ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  Ωραίο το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του απερχόμενου δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη αλλά όταν διαβάσαμε την πόλη με π κεφαλαίο καταλάβαμε αμέσως γιατί απέτυχε! Νόμιζε πως έγινε δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης πριν τέσσερα χρόνια και αφού δεν φόρεσε φέσι πάλι καλά το θέμα είναι μήπως η διοίκησή τους μας άφησε "φέσια"! 

  • Από την άλλη ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος εύχεται (αυτός ευτυχώς δεν έγραψε την πόλη με π κεφαλαίο) η Ηλιούπολη να αλλάζει προς το καλύτερο και να καταλαμβάνει την θέση που της αξίζει. Για να συμβεί αυτό που όλες και όλοι οι δημότες μας φανταζόμαστε πως εύχονται θα πρέπει να υπάρχει στιβαρή διοίκηση που θα συγκρουστεί με τα "κατεστημένα" μη φοβούμενη το πολιτικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της αδελφής του μας άρεσε πιο πολύ , γιατί είχε και τις μπηχτές της για κάποιους που δεν φέρθηκαν αξιοπρεπώς! Στο μόνο που διαφωνούμε είναι πως δυστυχώς οι άσχημες συμπεριφορές δεν επιστρέφουν πάντα στον αποστολέα τους,  μερικές φορές μάλιστα επικροτούνται κιόλας! Σε κάθε περίπτωση Κλεοπάτρα όντως όταν κάνουμε σχέδια ο ΘΕΟΣ γελάει , για αυτό συμφωνούμε μαζί σου πως πρέπει να ΧΤΙΖΟΥΜΕ το τώρα! 

  • Τώρα που απομακρύνθηκε η πλάκα ( για ποιο λόγο αδυνατούμε να κατανοήσουμε ράβε - ξήλωνε η δουλειά!) ελπίζω κάποιοι ευαίσθητοι για το μνημείο των ηρώων της πλατείας Φλέμινγκ να ηρέμησαν! Βλέπετε είμαστε και "ευαίσθητοι" στα εθνικά θέματα και τιμούμε πάντα τους ήρωες αλλά ταυτόχρονα και αυτούς που πολέμησαν στο πλευρό αποδεδειγμένα φασιστών αφού σε αυτή την πόλη οι περισσότεροι αρέσκονται να τα έχουν καλά  και με τον Ναπολέοντα Ζέρβα και με τον Άρη Βελουχιώτη! Ο δεύτερος είναι πιο δημοφιλής,  επειδή δεν επικράτησαν οι αγώνες του , έτσι ώστε να μεταμορφωθεί η χώρα μας σε μια κόκκινη χούντα και να ήμασταν στα χάλια στα οποία καταδικάστηκαν να ζουν για δεκαετίες,  οι λαοί γειτονικών μας κρατών! 


  • Μην γκρινιάζετε για τα σκουπίδια αυτές τις μέρες κρίμα είναι να ταλαιπωρείτε όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να διατηρήσουν την πόλη μας καθαρή! Και αυτοί θέλουν τα ρεπό τους και επιβάλλεται να ξεκουραστούν στις αργίες. Άλλωστε από μεθαύριο έρχεται η νέα διοίκηση με σκούπα και φαράσι! 


  • Καλή Χρονιά να έχουμε λοιπόν με υγεία και υποσχόμαστε πως το νέο έτος θα γίνουμε περισσότερο προσεκτικοί και δεν θα "στεναχωρούμε" τους "ευαίσθητους" συνδημότες μας που πέφτουν από τα ροζ συννεφάκια τους κάθε φορά που αναδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας! Άλλωστε δεν πετύχαμε και τίποτα παριστάνοντας τα "μαύρα" πρόβατα σε μια πόλη που έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αλλάξει από ένα ιστολόγιο αφού ένας κούκος δεν θα φέρει ποτέ καμία ΑΝΟΙΞΗ! 


  • Τρεις συνυποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" σας στέλνουν τις καλύτερες τους ευχές για το νέο έτος που μπαίνει σε μερικές ώρες. Παναγιώτης Πάσχος , Νίκος Διαμαντόπουλος και Νίκος Νταλιαπές ενεργοί συνδημότες μας που βρέθηκαν σε παράταξη που πολιτεύθηκε χωρίς λαϊκισμούς και ανέφικτες προτάσεις και δεν προσέλκυσε ακροατήριο μαθημένο στα  φύκια για μεταξωτές κορδέλες που πουλάει με μεγάλη επιτυχία η κεντροαριστερά της πόλης μας. Αλλά αυτά πέρασαν και πάμε για άλλα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: