΑ αφού κανένας πολιτισμός δεν επιβλήθηκε σε άλλον μόνο μέσω της οικονομίας! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: