ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος Δημήτρης

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος Δημήτρης


Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/12) η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το χειρουργείο πήγε καλά, σύμφωνα με το creta24.gr, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να αφαιρούν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του και να αισιοδοξούν, ενώ περιμένουν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα μετά την επέμβαση για να μπορέσουν να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου Δημήτρη.



Ο 34χρονος Δημήτρης



Στο άκουσμα της εξέλιξης συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τους γονείς του 34χρονου, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο, να ξεσπούν σε κλάματα.

Βγήκαν από τη ΜΑΦ οι άλλοι δύο Κρητικοί


Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον 34χρονο τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς επίσης, ο αδερφός του, Γιάννης και ο φίλος τους, Φραγκίσκος.


Οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Γεννηματάς», από όπου εξήλθαν σήμερα και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.

«Δεν γνωρίζαμε τους δράστες» λέει η παρέα των Κρητικών

Σύμφωνα με την κατάθεση ενός εκ των τραυματιών αλλά και της υπόλοιπης παρέας τους, οι δράστες δεν γνωρίζονταν με τα θύματα, προσθέτοντας πως οι τρεις Κρητικοί δεν προκάλεσαν τους δράστες.


Σχετικά με το πώς προκλήθηκε ο καβγάς, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες των πυροβολισμών περνούσαν με το τζιπ τους και έριξαν νερά από  λακκούβα στην παρέα των Κρητικών που με τη σειρά τους αντέδρασαν φωνάζοντας «Εεε». Τότε οι δράστες κατέβηκαν, τους προσέγγισαν και ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ τους που κατέληξε στον πυροβολισμό των τριών νεαρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: