ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περιμένοντας το δεύτερο θέμα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου βαρεθήκαμε από τους "καβγάδες" και θα το παρακολουθήσουμε διαδικτυακά μαζί σας !

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Περιμένοντας το δεύτερο θέμα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου βαρεθήκαμε από τους "καβγάδες" και θα το παρακολουθήσουμε διαδικτυακά μαζί σας !

 


Στο πρώτο θέμα της σημερινής ημερήσιας διάταξης είναι ακόμα το δημοτικό μας συμβούλιο, το οποίο όπως είδαμε έχει προσελκύσει ελάχιστους να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά!  Αυτή την στιγμή μαζί με εμάς το παρακολουθούν μόλις 16 άτομα! 

Σε κάθε περίπτωση εμείς 4-5 αναρτήσεις θα τις έχουμε και για το σημερινό δημοτικό συμβούλιο αφού οι περισσότεροι δεν τα  παρακολουθείτε. 

Έως τώρα ο χρόνος σπαταλήθηκε σε ερωτήματα εκτός ημερησίας διάταξης , ενώ το θέμα με την διασταύρωση με τα πολλά τροχαία ατυχήματα που ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο μετά από απαίτηση μερίδας δημοτών δεν θεωρούμε πως θα έχουμε κάποια σημαντική απόφαση. 

Μέχρι τώρα είχαμε: 

Κόντρα Ψυρρόπουλου - Χατζηδάκη για μια απλή ερώτηση που έκανε ο κος Καραβαγγέλης για το πόσα άτομα από το προσωπικό του τομέα Καθαριότητας απασχολούνται  σε άλλες υπηρεσίες του δήμου μας! 






Δεν υπάρχουν σχόλια: