ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θέμης Γιαννόπουλος: Αλλάξαμε εκ βάθρων πολλά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό της πόλης μας, που μας κρατούσαν πίσω και πετύχαμε περισσότερα από όσα φανταζόμασταν

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Θέμης Γιαννόπουλος: Αλλάξαμε εκ βάθρων πολλά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό της πόλης μας, που μας κρατούσαν πίσω και πετύχαμε περισσότερα από όσα φανταζόμασταν


Μέσα σε τρία δύσκολα χρόνια, που αντιμετωπίσαμε πανδημία, πολέμους ( Ουκρανία & Παλαιστίνη ) , ενεργειακή κρίση, ο ΠΑΟΔΗΛ έμεινε όρθιος. Με τους στενούς μου συνεργάτες στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΗΛ, τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και όλους του εργαζόμενους αλλάξαμε εκ βάθρων πολλά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό της πόλης μας, που μας κρατούσαν πίσω και πετύχαμε περισσότερα από όσα φανταζόμασταν.
Μαζί με τις ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους, εύχομαι στο νέο σχήμα διοίκησης, χωρίς Νομικά Πρόσωπα, που επέλεξε η κυβέρνηση καλή επιτυχία.

Η νέα χρονιά βρίσκει την πόλη μας αναβαθμισμένη στον πολιτισμό και στον αθλητισμό και εύχομαι η νέα διοίκηση να πετύχει ακόμη περισσότερα, γιατί οι πολίτες το έχουν ανάγκη και όσοι ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση υποχρέωση να τα πετύχουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Θέμης Γιαννόπουλος 
Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: