ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κώστας Σεφτελής: Νέα πρόκληση με ψεύδη και σκόπιμη παραπληροφόρηση από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο!

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Κώστας Σεφτελής: Νέα πρόκληση με ψεύδη και σκόπιμη παραπληροφόρηση από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο!


Δεν πέρασε ένα 24ωρο και ο κ. Ψυρρόπουλος επανέρχεται με νέα παραπλανητική ανάρτηση, δημοσιεύοντας αυτή τη φορά φωτογραφίες από αποθήκη του Δήμου με στολίδια που φυλάσσονται εκεί και δεν χρησιμοποιούνται όπως λέει, ώστε να εμπλουτιστεί ο στολισμός της πόλης.
Αποκρύπτει όμως σκόπιμα πως:
1. Το σύνολο σχεδόν των στολιδιών είναι αποθηκευμένα εκεί πάνω από μία δεκαπενταετία.
2. Μεγάλος αριθμός στολιδιών είναι χαλασμένα και ελάχιστα από αυτά έχουν κριθεί επισκευάσιμα.
3. Είναι σε εκκρεμότητα η διαδικασία απόσυρσης των κατεστραμμένων.
4. Σχεδόν όλα είναι παλιάς τεχνολογίας, δεν είναι led και αποφεύγεται η χρήση τους, πλην περιορισμένων περιπτώσεων, επειδή είναι ενεργοβόρα.
5. Μέχρι σήμερα η τοποθέτηση των ελαχίστων κατάλληλων προς χρήση στολιδιών γινόταν κυρίως με εξωτερικό συνεργάτη και δευτερευόντως από τους ηλεκτρολόγους του Δήμου, που είναι όπως γνωρίζει ο κ. Ψυρρόπουλος, ολιγάριθμοι σε σχέση με τις ανάγκες του Δήμου (δημοτικός φωτισμός, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία και γενικά το σύνολο των δημοτικών κτιρίων).
6. Απευθύνθηκε άραγε ο κ. Ψυρροπουλος στην διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας για να του επιβεβαιώσει την πραγματικότητα η αρκέστηκε σε δικά του συμπεράσματα.
Όμορφες λοιπόν και εντυπωσιακές οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο κ. Ψυρρόπουλος, αποκρουστικά όμως και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού τα ψεύδη του.
Προφανώς δεν έχει κατανοήσει πως είναι ήδη Δήμαρχος και αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και με τα μεγάλα λάθη που έχει διαπράξει πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντα του.

Κώστας Σεφτελής 
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν "παίξαμε" όπως όλες και όλοι είδατε την χθεσινή καταγγελία της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" επειδή είναι από τις γνωστές "καταγγελίες" τους με τις οποίες η παράταξή αυτή ήρθε στην διοίκηση του δήμου μας το μακρινό 2011! Τότε στηριζόμενοι κυρίως σε αφελείς και παρασύροντας μέχρι και εμάς σε μια ακατάσχετη σκανδαλολογία που κρίθηκε ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ με την αθώωση όλων των στελεχών της διοίκησης Αναγνώστου και του ιδίου,  10 χρόνια μετά πέτυχαν και ανέλαβαν καρέκλες ευθύνης! Σήμερα επανέρχονται στηριζόμενοι σε όσους θεωρούν λογικό πως μπορεί να διοικήσει έναν δήμο το ΠΑΣΟΚ της αρπαχτής , της ρεμούλας και του ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο! 

Οι δημότες που τους ψήφισαν και ιδίως όσοι είναι κεντροδεξιοί θα αντιληφθούν σύντομα πως δεν είναι ικανοί να επιλύσουν κανένα από τα προβλήματα του δήμου γιατί δεν ήρθαν για να κάνουν ΡΗΞΕΙΣ αλλά για να διαχειριστούν και να χαϊδέψουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ! Άλλωστε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μόλις ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης  έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και γύρισε πίσω στις υπηρεσίες τις οποίες είχαν προσληφθεί συμβασιούχους του δήμου που απασχολούνται αλλού  (στον τομέα καθαριότητας έχουν προσληφθεί αλλά .... ) τον κάλεσαν στην τάξη ζητώντας του να τους γυρίσει πάλι πίσω! στις  υπηρεσίες ( κοινωνική και άλλες δομές ) για να λειτουργήσει ο δήμος μας! Δηλαδή προσλαμβάνουμε καθαρίστριες,  και τις "δικές" μας  τις κάνουμε είτε διοικητικό προσωπικό ( γραμματείς και φαρισαίοι δηλαδή!) είτε τις βάζουμε να μοιράζουν συσσίτια ενοριών! και άλλων "φιλάνθρωπων" και μετά βρίζουμε όλοι μαζί τον Μητσοτάκη που δεν δίνει μερικά εκατομμύρια ακόμα για να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό! 

Κάπου και το ΣΕΔΗ πρέπει να αναδείξει το ΘΕΜΑ δεν είναι δυνατόν να προσλαμβάνεται για κάτι άλλο και να καλύπτεις "τρύπες" σε οποιοδήποτε δομή του δήμου μας. Οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν αντικείμενο εργασίας και όχι να βολοδέρνουν και να πηγαίνουν πότε από εδώ και πότε από εκεί! Ας πάρουν τέλος απόφαση πως αυτοί πλέον είναι διοίκηση και για τον μη καλό στολισμό της πόλης φταίνε πρωτίστως όσοι πέρισυ φώναζαν πως ξοδέψαμε πολλά αγνοώντας τι γίνεται σε όμορους δήμους μας με το "πάρτι" εκατομμυρίων ευρώ που δινετε σε ιδιωτικές εταιρίες για να στολίσουν τους δήμους! 

Τώρα όσοι έχετε υπομονή περιμένετε του χρόνου τα Χριστούγεννα να δείτε τους "υπέροχους" στολισμούς ανάλογους με την περίοδο της "Βαλασοκρατίας" που ήταν άτυχη που έπεσε πάνω στα μνημόνια αλλά όλα τα στελέχη της παράταξης ήταν από τους αντιδραστικούς που ήθελαν για δεκαετίες την χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ! Οι "αντιστασιακοί" της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που είχαν κατεβάσει στο ψηφοδέλτιό τους ακόμα και τον Στίγκα! και πρόσφατα μία άλλη κυρία (κακώς την απέσυραν από κάποιες που βγήκαν είναι απείρως καλύτερη)  την οποία μετά από ανάρτησή μας απέσυραν , έχουν δημοκρατική συνείδηση αλά καρτ και "σπουδαία" παράδοση αφού ο ιδρυτής της παράταξης κος Βαλασόπουλος  σπούδασε σε ένα κράτος- παρία ( ΕΣΣΔ) , και ουδέποτε καταδίκασε ΔΗΜΟΣΙΑ την ανείπωτη βαρβαρότητα του αυταρχικού αυτού κομμουνιστικού καθεστώτος. Εάν περιμένετε αυτοί να φέρουν στον δήμο μας επενδύσεις και καινοτόμες ιδέες απλώς έχετε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Τα "ορφανά"  του Ανδρέα Παπανδρέου και του τάχα πατριωτικού ΠΑΣΟΚ έδειξαν ήδη την ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ τους στην περίπτωση της ονοματοδοσίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του δήμου μας , και παράλληλα είναι αυτοί που αντιπολιτεύθηκαν με ΛΑΣΠΗ τον μοναδικό κεντροδεξιό δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Άμα δεν είχε δει ο κος Ψυρρόπουλος τα Χριστουγεννιάτικα  στολίδια στις αποθήκες που στοιβάζονται εκεί για χρόνια,  ας ρωτούσε κάποιο από τα  συγγενικά του πρόσωπα που εργάζονται στον δήμο,  όλο και κάποιον εργαζόμενο θα γνώρισαν που τα τοποθέτησε εκεί! 

Με τόσα "βαρίδια" που έχει η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" οποιαδήποτε γαλάζια προσθήκη στο νέο διοικητικό σχήμα δεν θα αλλάξει και πολλά πράγματα , αφού ένας ΚΟΥΚΟΣ δεν φέρνει την ΑΝΟΙΞΗ,  και ο κος Γιάννης Πούλος δεν κατάφερε να την φέρει ούτε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: